Velkommen til Telenorbutikken

Telenorbutikken

Velkommen innom en av våre 82 Telenorbutikker. Vi har et stort utvalg av mobiler, smartklokker, nettbrett og tilbehør, i tillegg til kunnskapsrike medarbeidere som gir deg god hjelp når du trenger det.

i

Koronaviruset og Telenorbutikken

Terskelen for å dra i butikker i disse tider er forståelig nok høyere enn før, men som kunde hos oss i Telenorbutikken vil vi at du skal oppleve at vi tar trygghet og smittevern på alvor hvis du tar turen innom oss.
Les mer om hva vi kan hjelpe deg med og våre tiltak her

Nyhet! SAFE

Vi har lansert SAFE som er en sikkerhetspakke med 3 produkter som gir deg forsikring, hjelp og trygghet - i ett!

dame

For fullt utbytte fra dag èn er det viktig at du aktiverer alle elementene i SAFE. Dette kan du enkelt gjøre via Mitt Telenor eller Mine sider, men skulle du likevel ønske noen gode råd eller hjelp til å sette opp SAFE, får du det i Telenorbutikken.

Vi hjelper deg i gang med SAFE WiFi og registrering av e-postadresser. Betalingskort må du registrere selv siden dette er sensitiv informasjon, men vi viser deg gjerne hvordan.

Les mer om SAFE

Ta turen innom en av våre butikker!

Mann med mobil

Hjelp før kjøpet

Vi hjelper deg å velge den mobilen som passer for deg og dine behov. Vi har også mange forskjellige mobildeksler, pluss et hav av annet tilbehør.

kaffekopp

Fiks ferdig mobil

I Telenorbutikken kan du koble av mens vi setter opp din nye mobil, overfører alt innhold fra gammel til ny mobil og hjelper deg i gang.

Mann på bussen

Kom i gang med SAFE

Nesten halvparten av oss er bekymret for sikkerhet på nett, samtidig som få vet hva de kan gjøre for å beskytte seg. Få hjelp til å aktivere SAFE - din trygghet på nett!

Samsung S20 Ultra

Surf på 5G

Nyhetene Samsung Galaxy S20 Ultra, S20 og S20+ støtter 5G og nå er neste generasjons mobilnett åpnet i Trondheim! S20-modellene kan også skilte med det beste innen kameraer, skjermkvalitet og ytelse.

test

Mobillading på farten

Vil du slippe å tenke på hvor mye batteri du har igjen? Med Ladeavtalen kjøper du en powerbank. Du kan bytte ut powerbanken med en fulladet i Telenorbutikken, så ofte du vil. Du kan selvfølgelig også lade den opp selv.

Nyttig å vite

i

Mobilinnbytte

I Telenorbutikken kan du ta med din gamle mobil og få en verdivurdering. Verdien for mobilen kan du  bruke til å kjøpe tilleggsutstyr eller til å få avslag på ny mobil (fullpris). Du bestemmer selv om du ønsker å bruke hele beløpet der og da, eller få en tilgodelapp som kan brukes senere.
i

Fiks ferdig mobil

Vi hjelper deg gjerne med å sette opp mobilen. Tjenesten Fiks ferdig koster 399,-*/499,- og da er følgende inkludert:
  • Overføre innhold fra gammel til ny mobil (bilder, videoer, meldinger, innstillinger, datafiler og kontakter)
  • Aktivere Mitt Telenor, Min Sky og Mine Kontakter.
  • Aktivere backup-løsninger via iCloud, Google etc.
  • Opprette/aktivere konto/bruker for nedlastning av apper
  • Oppdatere programvare ved behov
  • Oppsett av e-post
*Ved kjøp av ny mobil i Telenorbutikken
i

Reparasjon

Trenger du service på din mobil? Ta med telefonen til din nærmeste Telenorbutikk, så tar vi en sjekk og sender den videre til service hvis nødvendig. For kjøp gjort på telenor.no, må du huske å ta med kvittering på kjøpet ved innlevering til reparasjon i en Telenorbutikk. Før du leverer din telefon til service, er det viktig at du skrur av kodelås og eventuelt 'Find my iPhone'.
Hvis reparasjonen ikke dekkes av garantivilkårene, får du beskjed om hvor mye reparasjonen vil koste deg. Du velger selv om du ønsker at varen skal repareres eller ikke. Hvis du ikke ønsker reparasjonen, men vil ha varen tilbake vil du likevel belastes for feilsøkingen som har blitt gjort. Feil som ikke dekkes av garantivilkårene er for eksempel fysiske skader, fuktskader, skader etter lynnedslag og brukerfeil.
Her kan du lese mer om mobilforsikring og serviceordre: