Min Sky-appen

Min Sky
Er du redd for å miste verdifulle bilder? Med Min Sky lagrer bildene dine seg automatisk i skyen og du har alltid en backup trygt lagret.

Funksjoner i appen

min sky

Ubegrenset bildelagring

Som mobilkunde hos Telenor har du ubegrenset lagringsplass inkludert i ditt abonnement. Det betyr at du kan knipse og lagre så mange bilder du ønsker, uten å tenke på kostnader eller bekymre deg for å gå tom for lagringskapasitet.

min sky

Enkel å bruke

Bildene dine lastes automatisk opp til Min Sky og sorteres i en tidslinje slik at du enkelt kan finne tilbake til de bildene du ønsker å se.

min sky

Frigjør plass på mobilen

Alle bilder og videoer som er lastet opp til Min Sky er trygt lagret i skyen (dvs. sikre servere i Norge). De kan derfor trygt slettes fra mobilen din for å frigjøre lagringsplass.

min sky

Lag album sammen med familien

Du kan bruke funksjonen Album til å organisere bildene dine. Du kan også dele og samarbeide om et album med venner og familie. Da kan dere f.eks. samle de beste bildene fra ferien i det samme albumet. Les mer om Min Sky Album

min sky

Bildene dine er tilgjengelige på alle enheter

Uansett om du bruker mobil, nettbrett eller PC/Mac, så har du alltid tilgang til bildene dine i Min Sky.

min sky

Bildeprint - fremkall dine beste bilder

La minnene dine få nytt liv! Vi har gjort det enkelt for deg å fremkalle bildene du har lagret i Min Sky, og få dem levert på døra. Bestill bildeprint i Min Sky eller på fremkalle.no

min sky

Bilder lagres i originalkvalitet

I motsetning til mange andre tjenester komprimeres aldri bildene dine i Min Sky. De vil alltid bli lagret i full oppløsning.

Nyttig informasjon

i

Mobilt Bredbånd og Min Sky

Har du Mobilt Bredbånd eller Hjemmebredbånd mobil fra Telenor, logg inn på Mine sider og aktiver din inkluderte lagringsplass.

i

Mer om lagringsplass

Alle våre nye mobilabonnementer gir deg ubegrenset lagring i Min Sky. I tillegg til dette tilbyr vi inkludert lagring på alle våre Mobile bredbåndsabonnement. Du kan aktivere lagringsplassen i ditt abonnement på Mine sider.

Min Sky er tilgjengelig for alle - også dersom du har mobilabonnement fra andre enn Telenor. Oppretter du en Min Sky-bruker med Connect ID, får du automatisk 2GB lagringsplass.

Ekstra lagring

Hvis du ikke har abonnement med ubegrenset lagring, kan du bestille følgende ekstrapakker:

  • 10GB - 29,-/mnd

  • 25GB - 49,-/mnd

  • 100GB - 99,-/mnd

Bestill på Mine sider, i Mitt Telenor, eller direkte i Min Sky-appen


Si opp ekstra lagring:

Ønsker du si opp ekstra lagring, gjøres dette på min-sky.no. Logg inn, og gå til innstillinger -> Lagringsinnstillinger

i

Hjelp til Min Sky