Det er trygt å kjøpe brukt hos Telenor!

Det er ikke alltid en helt ny mobil er behovet, enten det er til deg selv eller barna. God Som Ny gir deg en ekstra sikkerhet når du kjøper brukt. Du får nemlig en mobil som er grundig sjekket og satt i stand igjen. Standarden klassifiseres som en A-grade, noe som betyr at det kun evt. er mindre slitasje. 

Garantien er dessuten den samme som hvis du kjøper en ny mobil, og ombestemmer du deg har du alltid 14 dagers fri retur.

Velg mobil

Hvilke mobiler vi har inne endrer seg hele tiden, så her gjelder det å slå til når du ser en mobil du har lyst på! Velg en av modellene under eller se hele God Som Ny-utvalget i nettbutikken.

ikon

Nytt liv

Med God Som Ny forlenger vi levetiden til nesten nye mobiler, noe som er bra for miljøet, og du kan samtidig sikre deg en litt brukt mobil til en bra pris.

Spørsmål og svar

?

Hvilke modeller er tilgjengelige?

Varelager og hvilke modeller som er tilgjengelige vil kunne variere og avhenger av hvor mange SWAP-mobiler som leveres inn.

?

Hvor kan jeg kjøpe God Som Ny?

Mobilene får du kun kjøpt i vår nettbutikk, se hele utvalget her
?

Hva følger med i esken?

For å holde prisen nede er det kun mobilen som følger med i esken. Trenger du noe mer til mobilen har vi et stort utvalg tilbehør i nettbutikken, eller du kan ta turen innom en av våre Telenor-forhandlere.
?

Må jeg være Telenor-kunde for å kjøpe God Som Ny?

Ja, du må ha et mobilabonnement fra Telenor. Er du ikke mobilkunde hos oss i dag, kan du selvfølgelig bestille et abonnement samtidig som du kjøper en God Som Ny-mobil. Sjekk ut våre mobilabonnement
?

Kan jeg kjøpe God Som Ny med SWAP?

Nei, SWAP er et tilbud kun for nye mobiler, med God Som Ny betaler du hele beløpet ved bestilling.

?

Har dere forsikring til God Som Ny?

Ja, du kan velge mellom Skjerm- eller Plussforsikring. Forsikringen bestilles samtidig som du kjøper en God Som Ny-mobil. Les mer om om våre forsikringer

?

Hvilke vilkår gjelder for God Som Ny?

Både garanti og vilkår er akkurat de samme som ved kjøp av en ny mobil, se vilkår
?

Hva hvis jeg ikke er fornøyd?

Det er lov å angre seg. Om du ikke vil beholde det du har bestilt, har du selvsagt mulighet til å returnere det til oss innen 14 dager og få pengene tilbake.
Vis flere spørsmål
Kundeservice

Vi hjelper deg

Kundeservice er her når du trenger hjelp.
Kontakt oss på telefon, chat eller mail. 

Kontakt kundeservice