Gode grunner til å bytte til Telenor

dame som bruker mobilen sin til å bytte til mobilabonnement fra Telenor
Å være kunde hos Telenor betyr fleksibilitet til å bruke mobilen til akkurat det du vil, uansett hvor du er. Her er noen av fordelene ved å bytte mobilabonnement til Telenor.

1. Dekning i verdensklasse, der du er

Mobilopplevelsen blir mye bedre når du kan surfe på et mobilnett med god kapasitet, og det kan du hos Telenor. Det betyr at video- og musikkstreaming ikke hakker, du kan sjekke Facebook og nyheter, spille, snappe og få maks utbytte av mobilen din. Jo mer fart, desto bedre mobilopplevelse.

Nå kan du prøve Telenors mobilnett i 2 måneder. Er du ikke fornøyd får du månedsprisene tilbake.

2. Frihet til å bruke mobilen som du vil

Hos oss kan du velge mellom ubegrenset data eller faste datapakker. Vi har mobilabonnement for alle, og det er enkelt å finne et abonnement som passer deg og din bruk.

Datagave 5 GB

3. Mobilbruk i utlandet

I EU/EØS kan du bruke mobilen som hjemme - der har du fri bruk av minutter, SMS/MMS og inkludert data. Skal du reise lenger så har Telenor svært bra avtaler på roaming, blant annet i Thailand og USA. Du unngår dessuten overraskelser på regningen med Datakontroll Utland og makspriser per dag.

4. Du surfer tryggere hos Telenor

Nettvern er et filter som ligger i selve Telenor-nettet, og stopper deg hvis du er i ferd med å gå inn på en side som inneholder virus, svindelforsøk eller annen skadelig programvare. Hver måned stopper vi over 500.000 angrep!

Nettvern er en fordel som er inkludert for alle Telenor-kunder, enten du surfer via bredbåndet ditt eller via mobilen.

5. Familiebonus = mer data til deg

Gode kunder fortjener ekstra mobildata. Samler du 2 private mobilabonnement eller minst tre produkter hos Telenor, kan du få ekstra mobildata hver måned ved å aktivere Familiebonus. Du kan invitere hvem du vil inn i din Familiebonus-avtale og fordele bonusdataen som du vil.

mobilabonnement

6. Bekymringsfri mobilbruk

Kjøper du mobil med SWAP får du vår beste forsikring inkludert i 2 måneder. Da er du sikret mot alle skader, tap og tyveri. Hvis uhellet er ute erstatter vi mobilen din etter en virkedag i hele EU. I tillegg behøver du aldri bekymre deg for å knuse skjermen på din nye mobil, for skjermforsikring er alltid inkludert.

Ingen bekymringer – vi ordner

  • Vi ordner alt med din gamle operatør. Du behøver ikke gjøre noe.
  • Gammelt abonnement fungerer som normalt og avsluttes automatisk når du er overført til Telenor.
  • Etter 2-5 dager får du SIM-kort fra Telenor i posten.
  • Putt det i din nye mobil og voilà – velkommen til Telenor!
i

Prøv oss i 2 måneder

Nå kan du prøve Telenor i 2 måneder. Ombestemmer du deg i løpet av disse 2 månedene, får du månedsprisene tilbake. Se noe av det du får som Telenor-kunde.

Om pengene tilbake-garantien:

  • Gjelder for nye nummer eller nummer som overføres fra en annen operatør. (Kun én gang per nummer.)

  • Kan kombineres med kjøp av mobil med SWAP.

  • Det er kun månedsprisene for abonnementet som blir refundert, ikke f.eks. SWAP-månedsprisen, tilleggstjenester, ev. etablering av nytt nummer eller bruk utover det som er inkludert i abonnementet.

  • Månedsprisene betales tilbake hvis du skal bytte til en annen operatør, men ikke hvis du bare sier opp abonnementet.

  • Garantien gjelder ikke for Forskudd 4 GB og Forskudd 10 GB.

Slik gjør du det

Du bestiller enkelt og greit det mobilabonnementet du er interessert i, og så er det bare å kose seg med prøvingen. Hvis du ikke blir fornøyd, tar du kontakt med kundeservice på chat eller telefon innen 60 dager etter at du har byttet til en annen operatør, så hjelper vi deg.

Alltid med Telenor

Les mer