Telenor leverer TV og bredbånd via vanlig fiber og hybridfiber.

*Tilbudet gjelder nye TV- og bredbåndskunder eller kunder som flytter til boliger hvor vi kan levere tjenestene. Frakt på utstyr 149,- og fakturagebyr 79,- tilkommer.

Forutsetninger for tilbudet

?

Hvem gjelder tilbudet for?

Tilbudet gjelder nye TV- og bredbåndskunder eller kunder som skal flytte inn i en bolig som kan få TV fra Telenor. Gjelder ikke kunder i sameie- eller borettslag - her gjelder egne priser.
?

Etableringspriser

Det er ingen etableringspris på tilbudet, med unntak av de adressene der hvor vi leverer fiber. Ved installasjon av fiber tilkommer en etableringspris på kr 1990.


I de tilfellene Telenor leverer, men vi ikke allerede er tilkoblet huset og det må foretas graving eller endring i nettet, kan det forekomme utgifter som vi ikke dekker. Er dette tilfelle, tar vi kontakt med deg for å avtale veien videre.

?

Hvor lang er leveringstiden?

Det kan ta fra 3-8 uker før vi har installert hos deg. Dette er avhengig av om det tidligere har vært levert TV på adressen.
?

Når mottar jeg første faktura?

Du mottar første faktura etter at vi har installert hos deg. På fakturaen betaler du for første og neste måned, samt for en eventuell WiFi Ruter, T-We boks, og frakt.
?

Hva skjer etter bestilling?

Når vi har mottatt din bestilling og behandlet denne, vil du bli kontaktet av montør. Dere avtaler tidspunkt for installasjon. Har du bestilt T-We boks og WiFi Ruter, vil du få dette tilsendt i posten.