Vi tilbyr nettverksløsninger der tilgjengelighet, sikkerhet, konnektivitet og kapasitet er ivaretatt. Vi hjelper deg å bygge din digitale grunnmur og sørger for at du får en trygg og stabil infrastruktur.

Ønsker du å vite mer om hva vi gjør innenfor nettverkinfrastruktur?

Kontakt oss for en prat om hvordan vi kan ta deg med inn i fremtiden.
Kontakt oss

Viktigheten av solid nettverksinfrastruktur og sikkerhet

IT-trender som mobilitet, Internet of Everything (IoE), bedre kjent som IoT (Internet of Things), digitalisering og skyløsninger forsterker behovet for en solid og sikker nettverksinfrastruktur. Mange virksomheter står overfor digitalisering av forretningsprosesser og kundegrensesnitt, og det er avgjørende å ha et godt datanettverk og sikkerhet på plass. Digitaliseringen fører til effektivisering av hverdagen til enkeltpersoner og bedrifter, og er en viktig kilde til økonomisk vekst og økt produktivitet. Veldig mange samfunnskritiske funksjoner styres nå digitalt, noe som også skaper sårbarheter og utfordringer. Fremtiden vil stille store krav til nettverksinfrastruktur og sikkerhet.

Ulik nettverksteknologi

Routing og Switching - Hvis du er usikker på hva slags nettverksutstyr du egentlig trenger og hvor mye kapasitet du har behov for, om du ønsker kablet eller trådløst, så finner vi sammen den beste løsningen for deg og din virksomhet. Vi kan hjelpe deg med alt fra enkle løsninger til storskala automasjon og Software Defined Networking (SDN). For WiFi kan vi hjelpe deg å finne de beste posisjonene for utstyret som gir maksimal rekkevidde og hastighet. Vi kan også sørge for kryptering av din nettverkstrafikk. Vi har lang erfaring og ekspertkompetanse.

Automasjon og Software Defined Networking Cisco (SDN) - SDN hjelper organisasjoner til å akselerere applikasjonsutplassering og levering, noe som reduserer IT-kostnader. Dette forenkler utrulling med effektiv ressursbruk. Det gir også bedrifter dynamisk skalerbarhet for å håndtere endringer i behov for tjenester og kapasitet, noe som bidrar til å redusere kostnader. Vi benytter oss av kontrollerbaserte nettverksfunksjoner som f.eks. APIC-EM som bygger og kjører nettverk ved hjelp av automasjon.

VPN – Virtual Private Network - VPN er betegnelsen på en datateknikk som brukes for å skape sikre forbindelser, såkalte «tunneler», gjennom et annet datanett som f.eks. internett. Vi tilbyr alle VPN-teknologier som IWAN, Flex VPN og IPSec VPN og vi har høy kompetanse på MPLS – VPN teknologi og LAN utvidelse. Vi sørger for trygg og sikker forbindelse for deg og din virksomhet. Surf sikkert med VPN!

Fiberbaserte transmisjonsløsninger - CWDM/DWDM Vi tilbyr fiberbaserte transmisjonsløsninger CWDM/DWDM over korte eller lange avstander med automatisk feilkorreksjon og krypto over Optical Transport Network (OTN) med høy kapasitet.