Jobb i Telenor

Verden er i endring. Det er Telenor også. Når vi kikker i bakspeilet, ser vi at Telenor har vært i konstant transformasjon. Men algoritmene justeres hele tiden, og Telenor har mot til å forandre - både måten vi jobber på, tenker på og bygger kultur på.

Vi vet at det er menneskene i Telenor som sørger for at vi kan levere robust infrastruktur i verdensklasse og utvikle de smarteste løsningene som sikrer våre kunder sikker og enkel tilgang til den digitale verden. Derfor trenger vi de flinkeste folka med på laget.

Som arbeidsplass tilbyr Telenor en helhet som ivaretar deg både som fagperson og menneske. Som en del av Telenor skal du oppleve å bli ivaretatt, sett og satset på. Det gjør vi gjennom å lytte til deg, gi deg tillit og fleksibilitet, og ved å veilede godt – også over i nye muligheter når du er klar for det.

Vil du bidra til at norsk næringsliv og offentlig sektor lykkes med sine digitaliseringsreiser? Er du klar for å pushe teknologiens grenser med sikkerhet i pannebrasken, for å møte kundenes stadig mer komplekse behov? Da vil vi gjerne snakke med deg!

Ledige stillinger

Fleksibilitet og endringsvilje er noe av det som gjør Telenor til et godt sted å jobbe. Akkurat nå har vi store endringer foran oss, og da trenger vi enda flere flinke folk.

— Eldar Sveinung, teamleder Big Data Analytics