Hvilke fordeler har du inkludert hos oss?

Dame med mobil
Som Telenor-kunde skal du vite at vi alltid jobber for at du skal føle deg trygg, at du får hjelp når du trenger det, og, ikke minst, at du har dekning i verdensklasse. Med andre ord, å være mobilkunde hos oss har mange fordeler.

Dekning i verdensklasse, der du er

Hos oss har du god dekning uansett hvor du er i landet, og det er stor kapasitet i nettet vårt– slik at du kommer på nett, også på steder med mye folk.

I praksis betyr det at du kan lese en rask mail fra en folksom badeplass, eller at du kan streame yndlingsserien uten bufferikoner på en lang og ellers søvnig busstur. Surfer du på Telenors mobilnett kan du bruke mobilen til det som er viktig for deg – uansett hvor du er.

Far og sønn på tur

Hjelp når du trenger det

Vi vet at du ønsker deg en enkel hverdag – og få rask hjelp når du trenger det. Derfor har vi utviklet appen Mitt Telenor – hvor du får all informasjon om mobilabonnementet ditt samlet på ett sted. Du kan også logge inn på Mine sider på telenor.no, eller sjekke Mobilhjelp-sidene om det er noe du lurer på. Vår kundeservice er også alltid her for å hjelpe deg, og kan nås på 915 09000 eller på Facebook.

Ønsker du heller hjelp ansikt til ansikt? Ingen problem, våre dyktige medarbeidere i Telenorbutikken står klare til å hjelpe deg med det aller meste. 

Finn din nærmeste Telenorbutikk

Du får det du trenger – og litt ekstra

Sømløs mobilbruk handler om mer enn dekning og fart, det handler også om tjenester som lar deg løse hverdagen litt enklere. Derfor har vi utviklet apper som Min Familie, Min Sky og Mine Kontakter – som lar deg holde orden på hverdagen, lagre bildene dine og se hvem som ringer. For deg som Telenor-kunde er det gratis å laste ned disse appene. 

  • I Min Sky-appen har du ubegrenset lagring av bilder, samt deling av album og mye mer. Perfekt til å ta vare på bildene dine.
  • Med Mitt Telenor-appen har du full oversikt over fakturaen din, databruk, tjenester og mye mer. 
  • I Mine Kontakter kan du trygt ta vare på kontaktene dine – og se hvem som ringer.  
  • Nettvern er et filter som ligger i selve Telenor-nettet, og som stopper deg hvis du er i ferd med å gå inn på en side som inneholder virus, svindelforsøk eller annen skadelig programvare.
Vennegjeng

Dere får mer data med Familiebonus

Hos oss får dere mer når dere er flere. Har familien din Telenor, og bruker minst tre tjenester i form av abonnementer eller avtaler hos oss, får dere Familiebonus. Jo flere Telenor-produkter dere har, som for eksempel mobilabonnement, TV, SWAP eller bredbånd – desto mer data blir det. All den ekstra dataen samles i en pott, og dere bestemmer selv hvordan den skal fordeles mellom medlemmene.

Det finnes mange typer familie, og dere trenger ikke å være i slekt for å ta i bruk Familiebonus. Med Familiebonus i kollektivet, eller på fotballaget, kan dere alle nyte godt av ekstra mobildata. 

Les mer om  Familiebonus