Forste mobil

God Som Ny - perfekt når barnet skal få sin første mobil

Står ny mobil på barnets ønskeliste? Med God Som Ny kan du kjøpe en litt brukt mobil til en lavere pris og med akkurat samme garantier som ved kjøp av en helt ny mobil. Perfekt når barnet skal få sin første mobil!

Barnets første mobil

Barn blir stadig yngre når de får sin første mobiltelefon, men husk at den ikke trenger å være flunkende ny – eller dyr. Med tanke på hvordan barn flest bruker mobilen, kan en litt brukt mobil være en smart løsning.

Trygt og billig

Det er trygt å kjøpe brukt mobil hos Telenor. Når du kjøper en God Som Ny-mobil får du alltid to års garanti og 60 dagers åpent kjøp, akkurat som ved kjøp av en helt ny mobil. De brukte mobilene gjennomgår en grundig kvalitetssjekk hos autoriserte verksteder og blir gradert fra A-F avhengig av mobiltelefonens tilstand. Hos Telenor tilbyr vi brukte mobiler med gradering A, B og C, og du kan være helt trygg på at mobiltelefonen fungerer akkurat som den skal. Det er derfor vi kaller disse mobilene God Som Ny – fordi de er like gode som nye mobiler. Sjekk utvalget ›

Du kan også være trygg på at alt innhold er slettet fra mobilen. Når kvalitetssjekken gjennomføres blir mobilens innhold nullstilt flere ganger, og du kan være trygg på at alt tidligere innhold er slettet på en sikker måte og ikke kan gjenopprettes.

Det er mange fordeler ved å kjøpe God Som Ny:

  1. Det er trygt. Alle brukte mobiler vi får inn gjennomgår en grundig kvalitetssjekk, slik at du kan være trygg på at den brukte mobilen fungerer akkurat som den skal. Vi sørger også for at den brukte mobilens innhold er trygt slettet. Du får alltid to års garanti og 60 dagers åpent kjøp på mobil.

  2. Det er billigere. Du kan kjøpe fjorårets modell til en lavere pris og få en fantastisk god mobil, som barnet kan ha stor glede av. Husk at du også kan la barnet arve din gamle mobil, hvis du kjøper en ny.

  3. Gi mobilen et nytt liv. Med God Som Ny kan vi forlenge mobilens levetid og unngå at den blir liggende gjemt i en skuff og samler støv.

GodSomNy-gaveeske

God Som Ny - gir glede i lang tid!    

Utvalget av God Som Ny-mobiler varierer fra uke til uke, så hvis du ser en mobil du ønsker å kjøpe gjelder det å være rask. Det er kun mulig å kjøpe brukte mobiler i nettbutikken og de blir levert til deg i en fin eske.

God Som Ny + et trygt mobilabonnement = sant!

Vi har lansert nye mobilabonnement med sikkerhetstjenester inkludert. Finn abonnementet som passer best for deg ›