Med Telenor får du et sikrere hjemmenett

De siste årene har sikkerhetsbildet endret seg og svindelforsøkene har blitt flere og mer avanserte, og det er satt ny rekord i antall phishing-angrep. Nordmenn har stadig flere smartenheter koblet til hjemmenettet og mange jobber hjemmefra. Dette stiller høyere krav til sikkerhet i hjemmenettet.

Med bredbånd og WiFi-utstyr fra Telenor kan du være trygg på at vi tenker sikkerhet i alle ledd. Vi jobber hele tiden for å avverge truslene før de oppstår, slik at du får tryggere internett hjemme - og aldri møter en digital trusel alene.

Telenor wifi ruter på en hylle som gir deg tryggere internett hjemme

Ruteren er den digitale inngangsdøren til hjemmet ditt

Få tryggere internett hjemme med WiFi-Ruter fra Telenor. Vårt WiFi-utstyr oppdateres automatisk mot nye sikkerhetstrusler, som reduserer risikoen for at uvedkommende får tilgang.

nettvern+ gir deg tryggere internett hjemme

Sikkerhetsfilteret Nettvern+ inkludert

Et forsterket sikkerhetsfilter som hindrer deg i å gå inn på utrygge nettsider og beskytter deg mot digitale trusler​ – inkludert i ditt bredbåndsabonnement.

Få en tryggere digital hverdag med Nettvern+

Bestill Bredbånd her

Har du allerede Bredbånd fra Telenor?

Aktiver Nettvern+ i dag

Ingen gjør mer for din digitale sikkerhet enn Telenor

Telenors nett og tjenester er avgjørende for at samfunnskritiske funksjoner i Norge skal fungere. Mesteparten av all datatrafikk i Norge går gjennom våre tjenester og infrastruktur. Hele Norge er avhengig av disse for å drifte alt fra vannforsyning, nødetater, økonomi, helse og strømforsyning. Dersom noe inntreffer som rammer infrastrukturen er det vi som håndterer situasjonen.

Vårt sikkerhetsarbeid kommer hele samfunnet til gode. Les mer om dagens trusselbilde, arbeidet som gjøres og hvordan vi ruster oss for fremtiden i vår digitale sikkerhetsrapport.

Din sikkerhet er viktig for oss

De kriminelle sover aldri, og jakter alltid nye måter å svindle oss på – det betyr også at Telenors sikkerhetsavdeling må stå på 24/7 for å beskytte deg. Her kan du se hvordan Telenor jobber for din sikkerhet – og hvorfor denne «usynlige» jobben er så viktig.