Gode grunner til å bytte til Telenor

dame som bruker mobilen sin til å bytte til mobilabonnement fra Telenor
Å være kunde hos Telenor betyr fleksibilitet til å bruke mobilen til akkurat det du vil, uansett hvor du er. Her er noen av fordelene ved å bytte mobilabonnement til Telenor.

1. Norges raskeste 5G-nett

Mobilopplevelsen blir mye bedre når du kan surfe på et mobilnett med god kapasitet, og det kan du om du velger Telenor. Det betyr at video- og musikkstreaming ikke hakker, du kan sjekke Facebook og nyheter, spille, snappe og få maks utbytte av mobilen din. Jo mer fart, desto bedre mobilopplevelse.

Prøv Telenors mobilnett i 2 måneder. Er du ikke fornøyd får du månedsprisene tilbake.

2. Frihet til å bruke mobilen som du vil

Hos oss kan du velge mellom ubegrenset data eller faste datapakker. Vi har mobilabonnement for alle, og det er enkelt å finne et abonnement som passer deg og din bruk.

Finn ditt abonnement

Bildecollage av fire personer som skal bytte mobilabonnement til Telenor

3. Mobilbruk i utlandet

I EU/EØS kan du bruke mobilen som hjemme - der har du fri bruk av minutter, SMS/MMS og inkludert data. Skal du reise lengre, har vi svært bra avtaler på roaming, blant annet i Thailand og USA. Du unngår dessuten overraskelser på regningen med Datakontroll Utland og makspriser per dag.

4. Du surfer tryggere hos Telenor

Nettvern er et filter som ligger i selve Telenor-nettet, og stopper deg hvis du er i ferd med å gå inn på en side som inneholder virus, svindelforsøk eller annen skadelig programvare. Hver måned stopper vi over 500.000 angrep!

Nettvern er en fordel som er inkludert for alle Telenor-kunder, enten du surfer via bredbåndet ditt eller via mobilen.

Merk deg at Nettvern ikke sensurerer surfingen din, og sporer heller ikke hvilke sider du besøker.

Slik fungerer Nettvern

5. Få trygg bildelagring med Min Sky

Om du bytter til Telenor får du med Min Sky trygg lagring av bildene dine – uansett hvor mange du tar. Det betyr at du kan ha alle minnene dine trygt samlet på ett sted. Disse er lett tilgjengelig på tvers av alle enhetene dine, og kan deles med familie og venner – uansett om de bruker PC eller Mac, iPhone eller Android.

Last ned Min Sky eller ta en titt på alt du kan gjøre i appen

mobilabonnement

6. Få full kontroll på ukjente nummer med Se Hvem

Med Appen Se Hvem kan du se hvem som ringer, bli varslet om svindelanrop, reservere deg mot telefonsalg og ta vare på kontaktene dine. Du kan også søke opp kontakter og adresser i hele Norge. Mister du mobilen eller kjøper en ny, er det såre enkelt å overføre kontaktlisten din til ny mobil.

Last ned Se Hvem eller les mer om appen

7. Nettslett - hjelp til å fjerne uønsket innhold på nett

Grov nettmobbing og private bilder på avveie er vanskelig å stoppe på egenhånd og gjør at den som blir utsatt for det føler seg hjelpeløs og utrygg. Ingen skal ha det sånn.

Derfor er Nettslett, i samarbeid med HELP forsikring, inkludert i alle private Telenor-mobilabonnement. Nettslett er en tjeneste som gir deg advokatbistand hvis du blir utsatt for netthets, eller privat innhold kommer på avveie.

Les mer om Nettslett

8. Bekymringsfri mobilbruk

Kjøper du mobil med SWAP får du vår beste forsikring inkludert i 2 måneder. Da er du sikret mot alle skader, tap og tyveri. Hvis uhellet er ute erstatter vi mobilen din etter en virkedag i hele EU. I tillegg behøver du aldri bekymre deg for å knuse skjermen på din nye mobil, for skjermforsikring er alltid inkludert.

Vi ordner alt når du skal bytte mobilabonnement

Vi ordner alt med din gamle operatør når du skal overføre abonnementet. Du behøver ikke gjøre noe.

Gammelt abonnement fungerer som normalt og avsluttes automatisk når du er overført til Telenor.

Etter 2-5 dager får du SIM-kort fra Telenor i posten.

Putt det i din nye mobil og voilà – velkommen til Telenor!
i

Prøv oss i 2 måneder

Nå kan du prøve Telenor i 2 måneder. Ombestemmer du deg i løpet av disse 2 månedene, får du månedsprisene tilbake. Se noe av det du får som Telenor-kunde.

Om pengene tilbake-garantien:

  • Gjelder for nye nummer eller nummer som overføres fra en annen operatør. (Kun én gang per nummer.)

  • Kan kombineres med kjøp av mobil med SWAP.

  • Det er kun månedsprisene for abonnementet som blir refundert, ikke f.eks. SWAP-månedsprisen, tilleggstjenester, ev. etablering av nytt nummer eller bruk utover det som er inkludert i abonnementet.

  • Månedsprisene betales tilbake hvis du skal bytte til en annen operatør, men ikke hvis du bare sier opp abonnementet.

  • Garantien gjelder ikke for Forskudd 4 GB og Forskudd 10 GB.

Slik gjør du det

Du bestiller enkelt og greit det mobilabonnementet du er interessert i, og så er det bare å kose seg med prøvingen. Hvis du ikke blir fornøyd, tar du kontakt med kundeservice på telefon innen 60 dager etter at du har byttet til en annen operatør, så hjelper vi deg.

Alltid inkludert

Ikon Nettvern

Nettvern

Surf tryggere på nett

Ikon for Min Sky

Min Sky

Trygg lagring av bildene dine

Ikon for Se Hvem

Se Hvem

Full kontroll på ukjente nummer

Ikon for Nettslett

Nettslett

Hjelp til å fjerne uønsket innhold på nett

Basert på analyse av Ookla® Speedtest Intelligence® data Q1-Q2 2023. Bruk av Ooklas varemerker er lisensiert og gjengitt med tillatelse. Opplevd hastighet varierer etter kapasitet og andre forhold.