Hos Telenor får du og barna ekstra trygghet. Vi tar familiens sikkerhet på alvor.

Som forelder skal ikke du måtte bekymre deg for om barna dine er utrygge på nett – derfor har vi skreddersydde abonnement for barn og unge som inkluderer en rekke sikkerhetstjenester. Hos oss får dere også god rådgivning på veien.

Slik tar dere den viktige praten om nettvett

Velg her

Inkluderte sikkerhetstjenester hos oss:

Nettslett

Med Nettslett kan dere få hjelp hvis dere blir utsatt for nettmobbing eller noen sprer private bilder av dere uten tillatelse.

Nettvern

Nettvern er et filter som ligger i selve Telenor-nettet, som stopper barna fra å gå inn på nettsider med svindelforsøk eller virus.

Sikker Bruk

Sikker Bruk sperrer for uønskede samtaler/SMS og gjør mobilbruken tryggere for barna. Men også deg som forelder.

Trygge mobilabonnement for barn og unge:

Flere gode råd til deg som forelder

28 % av dagens barn og unge har opplevd nettmobbing, og 4 av 5 foreldre er bekymret for barnas mobilbruk. De mer negative sidene ved nettbruk skjer ofte i det skjulte, og barn kan vegre seg for å fortelle foreldrene sine hvis det skjer noe ubehagelig på nett.

Se Nelli Kongshaug fra Kors på halsen fortelle om hvordan barn opplever nettmobbing:

1 av 4 deler private bilder videre

Selv om det er lovlig å dele bilder av seg selv med andre, er det straffbart å dele bildene videre uten tillatelse fra den det er bilde av. Til tross for dette, oppgir 1 av 4 unge at de har delt bilder videre uten å spørre den som er avbildet om lov. Hos oss kan dere få hjelp med Nettslett hvis barna dine opplever netthets – eller får bilder spredd på nett mot sin vilje.

Ikke glem å snakke med barna

Noe av det viktigste du kan gjøre som forelder er å snakke med barna dine om det som skjer på nett.

Den digitale foreldreskolen er en virtuell læreplass for foreldre, hvor vi har samlet mange ressurser for deg som ønsker å lære mer om barnas nettvaner – uten å ta kontroll over barnas privatliv.

Vi tar din digitale trygghet på alvor – og har mer nyttig sikkerhetsinnhold for deg: