Med T-We kan du kombinere populære strømmetjenester og TV-kanaler akkurat slik du ønsker. Fra et bredt spekter med 140 kanaler og strømmetjenester, kan du skreddersy din TV-pakke med det du liker best. 

Med T-We finner du noe for enhver smak. Kanskje har ulike familiemedlemmer ulike preferanser. Da er det fint å kunne bytte kanaler og strømmetjenester så ofte du vil - uten at det koster noe ekstra. Du kan altså se HBO -Max i kveld og bytte til Viaplay i morgen - bare ved å bruke poengene du allerede har inkludert i abonnement ditt.

 Vil du utnytte abonnementet ditt optimat, bytter du ofte. Slik kan du binge en serie på én strømmetjeneste i starten av uka, bytte til noe annet på onsdag, og så endre til en sportspakke når helgen kommer.

Nedenfor kan du se oversikt over alle våre tjenester og hvor mye poeng de forskjellige kanalene og strømmetjenestene krever.

Se oversikt over kanaler og strømmetjenester

Ønsker du flere tjenester, kan du kjøpe ekstra poeng. Husk det er ingen binding på poengpakkene, du betaler bare for de dagene du benytter disse. Det er nyttig om du kun ønsker å se én fotballkamp, eller binge en serie over en helg.  

Kanskje betaler du for flere strømmetjenester, for å dekke familiens ulike behov, i tillegg til T-We-abonnementet ditt. Med T-We kan du plukke og samle alle dine favoritter med TV og strømmetjenester på ett sted - uten at det påløper masse ekstra kostnader i form av flere abonnement.

Gjør deg klar til TV-kveld med kritikerroste filmer og serier fra HBO Max eller Nordisk Film+. I morgen kan det kanskje friste med Pørni på Viaplay + eller ny sesong av Yellowstone på Paramount. Valget er ditt!

God fornøyelse!

Mer om våre film- og seriekanaler

Slik velger du kanaler og strømmetjenester

Du starter med noen faste og noen forhåndsvalgte kanaler, som du enkelt kan endre. Ved bruk av dine inkluderte poeng kan du velge og vrake blant et stort utvalg TV-kanaler og strømmetjenester. Bytt så ofte du vil.

Trenger du flere poeng kan du enkelt kjøpe det- helt uten bindingstid!

Ønsker du å vite mer om hvordan poengsystemet fungerer

Skreddersy din TV - og strømmepakke her