Ekstra SIM-kort

Inkludert i mobilabonnementene Ubegrenset Ekstra og Ubegrenset Multi.

Har du flere mobiler eller andre enheter som er viktige i hverdagen? Ekstra SIM-kort lar deg ringe og være på nett på flere enheter.

Om du har to mobiler, nettbrett, mobilt bredbånd eller smartklokke, kan du med Data-SIM komme deg på nett, mens Tvilling lar deg ringe i tillegg.

Har du Ubegrenset Ekstra har du ett ekstra SIM-kort inkludert i abonnementet ditt, mens du har to ekstra SIM-kort inkludert dersom du har Ubegrenset Multi.

Bestill ekstra SIM

Ekstra SIM-kort - uten ekstra kostnad

Velg mellom:

 • Tvilling-SIM.

 • Data-SIM

Spørsmål og svar

 • Hva er forskjellen på Tvilling-SIM og Data-SIM?

  Tvilling-SIM bruker du for å ringe og kan kun benyttes i mobiltelefoner. Det fungerer i stor grad som hoved-SIM. Samtaler skjer med det samme nummeret som hovedmobilen. På den måten er du tilgjengelig uansett hvilken mobil du har i lomma. En mobil med Tvilling-SIM har full SMS- og MMS-støtte og kan selvfølgelig også brukes til å surfe, streame, dele data og alt annet du trenger data til.

  Data-SIM bruker du om du vil være på nett med andre enheter enn mobilen, og ikke har behov for å ringe. Det kan f.eks. være nettbrettet du har med deg i båten eller på bilferie, smartklokken du trener med eller routeren du har på hytta.

 • Hva er eSIM?

  eSIM står for Embedded SIM og er et innebygd, elektronisk SIM-kort. Du trenger derfor ikke å flytte eller bytte kort når du endrer abonnement eller får ny mobil. eSIM aktiveres digitalt og fungerer akkurat som et tradisjonelt SIM-kort.

 • Hva koster ekstra SIM-kort?

  Ekstra SIM-kort koster 99,-/md. Har du Ubegrenset Ekstra har du et inkludert i månedsprisen, og med Ubegrenset Multi har du to stykker inkludert i prisen (verdi 198,-/md.)

 • Kan Tvilling-SIM og Data-SIM brukes i utlandet?

  Ja, både Tvilling-SIM og Data-SIM kan brukes i utlandet med de samme vilkårene som gjelder for hoved-SIM-kortet.

 • Ringer alle mobilene ved anrop når man har Tvilling-SIM?

  På Mine sider eller i Mitt Telenor kan du velge hvilke enheter du vil motta innkommende anrop på.

 • Jeg betaler for ekstra-SIM fra før, hva skjer med det når jeg bytter til et abonnement der det er inkludert?

  Du trenger ikke gjøre noe med ekstra-SIM du allerede eier. Du slutter automatisk å betale for ett eller to ekstra SIM (avhengig av hvilket abonnement du har). Har du flere ekstra-SIM enn det som er inkludert i abonnementet ditt, vil du betale vanlig månedspris på 99,- for disse.

 • Hva er et SIM-kort?

  SIM-kort er et lite kretskort som har en databrikke med lagringskapasitet. Abonnentens unike ID er lagret på kortet. Informasjonen på SIM-kortet følger med når du flytter kortet til en annen mobil eller enhet.

 • Har du andre spørsmål?