1

Smart gjenbruk

Hver måned får vi tilbake mange brukte mobiler. Med God Som Ny kan vi gi disse mobilene et nytt liv, som er gjenbruk på sitt beste.

2

Grundig testet

Det er viktig for oss at du blir fornøyd! Derfor gjennomgår mobilene en grundig kvalitetssjekk for å sjekke at alt fungerer som det skal.

Dette inngår i kvalitetssjekken
3

Bare det du trenger

For å holde prisen lav er det kun mobilen som følger med i God Som Ny. Har du lyst på nytt tilbehør legger du selv til det du trenger.

Hvilken mobil vil du ha?
Sjekk utvalget

Det er trygt å kjøpe brukt hos Telenor!

Det er ikke alltid en helt ny mobil er behovet, enten det er til deg selv eller til noen du er glad i. Med God Som Ny kan du være trygg på at du får en mobil som fungerer som den skal. Det er kun de mobilene som består en omfattende kvalitetssjekk som blir godkjent. Dersom skjermen er skadet, bytter vi den for eksempel ut med en ny skjerm, og dette gjøres kun hos autoriserte verksteder.

Kjøper du brukt mobil hos Telenor får du samme garantier som når du kjøper en ny. Du får alltid 60 dager åpent kjøp på mobil og to års garanti - akkurat som ved kjøp av en helt ny mobil.

Gradering av de brukte mobilene

Alle de brukte mobilene vi får i retur gjennomgår en grundig kvalitetssjekk og blir gradert etter mobilens tilstand fra A-F. God Som Ny-mobilene fra Telenor har en standard klassifisert som en A-, B- eller C-gradering.

A-graderte mobiler:
A-graderte mobiler er de brukte mobilene som er i så god stand at de kan oppleves som nye mobiler. Mobilene er svært pent brukt med ingen, eller svært få, slitasjemerker. En A-gradert mobil har blitt utstyrt med en ny skjerm og har en garantert batterikapasitet på over 90%. Kort sagt, like God Som Ny, men med lavere pris.

B-graderte mobiler:
B-graderte mobiler er meget pent brukte mobiler med normal slitasje. Normal slitasje betyr at mobilen kan ha små riper eller merker på skjerm og bakside, som kun er synlige tett på. Normal slitasje har ingen påvirkning på mobilens funksjonalitet, og alle funksjoner er testet og fungerer optimalt. B-graderte mobiler har en lavere pris enn A-graderte mobiler og det er derfor penger å spare for deg som kunde.

C-graderte mobiler:
C-graderte mobiler er ofte litt mer brukt og har derfor flere slitasjemerker enn B- og A-graderte mobiler. Disse slitasjemerkene kan være riper og hakk, men de er kun kosmetiske og har ingen betydning for mobilens funksjonalitet. De C-graderte mobilene er teknisk i samme tilstand som B-graderte mobiler, og alle funksjoner fungerer optimalt. C-graderte mobiler har ytterligere lavere pris og her er det derfor mye penger å spare for deg som kunde.

Hvilken mobil vil du ha?

Hvilke God Som Ny-mobiler vi har tilgjengelig endrer seg hele tiden, så her gjelder det å være rask hvis du ser en mobil du har lyst på! I nettbutikken kan du hele tiden se hvilke mobiler vi har tilgjengelig.

ikon

En ny start

Med God Som Ny forlenger vi levetiden til litt brukte mobiler, som er like gode som nye. Det er bra for miljøet, og du kan samtidig sikre deg en litt brukt mobil til en lavere pris.

GodSomNy-eske

Hvordan blir mobilen levert til meg?

Alle God Som Ny-mobilene blir levert til deg i en fin gaveeske, som holder mobilen beskyttet under frakt.

Skal du gi bort en God Som Ny-mobil til en du er glad i? Gaveesken gjør mobilen enkel å pakke inn, og er en gave som kan gi glede i lang tid.

Spørsmål og svar

?

Hvilke vilkår gjelder for God Som Ny?

Du får to års garanti ved kjøp av en God Som Ny-mobil og 60 dagers åpent kjøp. Både garanti og vilkår er akkurat de samme som ved kjøp av en splitter ny mobil. Se vilkår

?

Har dere forsikring til God Som Ny?

Ja, du kan velge mellom Skjerm- eller Plussforsikring. Forsikringen bestilles samtidig som du kjøper en God Som Ny-mobil. Les mer om om våre forsikringer

?

Hvilke modeller er tilgjengelige?

Hvilke modeller som er tilgjengelige vil variere og avhenger av hvor mange mobiler vi får i retur. Du finner alltid en oversikt over hvilke God Som Ny-mobiler som er tilgjengelig i vår nettbutikk.

?

Hva følger med i esken?

For å holde prisen nede er det kun mobilen som følger med i esken. Trenger du noe mer til mobilen har vi et stort utvalg tilbehør i nettbutikken, eller du kan ta turen innom en av våre Telenor-forhandlere.

?

Må jeg være Telenor-kunde for å kjøpe God Som Ny?

Ja, du må ha et mobilabonnement fra Telenor. Er du ikke mobilkunde hos oss i dag, kan du selvfølgelig bestille et abonnement samtidig som du kjøper en God Som Ny-mobil. Sjekk ut våre mobilabonnement
?

Kan jeg kjøpe God Som Ny med SWAP?

Nei, SWAP er et tilbud kun for nye mobiler, med God Som Ny betaler du hele beløpet ved bestilling.

?

Hvor kan jeg kjøpe God Som Ny?

God Som Ny-mobilene får du kun kjøpt i vår nettbutikk.

?

Hva hvis jeg ikke er fornøyd?

Det er lov å angre seg. Dersom du ombestemmer deg, har du selvsagt mulighet til å returnere mobilen til oss innen 60 dager og få pengene tilbake.

Vis flere spørsmål