Ekstra trygghet med Telenor

To hender holder en mobil hvor Se Hvem viser hvem som ringer

Forventningene til et moderne mobilabonnement handler ikke bare om hvor mye data som er inkludert. Det dreier seg også om å legge til rette for en tryggere og enklere hverdag.

Din sikkerhet er viktig for oss

Sikkerheten til våre kunder er vår høyeste prioritet. Derfor har vi inkludert 4 viktige sikkerhetstjenester i alle private mobilabonnement. Vi anbefaler alle våre kunder å ta i bruk disse tjenestene. I tillegg tilbyr vi sikkerhetspakken SAFE til deg som ønsker et ekstra lag med trygghet.

Inkluderte sikkerhetsfordeler 

Nettvern

Nettvern er et filter som forhindrer deg i å gå inn på falske nettsider eller lenker som inneholder virus, slik at sjansene for å bli utsatt for svindel blir mindre.

Slik fungerer Nettvern
Nettslett

Gir deg advokatbistand, psykologhjelp og økonomisk kompensasjon hvis du blir utsatt for netthets, eller opplever at privat innhold kommer på avveie.

Slik kan du få hjelp
Min Sky

En skytjeneste som gir deg trygg lagring av mobilbildene dine – uansett hvor mange du tar. Du kan også lage album for å dele med familie og venner, og enkelt finne tilbake til gamle minner.

Slik bruker du Min Sky
Se Hvem

Med appen Se Hvem får du full kontroll på ukjente nummer – inkludert svindelanrop og telefonsalg. Du kan også ta trygg backup av kontaktene dine, og søke opp navn og adresser.

Slik får du svindevarsel på mobilen

Prøv oss i 2 måneder!

Opplev den ekstra tryggheten du får med våre mobilabonnement før du bestemmer deg. Er du ikke fornøyd får du månedsprisene tilbake.

Se våre abonnement ›

Du kan også føle deg trygg på at vi jobber hardt «på bakrommet» – hver eneste dag – for å stoppe tusenvis av svindelanrop og SMS før de når frem til deg. Med andre ord: Vårt mål er at du skal føle deg ekstra trygg hos oss.

Alltid gode råd på veien

I tillegg til våre sikkerhetstjenester, holder vi deg oppdatert med tips og råd om trygg mobilbruk. Alle kunder får nyhetsbrev fra oss to ganger i måneden, og vi publiserer jevnlig artikler om digital sikkerhet på telenor.no og i nettmagasinet vårt Online.no.

Her finner du alt du trenger å vite om digital sikkerhet samlet på ett sted ›

Et ekstra lag med trygghet

For 129,–/md. kan du bestille sikkerhetspakken SAFE. Da kan du surfe trygt på trådløse nett, bli varslet om dine personopplysninger havner på avveie – og få hjelp hvis du blir utsatt for ID-tyveri eller annen form for nettsvindel.

Hva får du med SAFE?

  • Svindelforsikring som dekker husstanden
  • Advokathjelp ved misbruk av betalingskort
  • Trygg surfing på trådløse nett med VPN
  • Hjelp til å fjerne uønsket innhold på nett
  • ID-vakt av 5 e-postadresser og betalingskort
  • Varsel om din personlige informasjon havner på avveie