Trenger du hjelp med å bestille bredbånd?

Ta kontakt på telefon 915 09000, så hjelper vi deg!

Ofte stilte spørsmål om internett

Spørsmål og svar
?

Hva er forskjellen på mobilt, trådløst og fast bredbånd?

Trådløst Bredbånd

Trådløst bredbånd sendes via mobilnettet til en fast adresse, i motsetning til mobilt bredbånd som kan brukes der det er dekning.
Trådløst bredbånd bruker en utendørs antenne. Det betyr at du får svært gode signaler, bedre enn for eksempel mobilt bredbånd. Du får høye hastigheter og ubegrenset databruk. Fordelen i forhold til fiber er at det er enkelt å montere, det er kort leveringstid og du trenger ikke å grave på tomten din.

Mobilt Bredbånd 

Mobilt bredbånd sendes via mobilnettet. Her betaler du for datapakker. Perfekt for deg som vil ta med deg bredbåndet når du er på farten, og bruke det der det er mobildekning.

Fast bredbånd

Fast bredbånd gir høye hastigheter, men krever at du er tilknyttet fastnettet som ofte er best utbygget i byene. Her benyttes ulike teknologier, som fiber, hybridfiber eller den mer gammeldagse kobber/DSL som nå fases ut. Les mer om hvordan vi oppgraderer fastnettet her.

?

Hvilke sikkerhetstjenester kan jeg få?

Nettvern og SAFE er sikkerhetstjenester som gjør at du kan surfe tryggere på nett.

Les mer om de ulike sikkerhetstjenestene her.

Du kan også lese mer om nettsikkerhet her

?

Trenger jeg ny WiFi Ruter når jeg bestiller et abonnement?

For at vi skal garantere at våre tjenester skal fungere optimalt, anbefaler vi at du benytter vårt WiFi-utstyr som inkluderer eksperthjelp og fornøydhetsgaranti. Les mer om Alltid WiFi. Kundeservice har dessverre ikke support på andre rutere enn de vi leverer.

Er du bredbåndskunde hos oss kan du bestille WiFi-utstyr på Mine sider.

?

Er bredbånd og internett det samme?

Bredbånd eller fiberbredbånd er teknologien som gir deg tilgang til Internett, mens Internett er de opplevelsene du får når du besøker en nettside, strømmer film, sender oss en e-post, leser VG på nett for å nevne noe.

?

Hvordan sier jeg opp abonnementet mitt?

?

Trenger du hjelp med oppkobling eller bruk av TV- og bredbåndsutstyr

Dersom du trenger hjelp til hjemmenettet eller bruk og oppkobling av TV- og bredbåndsutstyr, og ønsker en montør hjem til deg, kan du bestille " Eksperthjelpen"

Se alle spørsmål og svar

Telenor gjør ditt digitale hjem tryggere

Med bredbånd og WiFi-utstyr fra Telenor kan du være trygg på at vi tenker sikkerhet i alle ledd. Vi jobber hele tiden for å avverge truslene før de oppstår.

Les mer om hvordan
pike på PC