Mobilabonnement

Tre gode grunner til å bruke Data-SIM

En perfekt løsning for hele familien: Så enkelt kan dere streame og surfe som vanlig når dere er på tur!
Kvinne på nettbrett foran peisen

Alt du trenger for å kose deg med film og serier på tur, er Data-SIM. Data-SIM kan puttes i både nettbrett, PC/Mac og ruter!

Full frihet med ubegrenset data ›

Det er en enkel, praktisk og smart løsning for hele familien, som sikrer at alle kan surfe, streame og game akkurat som hjemme.

Her har vi samlet våre beste Data-SIM-tips:

1. Stream og surf på stor skjerm

Selv om mobiltelefonene stadig blir større, er de ikke helt i nettbrettklassen ennå. Det kan fort bli slitsomt å stirre på den lille skjermen i lang tid, spesielt når du må få med deg alt som skjer i fotballkampen eller neste episode av favorittserien.

Løsningen er på putte Data-SIM i nettbrettet eller PC-en. Da kan du alltid surfe på stor skjerm – uansett hvor du er.

Du kan selvfølgelig også dele nett rett fra mobilen din, men fordelen med Data-SIM er at du ikke bruker strøm fra mobilen din når du deler data.

Dette er Data-SIM
  • Du kan dele datamengden som er inkludert i ditt mobilabonnement eller Mobilt Bredbånds-abonnement på flere enheter samtidig.

  • Data-SIM har de samme egenskapene som hovedabonnementet ditt. Du får samme hastighet, datamengde og de samme prisene for bruk i Norge og utlandet.

  • Du kan bruke Data-SIM i trådløs ruter og flere typer nettbrett.

  • Varslinger for databruk vil komme både til hoved-SIM-kortet og Data-SIM.

  • Kan brukes med Mobilt Bredbånds-abonnement.

  • Fås som vanlig SIM-kort og Mikro-SIM.

2. Data til alle – alltid

Når familien drar på tur er det mange databehov som skal ivaretas samtidig. Da er kombinasjonen Data-SIM og en trådløs ruter perfekt – både i bilen og på hytta. Helt enkelt en enkel og smart løsning for flere situasjoner!

Med en ruter som reisefølget kan du enkelt dele dataen din med andre, slik at alle i familien kan få den dataen de trenger – enten det er til streaming, surfing eller gaming.

En miniruter tar svært liten plass, og opptil 10 enheter kan kobles til samtidig. Mobilen med hoved-SIM-kortet, trenger heller ikke være på samme sted som ruteren.

Se ruterutvalg
Datadeling på hytta med Data-SIM

3. Flere brukere – full kontroll

Selv om mange bruker data fra samme abonnement samtidig, er det enkelt å følge med på forbruket og unngå «datasjokk» på fakturaen. Du har nemlig alltid full oversikt på bruken i Mitt Telenor-appen.

Det blir også sendt varslinger for databruk til både hoved-SIM-kort og Data-SIM, slik at både eier og bruker har full kontroll på databruken.

Bonustips

Hvis du ikke ønsker å tenke på hvor data dere bruker, bør du ta en titt på våre nye mobilabonnement. Ikke bare får du ubegrenset data, du kan også få data-SIM inkludert i abonnementet. I Ubegrenset Ekstra får du ett ekstra SIM-kort inkludert, mens du får to ekstra SIM-kort i Ubegrenset Multi. Du kan få familierabatt eller aldersrabatt.

I kombinasjon med Data-SIM er ubegrenset data garantert noe hele familien vil sette pris på – ikke minst når det skal spilles, streames og surfes på hytta eller på turer!

Se mobilabonnement her