eSIM

Derfor bør du ha eSIM i smartklokka

Smartklokka blir ekstra smart med eSIM. Med innebygget SIM-kort er klokka alltid på nett, uansett hvor du – eller mobilen din – befinner seg.
Med esim har du mange muligheter når du har smartklokke.

En smartklokke er så mye mer enn en pulsklokke, og med eSIM kan du svare på anrop og motta meldinger, selv når du ikke har mobilen med deg. Hvis du er i et møte, hvor det ikke passer seg å hente frem mobilen, kan du likevel lese meldingene dine på klokka.

Tips! Velg et mobilabonnement med ekstra SIM-kort inkludert i månedsprisen! Du kan velge mellom Ubegrenset Ekstra med ett ekstra SIM-kort og Ubegrenset Multi med to ekstra SIM-kort inkludert. Les mer om de forskjellige mobilabonnementene

Hva er eSIM?

eSIM er et elektronisk SIM-kort som er innebygd i smartklokka. Et eSIM har samme funksjonalitet som et vanlig SIM-kort, men aktiveres digitalt. Telenor tilbyr eSIM til sine kunder.

Er ikke Bluetooth nok?

Det stemmer at du kan koble opp smartklokka til mobilen din via blåtann, og mange tenker at dette er mer enn godt nok. Men for at blåtann skal fungere, må du ha mobilen i nærheten av klokka. Med eSIM har du fortsatt nett-tilgang selv når mobilen er utenfor rekkevidde.

Selv hvor avhengig vi har blitt av mobilene våre, finnes det situasjoner hvor vi ikke har den med oss. F. eks. på en løpetur i marka. Skulle noe skje, kan du likevel ringe for å be om hjelp. GPSen på klokka kan også hjelpe deg å bli funnet om du har gått deg bort, eller trenger assistanse når du er utenfor allfarvei.

Smartklokke med eSIM fra Telenor

eSIM har kommet for å bli

Selv om eSIM fortsatt er relativt nytt, har den nye formen for SIM-kort kommet for å bli. I fremtiden blir det ikke kun smartklokka di som har innebygget SIM-kort, men også bilen og alarmsystemet på huset, for å nevne et par eksempler. Ambisjonen er at du skal kunne koble opp alle "dingsene" dine på samme mobilabonnement.

De nyeste modellene til både Apple Watch og Samsung Galaxy har integrert eSIM, men noen av de eldre modellene har ikke det – så dobbeltsjekk dette før du går til innkjøp av en ny smartklokke.