Telenor Mobilforsikring Med mobilforsikring fra Telenor har du forsikring mot tap og skade på mobilen eller nettbrettet ditt.
Kort innholdsoppsummering

Forsikring

Husk forsikring, så har du en bekymring mindre. Vi dekker skade og tap for inntill 15.000,-. Utfra hvilken mobilavtale du har, kan du velge forsikring. Under finner du en oversikt og informasjon om våre forskjellige forsikringsprodukter.

TILBUD! Bestiller du SWAP Plussforsikring spanderer vi mobilforsikringen i tre måneder. 

SWAP Skjermforsikring / 0,- per måned

Forsikringen er inkludert for mobil med SWAP-avtale.

SWAP Skjermforsikring er inkludert i SWAP, uten at du betaler noe ekstra. Forsikringen gjelder for mobilen som er med i SWAP, og er ikke abonnementsbasert. Dekker hvis du skulle være uheldig å knuse skjermen. Rask og enkel skademelding. Det er ingen krav til skadeårsak, men skaden kan ikke være påført med vilje.

SWAP Plussforsikring / 59,- per måned

Forsikringen kan kun bestilles hvis du har mobil med SWAP-avtale og mobilabonnement fra Telenor.

Med SWAP Plussforsikring får du mye inkludert. Forsikringen dekker vannskade, tyveri og tapt mobiltelefon for inntil 15.000,- og du betaler ingen egenandel ved skade. I tillegg får du lånetelefon hvis du ønsker det, og trenger du hjelp til å sette opp lånetelefon eller ny telefon er dette også inkludert i forsikringen. Dette er tjenester du vanligsvis må betale for.

TILBUD! Bestill SWAP Plussforsikring nå - vi spanderer de tre første månedene!

Forsikring Mobil & Nettbrett / 99,- per måned

Forsikringen kan kombineres med alle abonnement, med unntak av Kontantkort.

Forsikring Mobil & Nettbrett sikrer mobilen/nettbrettet ditt, i tilfelle skade eller tyveri for inntil 15.000,-. Forsikringen følger SIM-kortet og gjelder kun den mobilen eller det nettbrettet som SIM-kortet sitter i på skadetidspunktet. Fjernes SIM-kortet fra utstyret vil det ikke lenger være forsikret. Du kan forsikre flere mobiler/nettbrett, men betaler da forsikring per SIM-kort.

Bestill forsikring

Hvilke skader dekkes?

For en totaloversikt av hva forsikringen dekker, se vilkår for de forskjellige forsikringene:

Avbestilling av forsikring 

Ønsker du å avbestille mobilforsikringen din gjør du det på Mine sider. Du kan også ringe Kundeservice på telefon 09000.

Fant du informasjonen du lette etter?