eSIM

Med eSIM kan du koble  ulike enheter, feks smartklokke og mobil, opp mot mobilnettet og internett, uavhengig av mobilen eller WiFi. eSIM aktiveres over internett i løpet av noen få minutter. I desember 2017 ble Telenor som den første operatøren i verden, sertifisert til å utstede eSIM til sine kunder.

Wearables med eSIM

I tiden fremover vil flere og flere lansere støtte for eSIM på smartklokker og såkalte «wearables». Det er nesten ingen grenser for hva som kan kobles opp mot internett ved hjelp av eSIM, og innen området «Internet-of-Things», altså «tingenes internett» på godt norsk, går utviklingen fort fremover. Når denne bølgen virkelig begynner å gi seg til kjenne, vil det heldigvis være på standardiserte løsninger godkjent av den globale mobiloperatørforeningen GSMA.

Apple Watch

Nyhet! Nå får du Apple Watch med 4G. Den innebygde mobilforbindelsen gjør at du kan svare på anrop, sende meldinger og sjekke nyheter eller sosiale medier - rett fra klokken. 

Sjekk om ditt abonnement støtter Apple Watch ›

Slik aktiverer du eSIM på Apple Watch >

Samsung Galaxy Watch

Første lansering med eSIM  hos Telenor, er Samsung Galaxy Watch. For å få aktivert denne med TvillingSIM på eSIM fra Telenor må man koble den til mobilen ved hjelp av «Galaxy Wearable»-appen, som ligger tilgjengelig i Google Play. 

Når klokken er riktig satt opp med eSIM vil smartklokken kunne benyttes til samtaler, meldinger og mobildata uavhengig av mobiltelefonen. Fremgangsmåten for å aktivere eSIM på ulike enheter vil i de fleste tilfeller ligne på måten beskrevet over, men for Apple-enheter vil du trenge en annen Apple-enhet.

Har du kjøpt Samsung Galaxy Watch?

Hvis du har kjøpt deg en ny Samsung Galaxy Watch og ønsker å få denne koblet opp med eSIM, må du være kunde eller bli kunde hos oss, og ringe oss på tlf. 915 09000. Da får du hjelp til å aktivere smartklokken din mot mobilnettet. Her finner du spørsmål om svar om Samsung Galaxy Watch og eSIM.

Les mer om eSIM på online.no›

Kundeservice

Vi hjelper deg

Kundeservice er her når du trenger hjelp. Les våre veiledninger eller kontakt oss på telefon, e-post eller Facebook.
Kontakt kundeservice