Velkommen til Telenorbutikken

Ansatte i Telenorbutikken

Velkommen innom en av våre 81 Telenorbutikker. Vi har et stort utvalg av mobiler, tilbehør, smartklokker og nettbrett, i tillegg til kunnskapsrike medarbeidere som gir deg god hjelp når du trenger det.

Sommerkampanjer

Akkurat nå har vi tilbud på fra både Apple og Samsung. Du kan også få mer data i abonnementet ditt.

samsung

Få med en ekstra 5G-mobil
Ny mobil til deg selv + en til. Bestiller du valgfri Galaxy S21/Galaxy S20 FE får du nå med Galaxy A32 5G (verdi 3.099,-).

iphone

Kjøp ny iPhone, få med AirPods!
Uansett om du vil ha den nyeste toppmodellen eller en rimeligere utgave. Nå får du med AirPods (verdi 1.790,-) ved kjøp av alle iPhone.

jente med mobil

Dobbel data i tre måneder
Bestiller du et nytt eller bytter mobilabonnement nå, dobler vi datamengden i abonnementet. Perfekt for sommerens mobilbruk!

Ta turen innom en av våre butikker!

Mann med mobil

Hjelp før kjøpet

Vi hjelper deg å velge den mobilen som passer for deg og dine behov. Vi har også mange forskjellige mobildeksler, pluss et hav av annet tilbehør.

kaffekopp

Fiks ferdig mobil

I Telenorbutikken kan du koble av mens vi setter opp din nye mobil, overfører alt innhold fra gammel til ny mobil og hjelper deg i gang.

Mann på bussen

Kom i gang med SAFE

Nesten halvparten av oss er bekymret for sikkerhet på nett, samtidig som få vet hva de kan gjøre for å beskytte seg. Få hjelp til å aktivere SAFE - din trygghet på nett!

test

Mobillading på farten

Vil du slippe å tenke på hvor mye batteri du har igjen? Med Ladeavtalen kjøper du en powerbank. Du kan bytte ut powerbanken med en fulladet i Telenorbutikken, så ofte du vil. Du kan selvfølgelig også lade den opp selv.

Nyttig å vite

i

Vilkår sommerkampanjer

Vilkår Samsung-tilbud:
Gjelder ved kjøp av valgfri Galaxy S21/Galaxy S20 FE i perioden 01.06 - 31.07.21 på telenor.no og i Telenorbutikken, eller så langt lageret rekker. Forutsetter et privat mobilabonnement.
Vilkår iPhone-tilbud:
Gjelder ved kjøp av valgfri iPhone i perioden 01. - 31.07.21 på telenor.no og i Telenorbutikken, eller så langt lageret rekker. Forutsetter Familiebonus og et privat mobilabonnement.
i

Mobilinnbytte

I Telenorbutikken kan du ta med din gamle mobil og få en verdivurdering. Verdien for mobilen kan du  bruke til å kjøpe tilleggsutstyr eller til å få avslag på ny mobil (fullpris). Du bestemmer selv om du ønsker å bruke hele beløpet der og da, eller få en tilgodelapp som kan brukes senere.
i

Fiks ferdig mobil

Vi hjelper deg gjerne med å sette opp mobilen. Tjenesten Fiks ferdig koster 499,-*/599,- og da er følgende inkludert:

  • Overføre innhold fra gammel til ny mobil (bilder, videoer, meldinger, innstillinger, datafiler og kontakter)

  • Aktivere Mitt Telenor, Min Sky og Se Hvem

  • Aktivere backup-løsninger

  • Opprette/aktivere konto/bruker for nedlastning av apper

  • Oppdatere programvare ved behov

  • Oppsett av e-post

*Ved kjøp av ny mobil i Telenorbutikken

i

Reparasjon

Trenger du service på din mobil? Ta med telefonen til din nærmeste Telenorbutikk, så tar vi en sjekk og sender den videre til service hvis nødvendig. For kjøp gjort på telenor.no, må du huske å ta med kvittering på kjøpet ved innlevering til reparasjon i en Telenorbutikk. Før du leverer din telefon til service, er det viktig at du skrur av kodelås og eventuelt 'Find my iPhone'.
Hvis reparasjonen ikke dekkes av garantivilkårene, får du beskjed om hvor mye reparasjonen vil koste deg. Du velger selv om du ønsker at varen skal repareres eller ikke. Hvis du ikke ønsker reparasjonen, men vil ha varen tilbake vil du likevel belastes for feilsøkingen som har blitt gjort. Feil som ikke dekkes av garantivilkårene er for eksempel fysiske skader, fuktskader, skader etter lynnedslag og brukerfeil.
Her kan du lese mer om mobilforsikring og serviceordre: