Min Sky

Min Sky

Min Sky tar vare på minnene dine. Lagre, se og del! Med Min Sky lagrer du bilder og videoer fra mobilen din trygt på ett sted.

Det er enkelt å laste opp bilder i Min Sky, og like enkelt å dele innhold med andre. Har du Fleksi/Medium/Trygg/Yng/U18/Frihet får du ubegrenset lagring av mobilbilder. Last ned appen ved å klikke på en av lenkene under, og du er i gang.

Når du knipser et bilde med mobilen, vil bildet automatisk lagres i Min Sky. Blir mobilen din ødelagt eller stjålet slipper du å miste alt innholdet siden det ligger trygt lagret i skyen. Min Sky kan installeres på alle enhetene dine og bildene er tilgjengelig på tvers av disse.

?

Min Sky Album

Du kan også dele minner i et Album, da deler du bildene du velger med familie og venner. Alle du inviterer kan legge til bilder og kommentarer. Enkel, morsom og privat deling. Bilder du ikke deler vil kun være synlig for deg.
?

Min Sky med Mobilt Bredbånd

Har du Mobilt Bredbånd fra Telenor, last ned Min Sky, logg inn på Mine sider og bestill din inkluderte lagringsplass.

?

Mer lagringsplass

Har du Fleksi/Medium/Trygg/Yng/U18/Frihet får du ubegrenset lagring av mobilbilder. Er du Bredbåndskunde eller har et annet mobilabonnement kan du bestille følgende:

  • 10 GB for 19,- per måned
  • 50 GB for 49,- per måned

Bestill på Mine sider, i Mitt Telenor, eller send SMS Min Sky 10 GB / Min Sky 50 GB til 1999 hvis du er mobilkunde.

?

Hjelp til Min Sky