Min Sky-appen

Min Sky

Mange kan kjenne seg igjen i at mobilen er full når man skal ta bilde. Med Min Sky-appen lagres mobilbildene dine i skyen, og du frigjør plass på mobilen. I tillegg kan du lagre, se og dele bildene med familie og venner.  Min Sky er inkludert i alle Telenors mobilabonnement.

apple_nyandroid_ny

Det er enkelt å laste opp bilder i Min Sky, og like enkelt å dele innhold med andre. Har du Fleksi/Medium/Trygg/Yng/U18/Frihet får du ubegrenset lagring av mobilbilder/videoer.

Knipser du et bilde med mobilen, blir bildet ditt lagret trygt i Min Sky. Skulle noe skje med mobilen slipper du å bekymre deg for å miste bildene og videoene dine.

Frigjør plass på mobilen – raskt og enkelt

Velg de bildene du ønsker at skal lagres i skyen, og med bare noen få tastetrykk er bildene trygt lagret på ett sted.

Skjermdumper fra Min Sky-appen
?

Min Sky Album

Du kan også dele minner i et Album, da deler du bildene du velger med familie og venner. Alle du inviterer kan legge til bilder og kommentarer. Enkel, morsom og privat deling. Bilder du ikke deler vil kun være synlig for deg.
?

Min Sky med Mobilt Bredbånd

Har du Mobilt Bredbånd fra Telenor, last ned Min Sky, logg inn på Mine sider og bestill din inkluderte lagringsplass.

?

Mer lagringsplass

Har du Fleksi/Medium/Trygg/Yng/U18/Frihet får du ubegrenset lagring av mobilbilder. Er du Bredbåndskunde eller har et annet mobilabonnement kan du bestille følgende:

  • 10 GB for 19,- per måned
  • 50 GB for 49,- per måned

Bestill på Mine sider, i Mitt Telenor, eller send SMS Min Sky 10 GB / Min Sky 50 GB til 1999 hvis du er mobilkunde.

?

Hjelp til Min Sky