Tre gode grunner til å bruke Data-SIM

Kvinne på nettbrett foran peisen

Du trenger hverken WiFi eller TV for å kose deg med film og serier på tur.

Alt du trenger er et Data-SIM, som lar deg surfe med datamengden som allerede er inkludert i mobilabonnementet ditt.

Om nettbrettet ditt støtter et SIM-kort, kan du surfe uavhengig av et trådløst nettverk – både i Norge og på utenlandsferie.

Her er tre gode grunner til å bruke Data-SIM:

1. Stream på stor skjerm

Selv om mobiltelefonene stadig blir større, er de ikke helt i nettbrettklassen ennå. Og bare innrøm det – det kan bli slitsomt å stirre på den lille skjermen i lang tid, spesielt når du må få med deg idrettsbragdene til skiheltene våre eller neste plottvri i yndlingsserien.

Med Data-SIM kan du surfe med en stor skjerm – perfekt for lese e-bøker, morsomme videoklipp ... eller lange seanser med vintersport.

Og husk at med mobilabonnement fra Telenor, kan du surfe i EU/EØS akkurat slik som hjemme – uten at det koster deg noe ekstra.

2. Data til alle – alltid

Data-SIM passer også perfekt til en trådløs ruter. Med en ruter som reisefølge kan du enkelt dele mobilabonnementet med andre på mobil, pc eller nettbrett. Da kan hele familien få glede av mobildataen, og dere slipper å krangle om hva som skal brukes vises på skjermen.

En miniruter tar svært liten plass og opptil 10 enheter kan kobles til samtidig. Mobilen med mobilabonnementet det deles fra, trenger heller ikke være på samme sted som ruteren.

Og du kan selvfølgelig også ta den med utlands: all bruk er inkludert i hele EU/EØS.

Se ruterutvalg
Gutt på telefon i sofaen

3. Flere brukere – full kontroll

Lange reiser kan være slitsomt for hele familien, og en iPad kan være god adspredelse for flere.

Med Data-SIM kan du la barna eller partneren surfe på nettbrettet i bilen eller på hytta, uten at du mister kontroll over forbruket. Varslinger for databruk kommer til begge SIM-kort.

Sørg for at du har nok data!

Med det populære mobilabonnementet Fleksi har du alltid nok data til å kunne bruke både mobilen og iPaden til hva du vil. Abonnementet tilpasser seg nemlig til din databruk hver måned, uten at du trenger å stresse med kjøp av ekstra data.

Alle som har mobilabonnement Fleksi, Medium, Trygg, Frihet, Yng eller U18 får Data-SIM for kun 29,- ekstra i måneden.

Lær mer og bestill Fleksi her