1

Smart gjenbruk

Hver måned får vi tilbake mange brukte SWAP-mobiler. God Som Ny er gjenbruk på sitt beste, for nå kan vi gi disse mobilene et nytt liv.
2

Testet fra A til Å

Vi vil at du skal bli fornøyd! For å sikre at mobilene fortsatt virker som de skal gjennomgår alle telefonene en grundig kvalitetssjekk.
Dette inngår i kvalitetssjekken
3

Bare det du trenger

For å holde prisen nede er det kun mobilen som følger med i God Som Ny. Har du lyst på noe nytt tilbehør legger du selv til det du trenger.
Hvilken mobil vil du ha?
Sjekk utvalget

Det er trygt å kjøpe brukt hos Telenor!

Det er ikke alltid en helt ny mobil er behovet, enten det er til deg selv eller barna. God Som Ny gir deg en ekstra sikkerhet når du kjøper brukt. Du får nemlig en mobil som er grundig sjekket og satt i stand igjen. Standarden klassifiseres som en A-grade, noe som betyr at det kun evt. er mindre slitasje. 

Garantien er dessuten den samme som hvis du kjøper en ny mobil, og ombestemmer du deg har du alltid 14 dagers fri retur.

Velg mobil

Hvilke mobiler vi har tilgjengelig endrer seg hele tiden, så her gjelder det å slå til når du ser en mobil du har lyst på!

ikon

Nytt liv

Med God Som Ny forlenger vi levetiden til nesten nye mobiler, noe som er bra for miljøet, og du kan samtidig sikre deg en litt brukt mobil til en bra pris.

Spørsmål og svar

?

Hvilke modeller er tilgjengelige?

?

Hvor kan jeg kjøpe God Som Ny?

?

Hva følger med i esken?

?

Må jeg være Telenor-kunde for å kjøpe God Som Ny?

?

Kan jeg kjøpe God Som Ny med SWAP?

Vis flere spørsmål