Trygg lagring med Min Sky

Min Sky fra Telenor

Er du redd for å miste verdifulle bilder? Med Min Sky lagrer bildene dine seg automatisk i skyen og du har alltid en trygg backup.

Få ubegrenset bildelagring
Last ned Min Sky
info icon

Min Sky er inkludert i våre abonnement

Ubegrenset bildelagring i Min Sky er inkludert i alle våre private mobilabonnement (foruten Trygg Start), samt utvalgte bedriftsabonnement. Uansett om du bruker mobil, nettbrett eller PC/Mac, så har du alltid tilgang til bildene dine i Min Sky.

Se abonnement >

Fordeler med Min Sky

 • Ubegrenset bildelagring

  Hos Telenor har du ubegrenset lagringsplass inkludert i ditt mobilabonnement – helt uten ekstra kostnad.

 • Enkel å bruke

  Bildene lastes automatisk opp til Min Sky og sorteres i en tidslinje slik at du enkelt kan finne tilbake til de bildene du ønsker å se.

 • Frigjør plass på mobilen

  Alle bilder og videoer som er lastet opp til Min Sky er trygt lagret i skyen. De kan derfor trygt slettes fra mobilen din for å frigjøre lagringsplass.

 • Bilder lagres i originalkvalitet

  I motsetning til mange andre tjenester komprimeres aldri bildene dine i Min Sky. De vil alltid bli lagret i full oppløsning.

Flere spennende funksjoner

Min Sky

Lag album med familien

Med funksjonen Album kan du enkelt organisere bildene dine. Du kan også dele og samarbeide om et album med venner og familie. Les mer om album ›

Fremkalle fra Min Sky

Fremkall dine beste bilder

Vi har gjort det enkelt for deg å fremkalle bildene du har lagret i Min Sky, og få dem levert på døra. Bestill direkte fra appen eller på fremkalle.no ›

Er det noe mer du lurer på? Trykk på linken under, og vi hjelper deg.

Hjelp til Min Sky

Nyttig informasjon

i

Mobilt Bredbånd og Min Sky

i

Mer om lagringsplass