Nå er det ingen holdbarhetsdato på dataen din. Ved hvert månedsskifte får du med ubrukt data videre til neste måned. Data Rollover er på plass 1. mars og selve overføringen av data skjer automatisk. Enklere blir det ikke!
rollover

Med Data Rollover får du en mer fleksibel mobilhverdag. Kundene våre bruker ikke alltid opp dataen de har i abonnementet. Bruker du mindre data noen måneder, kan du nå spare denne til perioder du bruker mer. Hvor mye data du har til enhver tid kan du følge med på i Mitt Telenor-appen.

Slik fungerer det:

  • Dataen du ikke bruker opp av den inkluderte datamengden i abonnementet ditt eller faste datapakker vil automatisk rulles over til neste måned.
  • Du sparer ubrukt data så lenge du vil og like mye som du har i abonnementet ditt. Har du 5 GB data inkludert, kan du i praksis få med opptil 5 GB til neste måned.
  • Dobbel datamengde. Har du et abonnement på 5 GB starter du neste måned med maks 10 GB.
  • Gjelder alle FRIHET/UNG-abonnementene fra 1. mars og for Mobilt Bredbånd fra april. Gjelder ikke kontantkort og abonnement som ikke lenger er i salg.
  • Merk at alle abonnementsbytter og også eierskifte gjør at rullet datamengde nullstilles.

Du trenger ikke å gjøre noe for å få Data Rollover. Bare noter det som en gladmelding - snart ruller vi i gang og du får automatisk med deg ubrukt data videre fra en måned til en annen!

Prøv oss! Er du ikke kunde, kan du nå prøve Telenor i 60 dager. Hvis du ikke er fornøyd, får du månedsprisene tilbake! Det er ingen binding på våre abonnement og du kan bruke mobilen som hjemme i hele EU/EØS.