Slik ser du film og TV på nettbrettet uten WiFi

Familie

Her er 3 gode grunner til å bruke Data-SIM i sommerferien.

Du trenger ikke WiFi eller TV for å kose deg med film og serier når du drar på ferie i sommer. Om nettbrettet ditt støtter et SIM-kort, kan du surfe uavhengig av et trådløst nettverk – både i Norge og på utenlandsferie.

Alt du trenger er et ekstra SIM-kort, et såkalt Data-SIM, som lar deg surfe på datapotten som allerede er inkludert i mobilabonnementet ditt.

Her er 3 gode grunner til å bruke Data-SIM:

1. Surf på stor skjerm

Selv om mobiltelefonene stadig blir større, er de ikke helt i nettbrettklassen ennå. Og bare innrøm det – det kan bli slitsomt å stirre på den lille skjermen i lang tid, spesielt når du må få med deg idrettsbragdene til kvinnelandslaget og Karsten Warholm. 

Med Data-SIM kan du surfe med en stor skjerm – perfekt for e-bøker, videoklipp ... og lange seanser med sommeridrett. 

Og husk at med mobilabonnement fra Telenor, kan du surfe i EU/EØS akkurat slik som hjemme – uten at det koster deg noe ekstra.

2. Surf samtidig som du snakker

Skal du på hytta? Eller feriere i utlandet? Da er det greit å kunne surfe med nettbrettet i tillegg til mobilen. Slik slipper du å avslutte det du holder på med når noen ringer.

Du trenger heller ikke ta telefonen vekk fra øret dersom samtalen krever at du sjekker noe på nettet mens du prater.

Data-SIM

Data-SIM passer til nettbrett, Mobilt Bredbånd og datamaskiner som støtter SIM-kort.

3. Flere brukere – full kontroll

Lange reiser kan være slitsomt for hele familien, og en iPad kan være god adspredelse for flere. Med Data-SIM kan du la barna eller partneren surfe på nettbrettet i bilen eller på hytta, uten at du mister kontroll over forbruket. Varslinger for databruk kommer til begge SIM-kort.

Bonustips: Pakk med deg en trådløs ruter

miniruter


Data-SIM passer også perfekt til en trådløs ruter. Med en ruter som reisefølge kan du enkelt dele mobilabonnementet med andre på mobil, pc eller nettbrett. Da kan hele familien få glede av mobildataen, og dere slipper å krangle om hva som skal brukes vises på skjermen.

En miniruter tar svært liten plass og opptil 10 enheter kan kobles til samtidig. Mobilen med mobilabonnementet det deles fra, trenger heller ikke være på samme sted som ruteren.

Og du kan selvfølgelig også ta den med utlands: all bruk er inkludert i hele EU/EØS.

Sørg for at du har nok data!

Alle som har mobilabonnement Fleksi, Medium, Trygg, Frihet, Yng eller U18 får Data-SIM for kun 29,- ekstra i måneden.

Med det populære mobilabonnementet Fleksi har du alltid nok data til å kunne bruke både mobilen og iPaden til hva du vil. Abonnementet tilpasser seg nemlig til din databruk hver måned, uten at du trenger å stresse med kjøp av ekstra data.