Telenor Mobilforsikring Med mobilforsikring fra Telenor har du forsikring mot tap og skade på mobilen eller nettbrettet ditt.
Mobilforsikring
Mobilforsikring
Mobilforsikring

Forsikring av mobil og nettbrett

Husk forsikring til mobil og nettbrett, så har du en bekymring mindre. Vi dekker skade og tap for inntil 15.000,-. Kjøper du mobil med 12 måneders avtale spanderer vi forsikring i tre eller seks måneder, avhengig av hvilket mobilabonnement du kjøper. Kun hos Telenor!

Bestill forsikring

Har du Data-SIM eller Tvilling-SIM? Da kan du også bestille forsikring for disse SIM-kortene på Mine sider. Prisen er den samme og gjelder per SIM-kort. 

Hvilke skader dekkes?

Vannskader, knust skjerm og tyveri er noe av det som dekkes av forsikringen. For en totaloversikt av hva forsikringen dekker, se vilkår for mobil og nettbrettforsikring 


Avbestilling av forsikring 

Ønsker du å avbestille mobilforsikringen din gjør du det på Mine sider. Velg abonnementet forsikringen er knyttet til, gå så til fanen Tjenester. Du kan også ringe Kundeservice på telefon 09000.

Forsikringen følger SIM-kortet

For 99,- per måned sikrer du mobilen/nettbrettet ditt, i tilfelle skade eller tyveri for inntil 15.000,-.

Forsikringen følger SIM-kortet og gjelder kun den mobilen eller det nettbrettet som SIM-kortet sitter i på skadetidspunktet. Fjernes SIM-kortet fra utstyret vil det ikke lenger være forsikret. Du kan forsikre flere mobiler/nettbrett, men betaler da forsikring per SIM-kort. Forsikringen kan kombineres med alle abonnement, med unntak av Kontantkort. 

Når uhellet er ute

Forsikringen følger SIM-kortet og gjelder kun den mobilen eller det nettbrettet som SIM-kortet sitter i på skadetidspunktet. Fjernes SIM-kortet fra utstyret vil det ikke lenger være forsikret. Forsikringen kan kombineres med alle abonnement, med unntak av Kontantkort.

Fant du informasjonen du lette etter?

Eksperthjelp

Sikre mobilen og innholdet ditt, så er det ingen krise hvis du skal bytte til ny mobil.

Sikre mobilen