Tjenester som sikrer store bedrifter

Nyhet!

Telenor autentiseringstjeneste

Telenor autentiseringstjeneste gir deg en autentiseringstjeneste som styrker tilgangssikkerheten med to metoder for å identifisere seg.

Nettvern for bedrifter

Sikkerhetsfilter som ligger i selve Telenor-nettet som hindrer deg å gå inn på infiserte eller falske nettsider slik at du kan surfe tryggere.

Innsiktsrapport

Innsiktsrapport gir et totalbilde av IT-sikkerheten i en virksomhet, og i hvilken grad din virksomhet er eksponert for hendelser som kan ramme eller påvirke forretningen.

Sikkerhet i flere lag

Beskytter dine endepunkter, all nettsurfing og e-post. Løsningen monitoreres døgnet rundt, året rundt. Inkluderer Secure DNS - E-mail Security - Endpoint Security - Duo MFA – Monitorering.

Mobile Device Management

En skalerbar og skybasert sikkerhetsløsning som gir din bedrift full kontroll over alle mobile enheter som f.eks. smarttelefoner, nettbrett og bærbare PCer.

Logganalyse

Plattformuavhengig og fleksibel løsning som sørger for analyse og korrelasjon av meldinger og loggdata, og gir en mer fullstendig forståelse av sikkerhetshendelser.

Secure Cloud Connect

Tjenesten sørger for sikker sammenkobling mellom ditt nettverk og skytjenester fra andre leverandører.

DDoS-beskyttelse

Varsler deg ved angrep som potensielt kan skape problemer for de tjenestene din virksomhet tilbyr via internett.

Sikkerhets-overvåkning – IDS

Sensorer plasseres strategisk i nettverket deres for å få tilgang til nødvendig datagrunnlag og isolere mulig mistenkelig aktivitet.

Sikre Endepunkter

Endpoint Security beskytter enheter både online og offline, uansett hvor du eller dine ansatte befinner dere og erstatter vanlige antivirusprogrammer.

Sikker Nettsurfing

Secure DNS fungerer som et førstelinjeforsvar og sikrer at du og dine ansatte surfer sikkert på nettet og ikke blir ofre for phishing.

Sikker E-post

E-mail Security gir beskyttelse mot skadevare, spam og virus i innkommende e-poster, og kontrollerer utgående e-poster.

Vi tar din digitale trygghet på alvor og har mer nyttig sikkerhetsinnhold for deg:

Forside sikkerhetSamfunnssikkerhet Din trygghetTrygg barnaTrygg hjemmetTrygg bedriften