Mobiltelefoner

Lyst på ny mobil? Kjøp brukt iPhone!

Har du iPhone på ønskelisten? Med God Som Ny kan du kjøpe en litt brukt iPhone til en lavere pris, slik at mobilkjøpet ikke trenger å koste skjorta.

God Som Ny - kjøp brukt iPhone

Hvordan fungerer God Som Ny?

Hver måned får vi tilbake både litt brukte og nesten ubrukte mobiltelefoner fra 60 dagers åpent kjøp og SWAP. Mobilene som returneres fra 60 dagers åpent kjøp kan være brukt i 1, 10 eller 59 dager, mens mobilene fra SWAP kan være brukt i 1-2 år før de returneres.

Det er nettopp disse mobilene vi kan gi nytt liv gjennom God Som Ny. Dersom den returnerte mobilen er i god stand, kan den klargjøres, for eksempel ved å bytte skjermen, og selges videre til en ny eier. Hvis den er i dårlig stand, gjenbruker vi de delene som fortsatt fungerer og de resterende delene blir resirkulert på en trygg og sikker måte. Dette er gjenbruk på sitt beste!

Like God Som Ny

God Som Ny-mobilene går gjennom en grundig kvalitetssjekk, slik at du kan være trygg på at du får en mobil som fungerer like godt som en ny og til en lavere pris. Hver enkelt mobil blir gradert som enten A, B eller C, og gir deg en indikasjon på mobiltelefonens tilstand. Alle mobilene blir satt i stand ved behov hos autoriserte forhandlere. På denne måten kan du være trygg på at du får en brukt iPhone som fungerer like godt som en ny, og det er nettopp derfor de har fått navnet God Som Ny.

Hvilken brukt iPhone vil du ha?

I nettbutikken finner du hele tiden en oversikt over hvilke brukte mobiler vi har tilgjengelig. Du kan velge hvilken modell du ønsker, minnestørrelse, farge og ikke minst hvilken gradering du ønsker. For deg som kunde er det penger å spare på både A-, B- og C-graderte mobiler, og C-graderte mobiler har den laveste prisen. Utvalget av brukte mobiler varierer avhengig av hvilke mobiler vi får i retur. Er du usikker på hvilken brukt iPhone du skal velge? Les vår iPhone guide. Dersom du ser en brukt iPhone du har lyst på, så gjelder det å være rask!

Spørsmål og svar

?

Hvor brukt er mobilene?

Det varierer. De brukte mobilene kan være brukt i noen dager, noen uker eller noen år. I noen tilfeller er det kun forseglingen på esken som er brutt - selve mobiltelefonen er altså helt ny. Hver enkelt mobil går gjennom en grundig kvalitetssjekk og blir gradert deretter, slik at du kan være trygg på at du får en mobil som er like god som ny. Det er kun de aller beste og fineste God Som Ny-mobilene du får kjøpt hos oss.

?

Hva følger med i esken?

For å holde prisen lav er det kun mobilen som følger med i esken. Du finner et stort utvalg av tilbehør både i Telenorbutikken og i nettbutikken dersom du skulle trenge noe mer.

?

Hvilke mobiler kan jeg kjøpe?

Utvalget av God Som Ny-mobiler varierer avhengig av hvilke mobiler vi får i retur. I nettbutikken finner du alltid en oppdatert oversikt over hvilke God Som Ny-mobiler du kan kjøpe. Hvis du ser en mobil du har lyst på, så gjelder det å være rask!

?

Hvilke mobiler kan jeg bytte inn?

Med Innbytte spiller det ingen rolle hvilken mobil du har. Vi tar imot alle brukte mobiler. Du betaler heller ingenting for å få en verdivurdering. Vi sender deg returemballasjen du bruker til å sende inn din gamle mobil. Porto er betalt. Leverer du mobilen i butikk, tar Telenorbutikken seg av innsendingen.

?

Hva skjer med mobilen jeg bytter inn?

Når vi mottar mobilen din, blir den grundig sjekket og alt av innhold trygt slettet. Er den i god stand, kan den så klargjøres og selges videre til en ny eier. Hvis den er i dårlig stand, vil deler som fortsatt virker gjenbrukes og resterende deler resirkuleres.