Dette er tilbudet

  • Du velger det mobilabonnementet som passer din databruk og får nedsatt pris på valgfri ruter. Tilbudet gjelder abonnementene Fleksi og Yng 12/15/30 GB

  • For å bruke mobilabonnementet til datadeling får du en Data-SIM (ekstra SIM-kort) til ruteren

Du kan også bruke ruteren i utlandet - all bruk er inkludert i hele EU/EØS. Mobilen med mobilabonnementet det deles fra, trenger heller ikke være på samme sted som ruteren.

Slik bestiller du

Finn først ut hvilket abonnement som dekker ditt behov. Når du har bestemt deg, bestiller du tilbudet ved å velge det abonnementet du vil bruke sammen med ruteren. Etter bestilling av abonnement sender vi deg ruter og Data-SIM i posten.

Liten ruter

Stor ruter

Spørsmål og svar

?

Har du allerede abonnement?

Har du allerede et av abonnementene tilbudet gjelder og vil bestille ruter til halv pris velger du abonnementet du har nå, og legger inn det mobilnummeret Data-SIM-kortet skal knyttes til. Abonnementet ditt blir videreført, og vi sender deg ruteren og Data-SIM i posten. Du vil etter bestilling fortsatt ha kun ett abonnement.
?

Har du allerede ruter?

Har du allerede en ruter, men vil knytte det til et mobilabonnement kan du bestille Data-SIM her
?

Hva er forskjellen på bredbånds- og mobilabonnement?

Et bredbåndsabonnement er et abonnement du har i tillegg til ditt mobilabonnement. Du kan knytte ruteren din til enten et bredbånds- eller et mobilabonnement. Ved å kjøpe med mobilabonnement kan du bruke samme abonnement på ruter og alle enheter.
?

Hvorfor må jeg ha med Data-SIM?

Data-SIM er et ekstra SIM-kort som du setter i ruteren og som gjør at du kan dele datamengden på flere enheter.