Telenor leverer TV og bredbånd via vanlig fiber og hybridfiber.

*Tilbudet gjelder nye TV- og bredbåndskunder eller kunder som flytter til boliger hvor vi kan levere tjenestene. Frakt på utstyr 149,- tilkommer.

Forutsetninger for tilbudet

?

Hvem gjelder tilbudet for?

Tilbudet gjelder nye TV- og bredbåndskunder eller kunder som skal flytte inn i en bolig som kan få TV fra Telenor. Gjelder ikke kunder i sameie- eller borettslag - her gjelder egne priser.
?

Etableringspriser

Det er ingen etableringspris på tilbudet, med unntak av de adressene der hvor vi leverer fiber. Ved innstallasjon av fiber tilkommer en etableringspris på kr 1990.


I de tilfellene Telenor leverer, men vi ikke allerede er tilkoblet huset og det må foretas graving eller endring i nettet, kan det forekomme utgifter som vi ikke dekker. Er dette tilfelle, tar vi kontakt med deg for å avtale veien videre.

?

Hvor lang er leveringstiden?

Det kan ta fra 3-8 uker før vi har installert hos deg. Dette er avhengig av om det tidligere har vært levert TV på adressen.
?

Når mottar jeg første faktura?

Du mottar første faktura etter at vi har installert hos deg. På fakturaen betaler du for første og neste måned, samt for en eventuell ruter, T-We boks, og frakt.
?

Hva skjer etter bestilling?

Når vi har mottatt din bestilling og behandlet denne, vil du bli kontaktet av montør. Dere avtaler tidspunkt for installasjon. Har du bestilt T-We boks og ruter, vil du få dette tilsendt i posten.