Nå er det ingen holdbarhetsdato på dataen din lenger. Med Data Rollover får du med ubrukt data videre til neste måned og dette skjer automatisk. Enklere blir det ikke!

rollover

Data Rollover gir deg en mer fleksibel mobilhverdag. Kundene våre bruker ikke alltid opp dataen de har i abonnementet. Bruker du mindre data en måned, kan du nå spare denne til neste måned. Du trenger ikke å gjøre noe for å få Data Rollover, tjenesten aktiveres automatisk. Hvor mye data du har til enhver tid kan du følge med på i Mitt Telenor-appen

Slik fungerer det:

  • Dataen du ikke bruker opp av den inkluderte datamengden i abonnementet ditt eller faste datapakker vil automatisk rulles over til neste måned.
  • Du kan spare like mye som du har i abonnementet ditt. Har du 5 GB data inkludert, kan du i praksis få med opptil 5 GB til neste måned.
  • Maks dobbel datamengde. Du kan kun rulle over data fra en måned til påfølgende måned. Har du et abonnement på 5 GB kan du starte hver nye måned med maks 10 GB.
  • Gjelder alle FRIHET/Yng/U18/U11-abonnement og Mobilt Bredbånd. Gjelder ikke kontantkort og abonnement som ikke lenger er i salg, med unntak av Telenor nonstop home/roam.
Prøv oss! Er du ikke kunde, kan du nå prøve Telenor i 60 dager. Hvis du ikke er fornøyd, får du månedsprisene tilbake! Det er ingen binding på våre abonnement og du kan bruke mobilen som hjemme i hele EU/EØS.