Løsninger

Flere av våre produkter og tjenester er ideelle for digitalisering av prosesser i industrinæringen.

mPort

mPort forenkler innkjøp av mobil og tilbehør for ansatte i en bedrift. Bedriften beholder kontrollen av innkjøp, og lar de ansatte selv bestille det de trenger på bedriftens egen mPort-portal.

Konsulenttjenester

Har du et digitaliseringsprosjekt og trenger kompetente fagfolk? Vi kan bistå med å ta de riktige teknologivalgene, utvikle strategier og utføre teknisk design.

Digital grunnmur

Nye, spennende digitale løsninger forutsetter en solid digital grunnmur og en sikker og automatisert infrastruktur. Når stadig flere produkter, tjenester og prosesser digitaliseres, økes også kravene til grunnmuren.

Internet of Things

Med ny teknologi kan de fleste ting kobles til internett. Det gjør at vi kan effektivisere arbeids- og forretningsprosesser, redusere kostnader eller skape nye digitale tjenester – og gjennom det øke bedriftens konkurransekraft og lønnsomhet.

Automasjon

SDN hjelper virksomheter med å akselerere applikasjonsutplassering og levering, noe som reduserer IT-kostnader. Dette forenkler utrulling med effektiv ressursbruk.

5G

13. mars 2020  åpnet Telenor 5G-nettet, som første mobiloperatør i Norge – for alle våre kunder. 5G er en helt ny infrastruktur som vil tilby større hastigheter og mer kapasitet, og dermed åpne for bedre brukeropplevelser og helt nye muligheter i mobilnettet.

M2M

Maskin-til-maskin-kommunikasjon, forkortet M2M, også kjent under betegnelsen «embedded mobile» sørger for mobilkommunikasjon mellom ikke-menneskelige abonnenter.