Slik fungerer åpent kjøp hos Telenor

Dame som snakker i mobil
Vi vil at du skal være fornøyd med det du har kjøpt. Da er det trygt å vite at du alltid har 60 dagers åpent kjøp på mobiltelefoner hvis du angrer.
Det er lov å ombestemme seg! Vil du ikke ha mobilen du bestilte allikevel, kan du nå sende den tilbake til oss innen 60 dager. Åpent kjøp gjelder kun ved kjøp av mobiltelefon, som er kjøpt med eller uten SWAP, i Telenor sin nettbutikk.

Din retur

Du returnerer mobilen raskt og enkelt ved å benytte den frankerte returlappen som fulgte med i pakken. Angreskjema fylles ut og returneres sammen med mobilen.

Husk også å få med kvittering fra postkontoret, dette som en sikkerhet dersom noe skulle skje med pakken før vi mottar den.

Om mobilen

Mobilen du vil returnere må være i tilnærmet lik stand som ved kjøp. Mobilen må leveres tilbake med det utstyret som fulgte med, som f.eks. ladekabel og ørepropper. Andre produkter som ved tilbud/kampanje var inkludert i kjøpet må også returneres.

Før mobilen sendes inn må du blant annet sørge for at mobilen kan slås av og på uten problemer, og satt tilbake til fabrikkinnstillinger. Alle kravene står beskrevet i vilkårene.

Spørsmål og svar

?

Hva hvis mobilen er skadet?

?

Hvordan får jeg tilbake pengene?

?

Må jeg gjøre noe med innstillingene til mobilen før den sendes inn?

?

Sies abonnementet opp når jeg returnerer mobilen?