En informasjonskapsel er en tekstfil som inneholder en liten mengde informasjon som et nettsted kan sende til nettleseren din. Filen kan lagres på enheten som et anonymt merke som identifiserer enheten, men ikke deg.

Telenor Norges nettsteder bruker egne og tredjeparts informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen og samle inn informasjon om bruksmønstre og interesser. Vi og tredjepart bruker også denne informasjonen til å vise annonser som er relevante for deg, samt for analyseformål og brukerundersøkelser.

Du kan slå av de fleste informasjonskapslene i nettleseren din, men vær klar over at nettsidene våre da kanskje ikke fungerer som forventet. For at du selv enkelt skal ha kontroll over hvilke informasjonskapsler som brukes, vil du første gang du besøker et av våre nettsted bli bedt om å sette innstillingene. Disse vil da gjelde for enheten og nettleseren du bruker, og du trenger ikke lete opp innstillingene i nettleseren.

Informasjonskapsler Beskrivelse
Teknisk nødvendige Er nødvendige for at nettsidene våre skal fungere når du navigerer rundt.
Analyseformål Hjelper oss å forstå hvordan nettsidene våre blir brukt og tilpasser nettsidene våre basert på valg du tidligere har tatt. Vi bruker: Adobe Analytics, Adobe Target, Adobe Audience manager, Adobe Media Optimizer, Google Analytics, Google Optimize, Google Tag Manager, Tealium, Qualtrics (brukerundersøkelser) og Norstat (brukerundersøkelser).
Markedsføring Tilpasset annonsering via samarbeidspartnere. Vi bruker: Google Doubleclick bid manager, AdSens og Ads, Adform, Facebook, Snapchat, VE Interactive, LiveChat og LinkedIn.