Derfor bør du bytte til Telenor

Et mobilabonnement hos Telenor er ikke bare et mobilabonnement. Se vårt store utvalg av abonnement og andre fordeler du får hos oss.

Abonnement for enhver bruk

Vi er alle forskjellige og har ulike behov når det gjelder bruk av mobilen. Enten du nesten ikke bruker data på mobilen eller om du ikke kan tenke deg en hverdag uten - vi har utvalget.

Hvilket abonnement skal du velge? Fleksi er nyheten som tilpasser seg din databruk, og lønner seg hvis du bruker mer enn 5 GB. Medium velger du hvis du bruker mellom 2 GB og 5 GB i måneden, og Trygg hvis du ikke trenger mer enn 1 GB. Yng er for deg mellom 18-28 og U18 er våre abonnement skreddersydd for barn og unge. Se alle abonnement

swap

Inkludert i alle abonnement

  • Spar data til neste måned. Med Data Rollover overføres ubrukt data til neste måned og dette skjer automatisk.
  • Skal du til utlandet? Du kan surfe, ringe og sende meldinger i hele EU/EØS, uten at det koster deg noe ekstra.
  • Ta vare på mobilminnene dine. I lagringstjenesten Min Sky kan du lagre bildene dine trygt og enkelt på ett sted.
  • Vi har ingen binding på mobilabonnement. Fleksibelt for deg, da du kan endre til mer eller mindre data når du vil. 
Hvor mye data trenger du?

Surf på Norges raskeste nett!

dekning

Bruk mobilen til det du vil, der du er. Ookla Speedtest har kåret Telenors mobilnett til Norges raskeste. Vi har også desidert flest basestasjoner og er størst på 4G+. Uten noen hastighetsbegrensninger i abonnementene får du full uttelling av mobilnettet til enhver tid.   

Jobben vi gjør på dekingsområdet gir resultater. Vil du streame favorittserien din på farta, ringe bestemor fra kjellerstuen eller poste på Facebook fra en fjelltopp. Det kan du med Telenor, og allerede nå planlegger vi neste generasjons nett, 5G.

Har du dårlig innendørsdekning?

Mange er plaget av at mobilsamtaler bryter i enkelte rom fordi mobilsignalene ikke strekker til. Hos Telenor er vi først ute med ny teknologi. 4G Tale og WiFi Tale er eksempler på dette. For deg betyr dette oppgradert lydkvalitet, raskere oppkobling og ikke minst enda bedre dekning overalt – både inne og ute.

Aldri mer dårlig taledekning WiFi Tale bruker det trådløse nettverket til mobilsamtaler og meldinger, mens 4G Tale er en ny teknologi som bruker 4G-nettet til tale. Ta i bruk WiFi Tale og 4G Tale

wifi tale
Med WiFi Tale kan du få langt bedre mobildekning - via ditt eget trådløse nett.

SWAP er en smartere måte å kjøpe mobil

Hos oss kan du kjøpe mobil med SWAP. Da betaler du ingenting i dag, men i stedet en fast, lav månedspris over 24 måneder. Etter ett år kan du bytte til ny mobil, hvis du vil. Skjermforsikring er alltid inkludert. Det betyr en bekymring mindre hvis uhellet er ute og mobilskjermen knuses. Se flere SWAP-fordeler

swap

Hjelp når du trenger det

Du er alltid velkommen innom en av våre 87 Telenorbutikker der kunnskapsrike medarbeidere vil hjelpe deg med stort og smått. Du kan også kontakte oss på Facebook eller ringe til Kundeservice. Vi er tilgjengelige hver dag, hele året. Står du ordentlig fast kan du få hjelp av Telenoreksperten.

Full kontroll med Mitt Telenor og Mine sider I Mitt Telenor-appen kan du kan sjekke alt fra fakturaer til databruk pluss mye, mye mer. På Mine sider kan du gjøre det samme på PC samt bestille alt av tjenester og finne annen nyttig informasjon.