Fast innhold

Dette er basispakken med de faste kanaler som alle får, og som inkluderer ukesarkiv og strømmetjenesten NRK-TV. Inkluderer også radiokanaler.

NRK1

NRK1

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app

NRK1 er den foretrukne kanalen for mange nordmenn. NRK1 dekker de viktige norske begivenheter innen sport, aktuelt debattstoff, objektive nyhetssendinger og folkelig helgeunderholding. Du får også tilgang til den populære strømmetjenesten NRK-TV på din dekoder. Inkluderer også NRKs distriktssending.

Kanalplass: 1
NRK2

NRK2

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app

NRK2 er den norske kanalen for aktualitet, kultur og kunnskap. Her får du nyheter, sportssendinger, paneldebatter og dybdedokumentarer og programmer som inviterer til innsikt, fordypning og sterke opplevelser.

Kanalplass: 2
NRK3

NRK3

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app

NRK3 / NRK SUPER er en todelt barne- og underholdningskanal med mange flotte norske egenproduksjoner, i tillegg til utenlandske suksesserier, filmer og talkshow. På NRK SUPER får du barne- og ungdomsprogrammer fra kl. 07:00 til 19:00.

Kanalplass: 3
TV 2 Direkte

TV 2 Direkte

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app

TV 2 er en av Norges aller mest populære kommersielle tv-kanaler og er å regne som landets andre rikskringkaster med et bredt tilbud dag og natt. Kanalen fornyer seg ofte med populære serier, sportsbegivenheter og egenproduserte programmer.

Kanalplass: 4
TVNorge

TVNorge

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
TV Norge er underholdningskanalen for hele familien og har tatt en sterk posisjon i TV-markedet som en kjærkommen kanal for lett underholdning og adspredelse. Du får norske og utenlandske suksess-serier, gode filmer, lokale nyhetssendinger og spennende reality-show, hver dag.
Kanalplass: 5
TV3

TV3

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
TV3 er en underholdningskanal for hele familien som byr på ferske toppfilmer, kvalitetsserier, sladderutløsende reality-show og tankevekkende doku-dramaer i tillegg til egenprodusert innhold.
Kanalplass: 6
FEM

FEM

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
FEM er en frisk og livlig, norsk tv-kanal som setter sin ære i å gi moderne kvinner et bedre tv-tilbud. Kvalitetsserier, gode filmer, oppsiktsvekkende dokumentarer og ferske underholdningsnyheter.
Kanalplass: 7
MAX

MAX

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
MAX er den litt tøffere TV-kanalen for gutta. Kanalen tilbyr serier med action, blod, eksos, spenning og fart, og utenlandske humor- og dramaserier.
Kanalplass: 8
TV 2 Zebra

TV 2 Zebra

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app

TV 2 Zebra er en maskulin, leken og spenstig underholdningskanal. Kanalen er TV 2s tøffere lillebror og her får du fotball og sport, norske serier, humor og gode filmer i helgene.

Kanalplass: 9
TV 2 Nyheter

TV 2 Nyheter

Start Forfra
Tilgang i T-We app

TV 2 Nyheter er Norges eneste kontinuerlige nyhetskanal. De er direkte der det skjer, best på de store hendelsene og er en seriøs nyhetsformidler.

Kanalplass: 10
3+

3+

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app

3+ er en maskulin underholdningskanal med fokus på action, humor, dokumentarer. Viser også kamper fra UEFA Europa League. UEFA Conference League og EHF Champions League (håndball)

Kanalplass: 12
Lokale kanaler

Lokale kanaler

Lokale kanaler: Hold deg oppdatert på lokale saker fra ditt nærområde! Få tilgang til lokale TV stasjoner i Norge, som: TV Øst, TV-Telemark, TV-Vestfold, TV-vest, TK TV, TV Agder, Trønder-TV og TV Nordlys.

Frikanalen: Frikanalen er en videoplattform som integrerer fjernsyn og nett. Det drives ingen forhåndssensur, og produsenten tar selv ta ansvaret for eget innhold. Kanalen er et ikke-kommersielt og norskt alternativ til YouTube, Facebook, Instagram o.l.

Radioplayer: Med Radioplayer kan du kose seg med hundrevis av norske kanaler og podcaster i én tjeneste på T-We-boksen. Mer om Radioplayer.

Valgfritt innhold

Du velger selv hvilke strømmetjenester, kanalpakker og kanaler du vil ha i pakken din. Ulikt innhold krever ulikt antall poeng. Innholdet kan du endre så ofte du vil. Mer om poengsystemet

Strømmetjenester

HBO Max 60 poeng

HBO Max

Strømmetjenesten HBO Max (Tidligere HBO Nordic) tilbyr prisbelønte og populære serier i verdensklasse. Her finner du de største blockbusterne, de mest gripende historiene og de uforglemmelige klassikerne. Opplev ikonisk innhold fra Warner Bros, HBO, DC og Cartoon Network, i tillegg til Max Originals og mye mer, nå samlet på ett sted. Inkluderer også barneinnholdet fra Toonix med et stort utvalg filmer og serier for barn.

Her kan du strømme deg vekk i tusenvis av timer med populære serier, filmer, dokumentarer og barneprogram!

Merk! Det aller meste av innholdet er tilgjengelig i HBO Nordic på T-We Boks og i T-We App, men noe innhold vil i en mellomfase kun være tilgjengelig i HBO Max-appen. Velger du HBO Max i ditt abonnement, får du tilgang til denne appen.

National Geographic Now 2 poeng

National Geographic Now

Strømmetjenesten inneholder mer enn 660 dokumentarer og serier av høy kvalitet, innenfor mange spennende temaer. Du har mulighet til å utforske alle deler av historien, naturen og universet vårt og kan se dine yndlingsserier som du kjenner fra National Geographic, samt mengder av dokumentarer og serier som ikke før har blitt vist.

Nordisk Film+ 10 poeng

Nordisk Film+

Nordisk Film+ tilbyr de beste norske spillefilmene kombinert med sterke titler fra hele Norden. Strømmetjenesten tilbyr også store internasjonale blockbusters, spesielt utvalgt for et norsk publikum.

SkyShowtime 35 poeng

SkyShowtime

Merk! Tjenesten mangler for tiden noe innhold og den fylles kontinuerlig opp med nye filmer og serier.

Med strømmetjenesten SkyShowtime ( tidligere Paramount +) kan du strømme over 6000 filmer og TV-episoder. Få unike historier, formidlet av de største stjernene! Se ferske og klassiske filmer, eksklusive originalserier, spennende dokumentarer og mengder av familieunderholdning.

TV 2 Play Basis 20 poeng

TV 2 Play Basis

Nå inkluderer vi TV 2 Play Basis i ditt T-We abonnement

Se alt du elsker fra TV 2 – Hodejegerne, Forræder, Kompani Lauritzen, Farmen, Lunch eller the Voice – når det passer deg! Med TV 2 Play Basis får du tilgang til alle sesonger og episoder i
TV 2s underholdningsarkiv og et stort utvalg filmer, serier, nyheter og underholdningsprogrammer.

TV 2 Play kan du se i T-We på TV-en din, på t-we.no eller i T-We App.

For å ta i bruk tjenesten første gang må du opprette en konto hos TV 2. Opprett konto her

Tjenesten vil ha korte reklamepauser. Du kan oppgradere ditt TV 2 Play Basis-abonnement til en fordelaktig pris på TV2s kontosider, etter at du har aktivert/opprettet din TV 2 Play konto.

Husk å avslutte eventuelt andre abonnement du har direkte med TV 2, slik at du slipper å betale dobbelt.

Mer informasjon om TV 2 Play finner du her

discovery+ Underholdning 50 poeng

discovery+ Underholdning

Merk! Sport er ikke inkludert i denne pakken. Strømmetjenesten er tilgjengelig på T-We Boks, på discoveryplus.no og på discovery+ appen.

I discovery+ Underholdning finner du førsteklasses innhold innen humor, reality, underholdning, true-crime, og naturdokumentarer. Strømmetjenesten byr på flere eksklusive serier og et omfattende arkiv med programmer og hele sesonger av store norske og internasjonale serier.

Dersom du allerede har valgt discovery+ i poengmodellen, og skal aktivere bruker hos discovery+ kan du gjøre det her: Aktiver discovery pluss

Kanalpakker og strømmeinnhold

Pakke BBC-pakke 4 poeng

BBC-pakke

TV-arkiv

BBC Nordic er kanalen hvor det nordiske publikummet kan følge Top Gear, i tillegg til programmer med britiske tv-yndlinger som Graham Norton, Louis Theroux and Stephen Fry. Kanalen byr også på naturvitenskapelige programmer som BBC er globalt anerkjent og høyoktan, adrenalindrevne dokumentarer.

Pakken inneholder:
 • BBC Nordic Kanalplass: 25
 • BBC Arkiv
Pakke Disney-pakke 6 poeng

Disney-pakke

TV-arkiv

Disney Channel er TV-kanalen for barn mellom 3 og 14 år, men passer også for hele familien. Kanalen viser tegnefilmer for barn og underholdende tv-serier som handler om familieforhold, skole og vennskap. Viser også animasjonsfilmer, action og humor rettet mot barn mellom 6 og 12 år.

Disney Junior er tv-kanalen som retter seg mot de aller yngste (2–6 år). Kanalen tilbyr Disneys fortellinger og rollefigurer, fra de klassiske til de aller nyeste.

Disney Xtra er programarkiv for de 2 kanalene, som gjør at du kan strømme innholdet når det passer deg.

Pakken inneholder:
 • Disney Junior Kanalplass: 44
 • Disney Channel Kanalplass: 31
 • Disney Xtra
Pakke Eurosport-pakke 15 poeng

Eurosport-pakke

Eurosport 1 og Eurosport N er blant Norges ledende sportskanaler og gir deg mer enn 3 000 timer direktesendt idrett i året. Alt kommenteres på norsk av kyndige og engasjerte kommentatorer.

Pakken inneholder:
 • Eurosport Norge Kanalplass: 35
 • Eurosport 1 Kanalplass: 34
Pakke National Geographic-pakke 4 poeng

National Geographic-pakke

National Geographic Channel er en troverdig og engasjerende tv-kanal som vekker interesse og pirrer nysgjerrigheten din. Topp kvalitet, og du og familien lærer alltid noe nytt.

Nat Geo Wild gir deg de beste og mest intime møtene med dyreliv noensinne vist på TV. Unike dokumentarprogrammer og skarpe naturreportasjer, 24 timer i døgnet.

Pakken inneholder:
 • National Geographic Kanalplass: 18
 • Nat Geo Wild Kanalplass: 66
Pakke Nickelodeon-pakke 6 poeng

Nickelodeon-pakke

Nickelodeon er kanalen for barn imellom 2-14 år som viser innhold i form av tegnede serier og komedier. Nickelodeons utvalg består bl.a. av Familien Thunderman, Bulderhuset og Game Shakers.

Nicktoons er barnekanalen med tegnet underholdning som retter seg mot barn i alderen 4-10, og alle andre som elsker tegneserier! Nicktoons utvalg består bl.a. av Teenage Mutant Ninja Turtles, SvampeBob Firkant og Avatar.

Nick Jr er en renskåret barnekanal som retter seg mot barn i alderen 2-6 år. Nick Jr’s utvalg består av pedagogisk og underholdende serier for de aller minste, bl.a. Paw Patrol, Blaze og Monstermaskinene og Dora Utforskeren.

Pakken inneholder:
 • Nickelodeon Kanalplass: 32
 • Nick Jr. Kanalplass: 47
 • Nicktoons Kanalplass: 48
Pakke TV 2 Sport-pakken 12 poeng

TV 2 Sport-pakken

Nå får du TV 2 Sport 1 og 2 i en pakke.

TV 2 Sport 1 er en ren sportskanal med fokus på internasjonal fotball. Her kan du se toppkampene fra Champions League, La Liga og annen direktesendt sport.

TV 2 Sport 2 er en norsk sportskanal som viser fotball, norsk ishockey, håndball, sykkel samt sportsmagasiner og dokumentarer. Her kan du bl.a se håndball, fotballandskamper U21, Get-ligaen og landskamper i ishockey, rally-VM, sykkel, curling, rulleski, sjakk og poker.

Pakken inneholder:
 • TV 2 Sport 2 Kanalplass: 15
 • TV 2 Sport 1 Kanalplass: 14
Pakke V Film og Viaplay 90 poeng

V Film og Viaplay

TV-arkiv

V series & film inkludert Viaplay-appen er pakken for deg som elsker film og serier. Pakken består av fem ulike sjangerkanaler med filmer og serier fra de største filmstudioene. Her er det noe for alle! Romantikk, action, komedie, skrekk og familiehygge. Nyhet! Nå får du også Viaplay Originals og V Film arkivet inkludert - et arkiv med Viaplays egenproduserte norske og nordiske kvalitetsserier samt mange internasjonale filmer. Merk! Det er 30 dagers bindingstid på denne tjenesten.

I tillegg får du tusenvis av serier og filmer tilgjengelige i Viaplay-appen, som gjør at du kan se dem når og hvor du vil. Viaplay-appen må registreres særskilt. Les mer om hvordan du registrerer deg på Viaplay her.

Pakken inneholder:
 • V Film Family Kanalplass: 184
 • V Series Kanalplass: 183
 • V Film Hits Kanalplass: 181
 • V Film Premiere Kanalplass: 180
 • V Film Action Kanalplass: 182
 • Viaplay Originals Arkiv
 • V Film Arkiv
Pakke V Sport med Premier League 460 poeng

V Sport med Premier League

Nyhet! Nå kan du kjøpe sportspakken V sport med Premier League for poeng! Med denne pakken kan du følge alle kampene i årets Premier League-sesong på 5 egne kanaler.
I tillegg får du tilgang til V sport-kanalene V sport+ og V sport 1-3. Her kan du se alt fra Formel 1, europeisk fotball, håndball og vintersport.
En drømmepakke for deg som er glad i sport!

Merk! Det er 30 dagers bindingstid på dette produktet. Fra og med 1. mars 2023 vil pakken koste 460 poeng. Innholdet er kun tilgjengelig i hjemmet og forutsetter at du har en T-We Boks oppkoblet. Husk å si opp V Premium hvis du har dette fra før, så du slipper å betale dobbelt!

Pakken inneholder:
 • V Sport Premier League Kanalplass: 16
 • V Sport Premier League 3 Kanalplass: 53
 • V Sport + Kanalplass: 38
 • V SPORT UHD Kanalplass: 42
 • V Sport Premier League 1 Kanalplass: 51
 • V Sport Premier League 2 Kanalplass: 52
 • V Sport Premier League 4 Kanalplass: 54
 • V Sport 1 Kanalplass: 39
 • V Sport 2 Kanalplass: 40
 • V Sport 3 Kanalplass: 41
Pakke V Sport-pakke 30 poeng

V Sport-pakke

V sport er kanalpakken for deg som elsker all sport. Få med deg det som skjer i FA Cup, Europa League, UEFA- Conference League, Formel 1, NHL og amerikansk fotball.

Pakken inneholder:
 • V Sport 1 Kanalplass: 39
 • V Sport 2 Kanalplass: 40
 • V Sport 3 Kanalplass: 41
 • V Sport + Kanalplass: 38

Kanaler

VOX 2 poeng

VOX

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
VOX er den litt mer voksne tv-kanalen. Kanalen tilbyr seriesuksesser, moden kvalitetsunderholdning, nye og gamle klassikere, britiske serier, krim, talkshow, humor og filmer.
Kanalplass: 11
TV6 2 poeng

TV6

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
TV6 sender underholdnings- og livsstilsprogrammer for kvinner mellom 35-49 år, med talkshow, serier og filmer. Inspirasjon, selvrealisering og livsstil av høy kvalitet.
Kanalplass: 13
TV 2 Sport 2 0 poeng

TV 2 Sport 2

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app

TV 2 Sport 2 er en norsk sportskanal som viser fotball, norsk ishockey, håndball, sykkel samt sportsmagasiner og dokumentarer. Her kan du bl.a se håndball, fotballandskamper U21, Get-ligaen og landskamper i ishockey, rally-VM, sykkel, curling, rulleski, sjakk og poker.

Kanalplass: 15
Discovery Channel 2 poeng

Discovery Channel

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
TV-arkiv
Discovery Channel er kanalen for deg som er nysgjerrig og som inviterer deg med på de utroliges reiser i naturens, historiens, vitenskapens og teknologiens verden. Ta del i alt fra naturen, historien, vitenskapen og fra alt annet livet og verden har å by på.
Kanalplass: 17
Animal Planet 2 poeng

Animal Planet

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app

Liker du å studere dyrenes liv på nært hold? Da vil Animal Planet garantert bli en av dine yndlingskanaler. På Animal Planet får du se all verdens fantastiske dyr i sitt opprinnelige miljø.

Kanalplass: 19
TV 2 Livsstil 2 poeng

TV 2 Livsstil

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app

TV 2 Livsstil. Se programmer innen mine interesser, mitt liv, mine hobbyer, mine relasjoner, mitt hjem og mine drømmer. Noe for enhver smak.

Kanalplass: 20
TLC 2 poeng

TLC

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
TLC fra Discovery er en TV-kanal for kvinner mellom 25–39 år, med mange spennende og avslørende norske produksjoner. Du får nye ideer og inspirasjon, og her blir drømmer til virkelighet.
Kanalplass: 21
Heim 1 poeng

Heim

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app

Heim er en norsk tv-kanal for deg med interesse for bolig, interiør, hage og eiendom. Heim vil vise deg boliger og fritidshus til inspirasjon, og gi deg nyttige tips og råd når du skal innrede, pusse opp, kjøpe eller selge bolig.

Kanalplass: 22
Matkanalen 1 poeng

Matkanalen

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app

Matkanalen er en norsk kanal som sender helt nye fristende matprogrammer. Se trender som raw food, street food og ølbrygging men også god gammeldags husmannskost.

Kanalplass: 23
BBC News 1 poeng

BBC News

Start Forfra
Tilgang i T-We app

BBC News er hele verdens nyhets- og informasjonskanal som holder deg oppdatert på siste nytt fra alle verdenshjørner. Gode og grundige korrespondenter som er der det til enhver tid skjer.

Kanalplass: 27
CNN International 1 poeng

CNN International

Start Forfra
Tilgang i T-We app
CNN er verdens ledende globale 24-timers nyhetskanal og en av verdens mest respekterte og troverdige kilder til nyheter og informasjon. CNN leverer globale nyheter ved å være tilstede lokalt.
Kanalplass: 28
VGTV 1 poeng

VGTV

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
Nå gir VGTV deg like ferske nyheter på TV som du er vant til på mobil og nett. Dette er kanalen for deg som ønsker å holde deg oppdatert innen nyheter, sport og underholdning – når det skjer. Det siste av både stort og smått – direkte hjem i stua!
Kanalplass: 29
HISTORY 1 poeng

HISTORY

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
History byr på knivskarpe kvalitetsdokumentarer og gir deg dybdeinnsikt i personer, hendelser og konflikter som har formet verden.
Kanalplass: 30
Cartoon Network 3 poeng

Cartoon Network

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
TV-arkiv

Cartoon Network handler om moro, eventyr og underholdning for barn. Programmene er en blanding av moderne klassikere og splitter nye tegneserier som appellerer til barn i alle aldre.

Kanalplass: 33
Boomerang 2 poeng

Boomerang

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
TV-arkiv

Boomerang viser kjente barneserier som Tom og Jerry, Scooby-Doo og Looney Tunes.

Kanalplass: 49
BabyTV 2 poeng

BabyTV

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app

BabyTV er kanalen som er dedikert til spedbarn, småbarn og deres foreldre. Kanalen sender morsomme, lærerike og interaktive programmer som er laget i samarbeid med eksperter på barnets utvikling.

Kanalplass: 50
Discovery Science 1 poeng

Discovery Science

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app

Discovery Science er kanalen som gir deg et helt nytt innblikk i nåtidens og fremtidens teknologi innenfor banebrytende ingeniørkunst, de nyeste oppfinnelsene og de seneste teknologiske fremskrittene. Ny kunnskap på en spennende måte – døgnet rundt.

Kanalplass: 62
Investigation Discovery 1 poeng

Investigation Discovery

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app

Investigation Discovery gir deg faktaunderholdning i absolutt særklasse, med sterke programmer og spennende serier om politiarbeid, rettsmedisinere og patologi.

Kanalplass: 63
Naturkanal 1 1 poeng

Naturkanal 1

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app

Naturkanal1 er en kanal for deg som er opptatt av friluftsliv, jakt og fiske. Mye av innholdet er produsert i Norge. Bli inspirert til bærekraftig bruk av naturen.

Kanalplass: 67
Love Nature 4K 5 poeng

Love Nature 4K

Start Forfra
Tilgang i T-We app

Merk! Kanalen krever at du har en 4K TV og T-We Boks II eller ID-TV (programkort rett i TV-en)

Love Nature er en 4K kanal med spektakulære dokumentarer og serier om dyreliv og natur.

Kanalplass: 68
Bilkanalen AMSTV 1 poeng

Bilkanalen AMSTV

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app

Motorsport TV er kanalen som viser motorsport 24 timer i døgnet. Her får du live-arrangementer, dokumentarer, nyheter og annet eksosfylt moro fra motorsportens verden, som Rally-VM og NASCAR.

Kanalplass: 69
HISTORY2 2 poeng

HISTORY2

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
History 2 gir deg det du ikke visste om verden rundt oss - verdenshistorien, myter, konspirasjonsteorier og avgjørende begivenheter.
Kanalplass: 71
Viasat History 2 poeng

Viasat History

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
Viasat History sender historieorienterte dokumentarer om politikk, kultur, kunst, antropologi og religion. Kanalen går i dybden og gir unik innsikt i historiske hendelser som har beveget historien. Med Viasat History dyrker man historiefortellingen på en levende og interessant måte.
Kanalplass: 73
Viasat Nature 2 poeng

Viasat Nature

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
Kanalen viser daglig de beste, mest spektakulære programmene om natur og dyreliv.
Kanalplass: 74
Viasat Explore 2 poeng

Viasat Explore

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
Viasat Explorer HD er kanalen for deg som liker spenning, eventyr og fartsfylte opplevelser. Viasat Explorer byr på reportasjer fra strabasiøse ekspedisjoner, populærvitenskapelige temaer og sjokkerende dokumentarer som gir innsikt i kriminelle nettverk verden rundt.
Kanalplass: 75
CBS Reality 2 poeng

CBS Reality

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app

Bli betatt, sjokkert og underholdt av den prisbelønte kanalen CBS Reality som sender dokumentarer og viser hardtslående drama fra det virkelige livet.

Kanalplass: 79
SVT1 1 poeng

SVT1

Start Forfra
Tilgang i T-We app
SVT1 er den svenske hovedkanalen med et bredt utvalg av programmer og variert innhold og dybde. Kanalen byr på egenproduksjoner av høy kvalitet for hele familien, og er spesielt kjent for drama, fakta og kultur.
Kanalplass: 80
SVT2 1 poeng

SVT2

Start Forfra
Tilgang i T-We app
SVT2 er Sveriges svar på NRK 2 for et noe yngre og mer raffinert publikum. Her får du et variert programinnhold av høy kvalitet med nyheter, egenproduserte filmer og serier, natur- og vitenskapsprogram
Kanalplass: 81
SVT Barn/SVT24 HD 2 poeng

SVT Barn/SVT24 HD

Start Forfra
Tilgang i T-We app

SVT Barn minner veldig om NRK Super og NRK 3. Barnekanalen sender fra formiddagen og til tidlig kveld, og vi snakker altså om barneprogrammer (med svensk tale) av høy kvalitet. SVT 24 har sendinger på kvelden og viser sport, egne programmer og repriser fra andre SVT-kanaler.

Kanalplass: 82
Kunskapskanalen 2 poeng

Kunskapskanalen

Start Forfra
Tilgang i T-We app
Svensk kanal som tilbyr dokumentarer og undervisningsprogram knyttet til en rekke temaer, fra vitenskap til kultur og politikk.
Kanalplass: 83
TV4 2 poeng

TV4

Start Forfra
Tilgang i T-We app
TV4 er Sveriges svar på TV 2 og byr på bred og god underholdning for hele familien. Du får alt fra nyheter, sport og dokumentarer til serier, barneprogrammer og filmer, svenske Idol, Robinsonekspedisjonen og andre kjente og kjære show.
Kanalplass: 84
YLE1 3 poeng

YLE1

Start Forfra
Tilgang i T-We app
Yle TV1 HD er en finsk TV kanal som drives av den finske kringkasteren Yle. Kanalen er den første og eldste TV kanalen i Finland. Mer enn 70% av kanalens innhold er dokumentarer, nyheter og undervisningsprogram.
Kanalplass: 85
DR1 1 poeng

DR1

Start Forfra
Tilgang i T-We app
DR1 er Danmarks hovedkanal og har en allmenn profil og et bredt utvalg av programmer av høy kvalitet med variert innhold og dybde. Kanalen er spesielt kjent for sine produksjoner innen nyheter, dokumentar, drama, fakta, sport og kultur.
Kanalplass: 86
DR2 2 poeng

DR2

Start Forfra
Tilgang i T-We app
Danmarks sterkeste TV-kanal for kultur og program med fokus på samfunnspolitiske forhold i både inn- og utland. Byr også på musikk, film og satire.
Kanalplass: 87
TV2 Danmark 2 poeng

TV2 Danmark

Start Forfra
Tilgang i T-We app
TV 2 er Danmarks mest sette TV-kanal med et allsidig program for hele familien. Fire ganger daglig sendes de regionale nyhetssendingene Lorry, fra København-området.
Kanalplass: 88
DR Ramasjang 2 poeng

DR Ramasjang

Start Forfra
Tilgang i T-We app
Dansk barnekanal, som tar barna alvorlig, involverer dem og gir dem medinnflytelse i hvordan kanalen skal se ut. Skal være en kanal som foreldre trygt kan la barna se alene, uten å være redde for at det skal bli for skummelt.
Kanalplass: 89
CNBC 1 poeng

CNBC

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
CNBC er en av verdens ledende businesskanaler, med et globalt perspektiv på forretning, finans og reportasjer 24 timer i døgnet.
Kanalplass: 90
Sky News 1 poeng

Sky News

Start Forfra
Tilgang i T-We app
Sky News er Storbritannias eldste 24-timers nyhetskanal og en foretrukket nyhetskilde for svært mange europeere.
Kanalplass: 91
Bloomberg 1 poeng

Bloomberg

Start Forfra
Tilgang i T-We app

Bloomberg er en internasjonal næringslivskanal som bringer deg de siste nyhetene fra hele finans- og businessverdenen. Du får skarpe finans- og business nyheter, reportasjer og analyser hele døgnet.

Kanalplass: 92
France24 1 poeng

France24

Start Forfra
Tilgang i T-We app
France 24 er en internasjonal nyhetskanal med et fransk perspektiv. Du får nyhetsoppdateringer hver halvtime, dyptgående magasiner, undersøkende rapporter og grundige debatter. Språk: engelsk. Sendetid: 24/7
Kanalplass: 93
Al Jazeera English 1 poeng

Al Jazeera English

Start Forfra
Tilgang i T-We app

Al Jazeera English er en engelskspråklig arabisk nyhetskanal, som gir deg et alternativt perspektiv på globale spørsmål, nyheter og aktualitetsstoff fra sitt hovedkvarter i Midt-Østen.

Kanalplass: 94
Deutsche Welle 1 poeng

Deutsche Welle

Start Forfra
Tilgang i T-We app
Verdensnyheter med tyske øyne. Spennende dokumentarer og bakgrunnsstoff om nyhetsbildet. Kanalen er engelskspråklig og sender 24 timer.
Kanalplass: 95
MTV 2 poeng

MTV

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
MTV er Europas ledende musikk- og underholdningskanal for ungdom. På MTV er det fart og moro fra tidlig til seint. Kanalen sender døgnet rundt helt uten reklameavbrudd.
Kanalplass: 104
MTV Hits 1 poeng

MTV Hits

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
Superstjerner, one-hit wonders, boy- og girlbands – nye videoer så snart de er produsert og hitter du aldri blir lei. MTV Hits – you’ve got to love it! 100% musikk – ingen reklame!
Kanalplass: 108
MTV 90's 1 poeng

MTV 90's

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app

MTV 90s er en musikkanal som viser musikkvideoer fra 90-tallet, tiåret som ga oss girlpower, britpop og grunge.Her finner du fra blant annet kjente hits av Nirvana, Spice Girls, Backstreet Boys og Will Smith.

Kanalplass: 109
MTV Live HD 1 poeng

MTV Live HD

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
MTV LIVE går tilbake til MTVs røtter og gir deg det beste fra livemusikken, musikkvideoene, musikkdokumentarene og originalproduksjonene. Musikkanalen som sender hele døgnet uten reklameavbrudd.
Kanalplass: 110
Club MTV 1 poeng

Club MTV

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
Eneste kanalen som gir deg ren klubbkultur og 24/7 tilgang til noen av de mest innflytelsesrike nattklubber i verden. Kanalen leverer en kontinuerlig miks av anthems fra det siste nye til den kuleste urban og pop. 100% musikk – ingen reklame!
Kanalplass: 112
MTV 00’S 1 poeng

MTV 00’S

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app

MTV 00s er en musikkanal som viser musikkvideoer fra 2000-tallet.Her finner du fra blant annet kjente hits av Beyoncé, Black Eyed Peas, Britney Spears, Coldplay, Eminem, Kanye West, Kylie, Lady Gaga, Maroon 5, Pink, Rihanna, Shakira.

Kanalplass: 113
MTV 80's 1 poeng

MTV 80's

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app

MTV 80s er en musikkanal som viser musikkvideoer fra 80-tallet.Her finner du fra blant annet kjente hits av Queen, Madonna Duran Duran, Elton John og Prince.

Kanalplass: 114
MEZZO 2 poeng

MEZZO

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
Mezzo Live sender klassisk musikk fra verdens mest prestisjetunge konsertsaler. Her får du tilgang til de største musikalske arenaer rundt om i verden, operahus, konserthus, festivaler, dansesaler, og jazzklubber.
Kanalplass: 115
Fashion TV 2 poeng

Fashion TV

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
Fashion TV HD er størst på mote og sender 24/7. Kanalen dekker alt innen moteverdenen og følger tett de nyeste trendene fra de store motehusene i verden.
Kanalplass: 117
Ginx 2 poeng

Ginx

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
Ginx TV er verdens første internasjonale tv-kanal dedikert til dataspill. Kanalen gir deg anmeldelser av nye spill, forhåndstitt på nye titler og spennende tips i spillene du er opptatt av akkurat nå. Ginx TV er den ultimate dataspillkanalen, 24 timer i døgnet.
Kanalplass: 129
Extreme Sports channel 2 poeng

Extreme Sports channel

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
Extreme Sports Channel er den eneste tv-kanalen som nesten utelukkende viser ekstrem sport som skateboarding, motocross, freestyle, BMX, snowboard, ski, freeride, terrengsykling, surfing og masse, masse mer.
Kanalplass: 130
Trace Sport Stars 2 poeng

Trace Sport Stars

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
TRACE Sport Stars gir deg et innblikk i de store idrettsstjernenes liv utenom arenaen. Hør og lær om hemmelighetene bak suksessene, og hva som motiverer dem. 24 timer i døgnet.
Kanalplass: 138
Fight Sports 2 poeng

Fight Sports

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
FIGHT SPORTS sender kampsport 24/7. Se verdenskjent og eksklusive livesendinger som 'HBO Championship Boxing' og 'Mega Fights'. Her finner du blant annet MMA, kickboxing, Sumo, Karate og Judo.
Kanalplass: 139
SF-kanalen 2 poeng

SF-kanalen

Start Forfra
Tilgang i T-We app

Her får du storfilmer, klassikere og velkjente barnefilmer fra Svensk Filmindustri sitt rike filmsortiment. Kanalen sender 24 timer i døgnet uten reklameavbrudd.

Kanalplass: 156
TV5 Monde 3 poeng

TV5 Monde

Start Forfra
Tilgang i T-We app
TV5 MONDE tilbyr det beste av fransk livsstil med fokus på gastronomi, mote og reise. Du finner også prisbelønte filmer, tv-serier og dokumentarer innen historie og kultur, samt internasjonal nyheter – For deg med kjærlighet til den fransk kulturen (programmene er tekstet på engelsk).
Kanalplass: 243
TVE International 3 poeng

TVE International

Start Forfra
Tilgang i T-We app
TVE International er en av Spanias største TV-kanaler med en familievennlig profil.Her får du spansk språk og kultur og gode nyhetsbulletiner, serier, dokumentarer, film, sport og undervisningsprogrammer.
Kanalplass: 248
Rai Uno 3 poeng

Rai Uno

Start Forfra
Tilgang i T-We app

Rai 1 er en italiensk underholdningskanal med nyheter, aktualitetsprogram og reportasjer.

Kanalplass: 252
3sat 3 poeng

3sat

Start Forfra
Tilgang i T-We app
3 Sat er en tyskspråklig kanal med høykvalitetsprogrammer – både egenproduserte og fra de store tyske kanalene ZDF, ORF, SRG og ARD. Her får du opera, kunst, teater og musikkfestivaler, i tillegg til internasjonale spillefilmer tekstet eller dubbet på tysk.
Kanalplass: 255
TV Polonia 3 poeng

TV Polonia

Start Forfra
Tilgang i T-We app
TV Polonia er en polsk underholdningskanal for hele familien. Du får kanalens egne produksjoner, kritikerroste dokumentarer, filmer, underholdings-, barne- og ungdomsprogrammer. Døgnet rundt.
Kanalplass: 260
RTL 3 poeng

RTL

Start Forfra
Tilgang i T-We app
Tysk kanal med program for hele familien, med en god blanding av nyheter og magasiner, filmer, serier, show, komedie og sport. Særlig populære er egenproduserte serier, TV-filmer og sitcoms.
Kanalplass: 272
Das Erste 3 poeng

Das Erste

Start Forfra
Tilgang i T-We app
Tysk kanal som sender underholding for hele familien. Nyheter, gameshow, dokumentarer og sport.
Kanalplass: 273
Al Jazeera Arabic 3 poeng

Al Jazeera Arabic

Start Forfra
Tilgang i T-We app

Al Jazeera Arabic er den arabiskspråklige verdens svar på BBC og CNN. Med hovedkvarter i Midt-Østen gir Al Jazeera sitt publikum alternative perspektiver på globale spørsmål, nyheter og aktualitetsstoff. Sendetid: 24 timer i døgnet.

Kanalplass: 277
Utsav Plus 3 poeng

Utsav Plus

Start Forfra
Tilgang i T-We app

utsav Plus sender hovedsakelig på hindi og retter seg mot et sør-asiatisk publikum. Kanalen har et bredt spekter av underholdningsprogrammer og filmer i mange sjangre.

Kanalplass: 288
Utsav Gold 3 poeng

Utsav Gold

Start Forfra
Tilgang i T-We app

Utsav Gold sender hovedsakelig på hindi og retter seg mot et sør-asiatisk publikum. Du får det beste fra Bollywood og et bredt spekter av underholdningsprogrammer og filmer i mange sjangre.

Kanalplass: 289
Utsav Bharat 3 poeng

Utsav Bharat

Start Forfra
Tilgang i T-We app

Utsav Bharat er en kanal for det sør asiatiske publikum. Kanalen sender på Hindi. Kanalen er en underholdningskanal som sender filmer og underholdningsprogrammer for enhver smak.

Kanalplass: 290
Vijay TV 3 poeng

Vijay TV

Start Forfra
Tilgang i T-We app
Vijay TV er en ledende Tamilsk kanal. Kanalen sender generell underholdning, dramaer, de nyeste filmene og underholdningsprogrammer.
Kanalplass: 292
Adult Channel 2 poeng

Adult Channel

Start Forfra
Tilgang i T-We app

Adult Channel er Europas erotiske kanal nummer én og byr på sensuell, myk og smakfull erotikk. Sendetid kl. 24.00-05.00. Med barn i huset - husk foreldrekontroll-funksjonen på tv-en.

Kanalplass: 311
Blue Hustler 2 poeng

Blue Hustler

Start Forfra
Tilgang i T-We app

Blue Hustler er en kanal som byr på voksenunderholdning av ypperste kvalitet. Du får sensuelle filmer og pirrende programmer. Sendetid: kl. 23-05. Husk foreldrekontroll-funksjonen på TV-en dersom du har barn i huset.

Kanalplass: 312
Visjon Norge 1 poeng

Visjon Norge

Start Forfra
Tilgang i T-We app
TV Visjon Norge er den første kristne, skandinaviske TV-kanalen som sender 24 timer i døgnet. Kanalen legger vekt på evangeliet og Jesus Kristus i ord og handling. Visjon Norge er en av flere bonuskanaler du som kunde får kostnadsfritt som kunde hos Telenor. Kanalen er ikke et produkt levert av Telenor.
Kanalplass: 320
Kanal 10 1 poeng

Kanal 10

Start Forfra
Tilgang i T-We app
KANAL 10 sender kristne programmer fra inn- og utland. Sendeflaten er fylt med filmer, dokumentarer, morgen TV, musikk, talkshow, møter, kirkesamfunn, internasjonale og nasjonale nyheter.
Kanalplass: 321
TV Vårt Land 1 poeng

TV Vårt Land

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app

TV Vårt Land er en kristen TV-kanal med talkshow, magasiner, dokumentarer, gudstjenester, filmer og serier, musikk og underholdning.

Kanalplass: 322

Forhåndsvalgt innhold

For å gjøre det enkelt har vi allerede valgt et startoppsett for deg, tilsvarende dine inkluderte poeng. Du står fritt til å fjerne dette og legge til ditt eget innhold. Dette gjør du på Mine sider.

Pakke BBC-pakke 4 poeng

BBC-pakke

TV-arkiv

BBC Nordic er kanalen hvor det nordiske publikummet kan følge Top Gear, i tillegg til programmer med britiske tv-yndlinger som Graham Norton, Louis Theroux and Stephen Fry. Kanalen byr også på naturvitenskapelige programmer som BBC er globalt anerkjent og høyoktan, adrenalindrevne dokumentarer.

Pakken inneholder:
 • BBC Nordic Kanalplass: 25
 • BBC Arkiv
Pakke Disney-pakke 6 poeng

Disney-pakke

TV-arkiv

Disney Channel er TV-kanalen for barn mellom 3 og 14 år, men passer også for hele familien. Kanalen viser tegnefilmer for barn og underholdende tv-serier som handler om familieforhold, skole og vennskap. Viser også animasjonsfilmer, action og humor rettet mot barn mellom 6 og 12 år.

Disney Junior er tv-kanalen som retter seg mot de aller yngste (2–6 år). Kanalen tilbyr Disneys fortellinger og rollefigurer, fra de klassiske til de aller nyeste.

Disney Xtra er programarkiv for de 2 kanalene, som gjør at du kan strømme innholdet når det passer deg.

Pakken inneholder:
 • Disney Junior Kanalplass: 44
 • Disney Channel Kanalplass: 31
 • Disney Xtra
Pakke Eurosport-pakke 15 poeng

Eurosport-pakke

Eurosport 1 og Eurosport N er blant Norges ledende sportskanaler og gir deg mer enn 3 000 timer direktesendt idrett i året. Alt kommenteres på norsk av kyndige og engasjerte kommentatorer.

Pakken inneholder:
 • Eurosport Norge Kanalplass: 35
 • Eurosport 1 Kanalplass: 34
Pakke National Geographic-pakke 4 poeng

National Geographic-pakke

National Geographic Channel er en troverdig og engasjerende tv-kanal som vekker interesse og pirrer nysgjerrigheten din. Topp kvalitet, og du og familien lærer alltid noe nytt.

Nat Geo Wild gir deg de beste og mest intime møtene med dyreliv noensinne vist på TV. Unike dokumentarprogrammer og skarpe naturreportasjer, 24 timer i døgnet.

Pakken inneholder:
 • National Geographic Kanalplass: 18
 • Nat Geo Wild Kanalplass: 66
Pakke Nickelodeon-pakke 6 poeng

Nickelodeon-pakke

Nickelodeon er kanalen for barn imellom 2-14 år som viser innhold i form av tegnede serier og komedier. Nickelodeons utvalg består bl.a. av Familien Thunderman, Bulderhuset og Game Shakers.

Nicktoons er barnekanalen med tegnet underholdning som retter seg mot barn i alderen 4-10, og alle andre som elsker tegneserier! Nicktoons utvalg består bl.a. av Teenage Mutant Ninja Turtles, SvampeBob Firkant og Avatar.

Nick Jr er en renskåret barnekanal som retter seg mot barn i alderen 2-6 år. Nick Jr’s utvalg består av pedagogisk og underholdende serier for de aller minste, bl.a. Paw Patrol, Blaze og Monstermaskinene og Dora Utforskeren.

Pakken inneholder:
 • Nickelodeon Kanalplass: 32
 • Nick Jr. Kanalplass: 47
 • Nicktoons Kanalplass: 48
Pakke TV 2 Sport-pakken 12 poeng

TV 2 Sport-pakken

Nå får du TV 2 Sport 1 og 2 i en pakke.

TV 2 Sport 1 er en ren sportskanal med fokus på internasjonal fotball. Her kan du se toppkampene fra Champions League, La Liga og annen direktesendt sport.

TV 2 Sport 2 er en norsk sportskanal som viser fotball, norsk ishockey, håndball, sykkel samt sportsmagasiner og dokumentarer. Her kan du bl.a se håndball, fotballandskamper U21, Get-ligaen og landskamper i ishockey, rally-VM, sykkel, curling, rulleski, sjakk og poker.

Pakken inneholder:
 • TV 2 Sport 2 Kanalplass: 15
 • TV 2 Sport 1 Kanalplass: 14
Pakke V Sport-pakke 30 poeng

V Sport-pakke

V sport er kanalpakken for deg som elsker all sport. Få med deg det som skjer i FA Cup, Europa League, UEFA- Conference League, Formel 1, NHL og amerikansk fotball.

Pakken inneholder:
 • V Sport 1 Kanalplass: 39
 • V Sport 2 Kanalplass: 40
 • V Sport 3 Kanalplass: 41
 • V Sport + Kanalplass: 38
VOX 2 poeng

VOX

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
VOX er den litt mer voksne tv-kanalen. Kanalen tilbyr seriesuksesser, moden kvalitetsunderholdning, nye og gamle klassikere, britiske serier, krim, talkshow, humor og filmer.
Kanalplass: 11
TV6 2 poeng

TV6

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
TV6 sender underholdnings- og livsstilsprogrammer for kvinner mellom 35-49 år, med talkshow, serier og filmer. Inspirasjon, selvrealisering og livsstil av høy kvalitet.
Kanalplass: 13
Discovery Channel 2 poeng

Discovery Channel

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
TV-arkiv
Discovery Channel er kanalen for deg som er nysgjerrig og som inviterer deg med på de utroliges reiser i naturens, historiens, vitenskapens og teknologiens verden. Ta del i alt fra naturen, historien, vitenskapen og fra alt annet livet og verden har å by på.
Kanalplass: 17
TV 2 Livsstil 2 poeng

TV 2 Livsstil

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app

TV 2 Livsstil. Se programmer innen mine interesser, mitt liv, mine hobbyer, mine relasjoner, mitt hjem og mine drømmer. Noe for enhver smak.

Kanalplass: 20
TLC 2 poeng

TLC

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
TLC fra Discovery er en TV-kanal for kvinner mellom 25–39 år, med mange spennende og avslørende norske produksjoner. Du får nye ideer og inspirasjon, og her blir drømmer til virkelighet.
Kanalplass: 21
Matkanalen 1 poeng

Matkanalen

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app

Matkanalen er en norsk kanal som sender helt nye fristende matprogrammer. Se trender som raw food, street food og ølbrygging men også god gammeldags husmannskost.

Kanalplass: 23
BBC News 1 poeng

BBC News

Start Forfra
Tilgang i T-We app

BBC News er hele verdens nyhets- og informasjonskanal som holder deg oppdatert på siste nytt fra alle verdenshjørner. Gode og grundige korrespondenter som er der det til enhver tid skjer.

Kanalplass: 27
VGTV 1 poeng

VGTV

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
Nå gir VGTV deg like ferske nyheter på TV som du er vant til på mobil og nett. Dette er kanalen for deg som ønsker å holde deg oppdatert innen nyheter, sport og underholdning – når det skjer. Det siste av både stort og smått – direkte hjem i stua!
Kanalplass: 29
HISTORY 1 poeng

HISTORY

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
History byr på knivskarpe kvalitetsdokumentarer og gir deg dybdeinnsikt i personer, hendelser og konflikter som har formet verden.
Kanalplass: 30
Cartoon Network 3 poeng

Cartoon Network

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app
TV-arkiv

Cartoon Network handler om moro, eventyr og underholdning for barn. Programmene er en blanding av moderne klassikere og splitter nye tegneserier som appellerer til barn i alle aldre.

Kanalplass: 33
Bilkanalen AMSTV 1 poeng

Bilkanalen AMSTV

Ukesarkiv
Start Forfra
Tilgang i T-We app

Motorsport TV er kanalen som viser motorsport 24 timer i døgnet. Her får du live-arrangementer, dokumentarer, nyheter og annet eksosfylt moro fra motorsportens verden, som Rally-VM og NASCAR.

Kanalplass: 69
SVT1 1 poeng

SVT1

Start Forfra
Tilgang i T-We app
SVT1 er den svenske hovedkanalen med et bredt utvalg av programmer og variert innhold og dybde. Kanalen byr på egenproduksjoner av høy kvalitet for hele familien, og er spesielt kjent for drama, fakta og kultur.
Kanalplass: 80
SVT2 1 poeng

SVT2

Start Forfra
Tilgang i T-We app
SVT2 er Sveriges svar på NRK 2 for et noe yngre og mer raffinert publikum. Her får du et variert programinnhold av høy kvalitet med nyheter, egenproduserte filmer og serier, natur- og vitenskapsprogram
Kanalplass: 81
DR1 1 poeng

DR1

Start Forfra
Tilgang i T-We app
DR1 er Danmarks hovedkanal og har en allmenn profil og et bredt utvalg av programmer av høy kvalitet med variert innhold og dybde. Kanalen er spesielt kjent for sine produksjoner innen nyheter, dokumentar, drama, fakta, sport og kultur.
Kanalplass: 86
National Geographic Now 2 poeng

National Geographic Now

Strømmetjenesten inneholder mer enn 660 dokumentarer og serier av høy kvalitet, innenfor mange spennende temaer. Du har mulighet til å utforske alle deler av historien, naturen og universet vårt og kan se dine yndlingsserier som du kjenner fra National Geographic, samt mengder av dokumentarer og serier som ikke før har blitt vist.

TV 2 Play Basis 20 poeng

TV 2 Play Basis

Nå inkluderer vi TV 2 Play Basis i ditt T-We abonnement

Se alt du elsker fra TV 2 – Hodejegerne, Forræder, Kompani Lauritzen, Farmen, Lunch eller the Voice – når det passer deg! Med TV 2 Play Basis får du tilgang til alle sesonger og episoder i
TV 2s underholdningsarkiv og et stort utvalg filmer, serier, nyheter og underholdningsprogrammer.

TV 2 Play kan du se i T-We på TV-en din, på t-we.no eller i T-We App.

For å ta i bruk tjenesten første gang må du opprette en konto hos TV 2. Opprett konto her

Tjenesten vil ha korte reklamepauser. Du kan oppgradere ditt TV 2 Play Basis-abonnement til en fordelaktig pris på TV2s kontosider, etter at du har aktivert/opprettet din TV 2 Play konto.

Husk å avslutte eventuelt andre abonnement du har direkte med TV 2, slik at du slipper å betale dobbelt.

Mer informasjon om TV 2 Play finner du her

Merk at innholdet i T-We kan endres så ofte du vil - uten ekstra kostnad!

Er du allerede kunde og ønsker å endre innhold i TV-pakken din, gjør du dette på Mine sider.

Velg på Mine sider
?

Hvordan fungerer poengsystemet

?

Må T-We boksen være tilknyttet internett for å få tilgang til alle tjenestene

For å få tilgang til strømmetjenester, arkiver og filmleie må T-We boksen din være tilkoblet internett. Slik kobler du T-We boksen

Er ikke boksen din koblet opp til internett har du kun tilgang til live-kanaler.