Derfor bør du bytte til Telenor

Et mobilabonnement hos Telenor er ikke bare et mobilabonnement. Se vårt store utvalg av abonnement og andre fordeler du får hos oss.

Prøv oss da vel! Nå kan du prøve vårt testvinnende nett i 2 måneder. Ombestemmer du deg, får du månedsprisene tilbake.

dekning

Surf på Norges raskeste nett!

Bruk mobilen til det du vil, der du er. Ookla Speedtest har kåret Telenors mobilnett til Norges raskeste. Vi har også desidert flest basestasjoner og er størst på 4G+. Uten noen hastighetsbegrensninger i abonnementene får du dessuten full uttelling av mobilnettet til enhver tid. Les mer om dekning

Har du dårlig innendørsdekning?
Hos Telenor er vi først ute med ny teknologi, noe 4G Tale og WiFi Tale er eksempler på. For deg betyr dette oppgradert lydkvalitet, raskere oppkobling og ikke minst enda bedre dekning – både inne og ute.

Abonnement for enhver bruk

Vi er alle forskjellige og har ulike behov når det gjelder bruk av mobilen. Enten du nesten ikke bruker data på mobilen eller om du ikke kan tenke deg en hverdag uten - vi har utvalget. Fra abonnement tilpasset forskjellige aldersgrupper til nyheten Fleksi som automatisk tilpasser seg din databruk.
Velg abonnement her

swap

Har du lyst på ny mobil?

SWAP er en smartere måte å kjøpe mobil. Du betaler ingenting i dag, men i stedet en fast, lav månedspris over 24 måneder. Etter ett år kan du bytte til ny mobil - hvis du vil.

Skjermforsikring er alltid inkludert, og nå får du også med vår beste forsikring i 3 måneder. Med den er du sikret mot alle skader, tap og tyveri og vi erstatter mobilen din etter en virkedag - i hele Europa!
Les mer om SWAP

Trenger du hjelp?

Vår kundeservice er alltid klare til å hjelpe deg så raskt som mulig.

915 09000

Ring oss

Alle dager 08-20
Helligdager 10-18

E-post

Send oss en e-post

Vi svarer i løpet av 3 virkedager

Facebook

Kontakt oss på Facebook

Hverdager 08-20, helger 10-20
Helligdager 10-18

i

Prøv oss i 2 måneder

Nå kan du prøve Telenor i 2 måneder. Pengene tilbake-garantien gjelder for:
  • Nye eller porterte nummer til Telenor, og kun én gang per nummer.
  • Kunder som ikke har binding på sitt abonnement. 
  • Kan kombineres med SWAP. Kun månedspris for abonnement blir refundert, ikke SWAP-månedsprisen.

Er du ikke fornøyd, får du månedsprisene tilbake ved å kontakte Kundeservice på 915 09000 innen 60 dager. Garantien trer i kraft hvis nummeret sies opp eller utporteres.