Thita er økonomen som ble bitt av tech-basillen

Snart trer hun inn i rollen som Production and Process Manager. Dette er hennes fjerde stillingstittel på tre år. Hun er også er vaktmester i etasjen og primus motor i festkomiteen. Nå skal du få bli litt bedre kjent med Thita Rith.

Vi tar det hele fra begynnelsen, og hopper kjapt tilbake til våren 2019. Thita Rith er i ferd med å fullføre sin bachelorgrad i økonomi og administrasjon på Handelshøyskolen BI. Hun skriver bacheloroppgave om prosjektledelse og tenker at det er veien videre. Men så...

☎️ Hva gjør du på jobb, Thita?

– Jeg hadde ikke lyst til å gå rett på master med én gang, og søkte jobb hos storkundesenteret til Telenor via et bemanningsbyrå. Vi ble enige om en tre måneders kontrakt som sommervikar. Der hjalp jeg kunder med feilsøking, support og lignende. Jobben var kjekk, og da jeg ble spurt om å forlenge engasjementet mitt, var det enkelt å svare ja, sier hun.

 Telenor søker tech-folk med mot til å forandre: Våger du?

Mulig å forme sin egen karriere

I sommer kjente Thita Rith at hun ønsket å bevege seg bort fra turnusarbeid, og var en kort periode i tenkeboksen: Ta opp igjen studiene eller søke seg videre i Telenor-systemet?

– Omtrent samtidig fikk jeg et jobbtilbud internt, som er veldig relevant med tanke på fagbakgrunnen min, så jeg takket ja til det!

☎️ Hvordan lærer du på jobb, Thita?

I november har Thita første arbeidsdag som Production and Process Manager i avdelingen for Infrastructure and Growth. Her skal hun jobbe med dyktige teknikere som drifter komplekse nettverksløsninger til kunder, og skal passe på den operasjonelle driften i avdelingen.

– Nå ønsker vi å fokusere mer på automatisering, og ønsker å jobbe med utgangspunkt i problems i stedet for incidents. Det er litt opp til meg hvordan min rolle blir i teamet, sier hun.

Utviklingen som aldri stopper opp

I løpet av tre år som fast ansatt i Telenor har Thita Rith altså jobbet med business, tech og snart IG, og hatt fire ulike stillinger. Millonspørsmålet er: Hva blir det neste?

– Hehe, jeg håper jo kanskje jeg har landet litt nå. Samtidig er jeg veldig glad i nye utfordringer og å lære nye ting. Om jeg føler at utviklingen min stopper opp, er det på tide å gå i tenkeboksen igjen, smiler Thita Rith.

– Heldigvis er det uendelige muligheter i Telenor, noe jeg allerede er et godt bevis på. Så lenge du er nysgjerrig og frempå kan du forme akkurat den karrieren du vil, mener hun.

 – Alltid noen å slå av en prat med

Thita Rith forteller om en sosial arbeidsplass med stor takhøyde.

– Det er alltid noen du kan slå av en prat med i kaffepausene, og det er masse sosialt som skjer gjennom YPN og Bedriftsidrettslaget. Selv har jeg lenge hatt lyst til å teste ut padeltennis, og skal melde meg på til høsten.

Hun anbefaler alle å engasjere seg i idrett, nettverk eller andre komiteer som går på tvers av team.

– Du få kjennskap til hele organisasjonen som helhet og blir kjent med masse herlige folk på tvers av avdelingene.

Selv hender det at hun må hoppe ut av møter for å bidra med innspill til festkomiteen som hun er en del av. I tillegg er hun Floor Manager, som (for deg som ikke jobber i Telenor) betyr at hun er en slags vaktmester i etasjen sin, og hun er aktiv i Telenors kvinnenettverk.

– Jeg er kanskje litt ekstrem når det gjelder å være med på ting, men det viser hvor mange muligheter du har på én og samme arbeidsplass. Ikke glem at flere dager i måneden holdes av til læringsdager som du kan bruke til å ta kurs og delta på fagseminarer. Jeg vet ikke om andre arbeidsplasser som har dette, sier hun og avslutter med en oppfordring til deg som leser dette:

– Søk jobb hos oss og bli med på eventyret!

Telenor søker tech-folk med mot til å forandre: Våger du?

☎️ Hvordan er miljøet på jobb?

Thita er sosial på jobb
Tech-hode? Her er fire grunner til å søke jobb hos Telenor!
  1. Fleksibilitet: Dette er viktig i dagens arbeidsmiljø, og vi forstår behovet for å ha sunn en balanse mellom arbeid og liv. Derfor tilbyr vil muligheten til å arbeide fra hyttekontor eller hjemmekontor – når det passer best!

  2. Arbeidsmiljø: Med fantastiske lokaler på Fornebu, inkludert brygge, badstue, treningssenter og flotte kantiner, kan vi tilby et miljø som inspirerer til gode dager på jobb. Vi har også fantastiske lokasjoner andre plasser i Norge og resten av verden!

  3. YPN: For unge ansatte har vi et eget nettverk kalt Young Professionals Network (YPN). Her kan du å engasjere deg, bygge relasjoner og dra nytte av erfaringer fra jevnaldrende kolleger (eller bare arrangere en fest!).

  4. Trygghet og karriere: Vi har en gullkantet pensjonsordning, trygge arbeidsforhold, ubegrensede karrieremuligheter og intern mobilitet. Muligheten til å utforske ulike stillinger og karriereveier internt, gjør Telenor til en unik arbeidsplass.

Vi er mange som våger - bli kjent med noen av oss!