Hver uke tester flere tusen nordmenn sine mobilopplevelser med Ooklas Speedtest-app. På bakgrunn av alle disse målingene, har Ookla slått fast at Telenor har Norges beste mobilnett!

Se alle abonnement

Raskest

Fordi hastighet er helt avgjørende for mobilopplevelsen – jo raskere, desto bedre – er brukernes egne målinger det beste og viktigste beviset på at utbyggingen av 5G-nettet og moderniseringen av 4G-nettet har ønsket effekt og verdi for kundene våre.

Best dekning

99 % av befolkningen har Telenor-dekning der de bor – og med 85 % arealdekning blir det dekning både hjemme, på hytta og på farten.

Mest stabilt

På 5G måler Ookla stabilitet ved andelen av målingene som er bedre enn 25 Mbit/s, mens de på 4G måler andelen som er over 5 Mbit/s. Både når vi slår sammen 4G og 5G, og for 5G alene, har vi de mest stabile og konsistente målingene.

Norges beste mobilnett – hva betyr det for deg?

For å sikre optimale brukeropplevelser for kundene våre, har vi alltid ligget et steg foran når det gjelder fart, dekning, stabilitet og kapasitet.

ungt par med mobil har norges beste mobilnett

5G betyr ikke bare bedre mobilopplevelser – det er også nøkkelen til full internettdekning. Med Trådløst Bredbånd klargjort for 5G kan vi tilby høyhastighetsinternett også på steder der dette tidligere ikke har vært mulig.

tre studenter i park har norges beste mobilnett

Samtidig blir alle eksisterende 4G-master oppgradert, slik at de kan gi en lynrask og stabil opplevelse også i mange år fremover.

to jenter på strand med norges beste mobilnett

Telenor har Norges største nett med over 8750 basestasjoner – og vi er nå i ferd med å oppgradere det til 5G.

Dame med laptop har norges beste mobilnett på hytta

Vi bygger ikke bare ut 5G der vi allerede har dekning, uten også på nye steder rundt omkring i landet.

by med norges mobilnett

Vi bygger med mer kapasitet og flere frekvenser per basestasjon enn andre mobiloperatør i Norge. Dette er viktig for at hastigheten, kapasiteten og stabiliteten skal bli så bra som overhodet mulig – også når mange er samlet på et begrenset område, f.eks. på populære destinasjoner i sommerferien, eller i ett hyttefelt i påsken.

Basert på analyse av Ookla® Speedtest Intelligence® data Q3-Q4 2023. Bruk av Ooklas varemerker er lisensiert og gjengitt med tillatelse. Opplevd hastighet varierer etter kapasitet og andre forhold.