To ekstra SIM

Inkludert i mobilabonnementet Ubegrenset Pluss.

Har du flere mobiler eller andre enheter som er viktige i hverdagen? To ekstra SIM lar deg ringe og være på nett på flere enheter.

Om du har to mobiler, nettbrett, mobilt bredbånd eller smartklokke, kan du med Data-SIM komme deg på nett, mens Tvilling lar deg ringe i tillegg.

SIM-kortene er inkludert i mobilabonnementet Ubegrenset Pluss.

Bestill ekstra SIM

To ekstra SIM-kort - uten ekstra kostnad

Velg mellom:

  • To Tvilling

  • En Tvilling og et Data-SIM

  • To Data-SIM

Få ekstra SIM med Ubegrenset Pluss
Se abonnement

Spørsmål og svar

?

Hva er forskjellen på Tvilling-SIM og Data-SIM?

Tvilling-SIM bruker du for å ringe og kan kun benyttes i mobiltelefoner. Det fungerer i stor grad som hoved-SIM. Samtaler skjer med det samme nummeret som hovedmobilen. På den måten er du tilgjengelig uansett hvilken mobil du har i lomma. En mobil med Tvilling-SIM har full SMS- og MMS-støtte og kan selvfølgelig også brukes til å surfe, streame, dele data og alt annet du trenger data til.

Data-SIM bruker du om du vil være på nett med andre enheter enn mobilen, og ikke har behov for å ringe. Det kan f.eks. være nettbrettet du har med deg i båten eller på bilferie, smartklokken du trener med eller routeren du har på hytta.

?

Hva er eSIM?

eSIM står for Embedded SIM og er et innebygd, elektronisk SIM-kort. Du trenger derfor ikke å flytte eller bytte kort når du endrer abonnement eller får ny mobil. eSIM aktiveres digitalt og fungerer akkurat som et tradisjonelt SIM-kort.

?

Hva koster To ekstra SIM?

I abonnementet Ubegrenset Pluss er To ekstra SIM-kort inkludert, og du betaler derfor ingenting utover månedsprisen for abonnementet.

?

Kan Tvilling-SIM og Data-SIM brukes i utlandet?

Ja, både Tvilling-SIM og Data-SIM kan brukes i utlandet med de samme vilkårene som gjelder for hoved-SIM-kortet.

?

Ringer alle mobilene ved anrop når man har Tvilling-SIM?

På Mine sider eller i Mitt Telenor kan du velge hvilke enheter du vil motta innkommende anrop på.

?

Jeg betaler for ekstra-SIM fra før, hva skjer med det når jeg bytter til Ubegrenset Pluss?

Du trenger ikke gjøre noe med ekstra-SIM du allerede eier. Med Ubegrenset Pluss har du to ekstra SIM-kort inkludert og du slutter automatisk å betale for opptil to ekstra-SIM når du tar i bruk ditt nye abonnement. Har du flere enn to ekstra-SIM, vil du betale vanlig månedspris på 99,- for disse.

?

Hva er et SIM-kort?

SIM-kort er et lite kretskort som har en databrikke med lagringskapasitet. Abonnentens unike ID er lagret på kortet. Informasjonen på SIM-kortet følger med når du flytter kortet til en annen mobil eller enhet.

?

Har du andre spørsmål?