Klikk & Hent - reserver på nett og hent i butikk

Her kommer det snart en forklarende og pedagogisk tekst som beskriver dette bildet.

Med Klikk & Hent kan du reservere varen du ønsker på nett og hente den i din nærmeste Telenorbutikk. Varen pakkes klar i løpet av to timer og du får en SMS når den er klar til henting.

Slik fungerer Klikk & Hent

Når du har funnet et produkt du vil ha, kan du velge «Reserver og hent i butikk» under «Klikk & Hent» på produktsiden. Varelageret varierer fra butikk til butikk og lagerstatus viser hvilke butikker som har varen tilgjengelig. De butikkene som ikke vises i oversikten, har ikke varen på lager.

Når du har valgt hvilken Telenorbutikk du ønsker å hente varen i og sendt av gårde reservasjonen, klargjøres bestillingen din. Varen pakkes i løpet av to timer innenfor butikkens åpningstid, og du får en SMS når den kan hentes. Vi reserverer varen ut neste virkedag og du betaler først når du henter varen i Telenorbutikken.

Merk! På enkelte produkter, som for eksempel mobilnyheter, vil det ikke være mulig å benytte Klikk & Hent som leveringsalternativ.

Har du spørsmål?

For spørsmål om endringer, avbestilling eller lignende må du kontakte Telenorbutikken du valgte å hente varen i. Telefonnummeret finner du på bekreftelsesmailen du mottar etter reservasjonen.
Se oversikt over butikker >

Vi hjelper deg!

Dersom du har spørsmål til varen du ønsker å kjøpe, eller du trenger tilleggsutstyr, kan våre ansatte i Telenorbutikken hjelpe deg. I Telenorbutikken tilbyr vi også tjenestene Fiks ferdig mobil og hjelper deg med å sette på skjermbeskyttelse på mobiltelefonen helt kostnadsfritt, dersom du kjøper det hos oss.

Med Fiks ferdig mobil hjelper vi deg med å sette opp mobilen. Vi overfører alt innhold fra gammel til ny mobil, og sørger for at du kommer godt i gang med din nye mobiltelefon. Tjenesten koster 499,-/ 599,-.

Nyttig informasjon

 • Vilkår for Klikk & Hent

  Ved Klikk & Hent er det butikkens kjøpsbetingelser som gjelder. Du betaler for varen i Telenorbutikken ved henting, noe som innebærer at det ikke er 60 dagers åpent kjøp på mobiler. Ved kjøp av mobil med SWAP gjennomføres en kredittvurdering.

 • Fiks ferdig mobil

  Vi hjelper deg gjerne med å sette opp mobilen. Tjenesten Fiks ferdig koster 499,-*/599,- og da er følgende inkludert:

  • Overføre innhold fra gammel til ny mobil (bilder, videoer, meldinger, innstillinger, datafiler og kontakter)

  • Aktivere Mitt Telenor, Min Sky og Se Hvem.

  • Aktivere backup-løsninger via iCloud, Google etc.

  • Opprette/aktivere konto/bruker for nedlastning av apper

  • Oppdatere programvare ved behov

  • Oppsett av e-post

  *Gjelder ved kjøp av ny mobil i Telenorbutikken