Apple Watch med 4G gjør det mulig å ta en telefon, eller å svare på en melding, mens du jogger - uten at mobilen din er i nærheten.

Full frihet med 4G fra Telenor

Den innebygde mobilforbindelsen gjør at du kan svare på anrop, sende meldinger og sjekke nyheter eller sosiale medier - rett fra klokken. Med andre ord kan du holde kontakten med omverdenen, uansett hvor du er og uansett om du har mobilen tilgjengelig eller ikke.

Apple Watch
info icon

Dette er eSIM

  • Et lite SIM-kort som er innebygget i enheten når den kommer fra produsenten.

  • Du trenger ikke bytte eSIM når du skifter operatør – alt skjer over internett!

  • Klokker, hodetelefoner og andre enheter med eSIM fungerer uavhengig av mobilen.

  • Telenor ble i 2017 verdens første eSIM-sertifiserte mobiloperatør.

Les mer om hvordan eSIM fungerer her >

Slik aktiverer du eSIM på Apple Watch >

Helt nytt design

Dette er den største skjermen på Apple Watch noensinne. Økt skjermstørrelse gir plass til mer informasjon og flere detaljer. Det betyr at skjermen lar deg se flere funksjoner samtidig og gjøre mer med et enkelt blikk på håndleddet. Den nye urskiven kan blant annet vise opptil åtte funksjoner samtidig, som for eksempel: kalender, været, pust, luftkvalitet, trening, soloppgang, UV-indeks og verdensklokke.

Apple Watch

Apple Pay - enkel og sikker betaling

Apple Pay gjør at du kan betale i butikker som støtter trådløsbetaling, bare ved å holde klokken mot betalingsterminalen. Enklere blir det ikke, og alle dine betalingsopplysninger er trygt lagret.

Suveren treningspartner

Med Apple Watch 4 kan du dele den daglige aktiviteten din med venner og få belønning for prestasjoner. I tillegg til automatisk treningsgjenkjenning, får du nå nøyaktige målinger for alle treningsformene du driver med - rett på håndleddet. Klokken kommer også med fallregistrering og nødanrop (SOS).

Walkie-Talkie

Med Walkie-Talkie appen kan alle som har en Apple Watch kommunisere på en ny og morsom måte. Det er kjappere enn å ringe og mer personlig enn å sende SMS. Alt du trenger å gjøre er å trykke inn for å snakke, og slippe igjen for å lytte.

Se hele utvalget av Apple Watch