Ekstra trygghet med Telenor

Mobil med Se Hvem

Som Telenorkunde er din sikkerhet vår høyeste prioritet, derfor anbefaler vi at du tar i bruk alle sikkerhetsfordelene som er inkludert i abonnementene våre.

Vi har inkludert 4 sikkerhetstjenester i våre private mobilabonnement, og tilbyr sikkerhetspakken SAFE til deg som ønsker et ekstra lag med trygghet. Du kan også føle deg trygg på at vi jobber hardt «på bakrommet» – hver eneste dag – for å stoppe tusenvis av svindelanrop og SMS før de når frem til deg. Med andre ord: vårt mål er at du skal føle deg ekstra trygg hos oss.

Dine sikkerhetsfordeler 

Ikke kunde hos oss – eller har du et eldre abonnement? Bytt til Next eller Original for å få alle fordelene listet ovenfor ›

Alltid gode råd på veien

I tillegg til våre sikkerhetstjenester, holder vi deg oppdatert med tips og råd om trygg mobilbruk. Alle kunder får nyhetsbrev fra oss to ganger i måneden, og vi publiserer jevnlig artikler om digital sikkerhet på telenor.no og i nettmagasinet vårt Online.no.

Her finner du alt du trenger å vite om digital sikkerhet samlet på ett sted ›

Et ekstra lag med trygghet

For ekstra 129,–/md. kan du bestille sikkerhetspakken SAFE. Da kan du surfe trygt på trådløse nett, bli varslet om dine personopplysninger havner på avveie – og få hjelp hvis du blir utsatt for ID-tyveri.

Hva får du med SAFE?

  • ID-tyveriforsikring som dekker husstanden
  • Advokathjelp ved misbruk av betalingskort
  • Trygg surfing på trådløse nett med VPN
  • Hjelp til å fjerne uønsket innhold på nett
  • ID-vakt av 5 e-postadresser og betalingskort
  • Varsel om din personlige informasjon havner på avveie