Nettverk

8 fordeler med nettverk som tjeneste

Riktignok finnes det mange flere fordeler, men noen er allikevel viktigere enn andre. Vi har laget en liste med åtte gode grunner til hvorfor det er lurt å investere i Nettverk som tjeneste, også kalt Network as a Service (NaaS), i stedet for å kjøpe ett eget nettverk.

8 fordeler med nettverk som tjeneste
Kontakt oss for en prat om Nettverk som tjeneste
Topp 8 fordeler

1. Reduserte kostnader

2. Forbedret sikkerhet

3. Proaktivt vedlikehold

4. Økt oppetid

5. Maksimert ytelse og økt produktivitet

6. Tilgang til kompetanse og erfaring

7. Alltid oppdatert løsning

8. Ingen investeringskostnad

1. Reduserte kostnader

Denne måten å levere nettverk på reduserer mange IT-kostnader. Inkludert de som er knyttet til infrastruktur, maskinvare, programvare, drift og vedlikehold. De reduserte kostnadene skyldes ikke bare tjenesteutsetting, men også kunnskapen og kompetansen vi som leverandør kan bringe til bordet. Vi kan gjøre overgangsperioden så smidig som mulig, og minimere utgifter og feil når nye prosesser og utstyr implementeres.

2. Forbedret sikkerhet

Med konstante overskrifter i nyhetene om ødeleggende datainnbrudd så er informasjonssikkerhet en stor bekymring for bedrifter i alle størrelser og bransjer. Som din leverandør av Nettverk som tjeneste vil vi samarbeide med deg for å implementere best mulig IT-sikkerhet. Og vi kan anbefale maskinvare- og programvareplattformer som er skreddersydd for dine behov.

3. Proaktivt vedlikehold

Fordi det kan føre til uventet nedetid, er ikke reaktivt vedlikehold nok når man håndterer nettverkskravene til moderne virksomheter. NaaS-kunder kan oppdage og til og med forutsi nettverksproblemer tidlig ved å utføre proaktiv overvåking og forebyggende vedlikehold. Med programvareverktøy kan vi få varsler når et bestemt nettsted viser unormalt høy ventetid, slik at vi kan begynne å fikse problemet selv før dere er klar over det.

4. Økt oppetid

Service Level Agreements (SLAer) er kontrakter mellom virksomheten og den administrerte nettverkstjenesteleverandøren. Den adresserer bekymringer som nivåer for tilgjengelighet, nettverkets oppetid, responstider og løsningstider for å rette opp i problemer.

5. Maksimert ytelse og økt produktivitet

Når nettverket ditt yter på sitt beste, med færre problemer og mindre nedetid, kan IT-medarbeidere og alle ansatte utføre sine daglige oppgaver mer effektivt og øke den totale produktiviteten. Den rette NaaS-partneren vil proaktivt sende deg månedlige rapporter, og hjelpe deg med å oppdage problemer og viktige trender. For eksempel kan et avdelingskontor hundrevis av kilometer unna oppleve problemer og forsinkelser på grunn av en stor programvareoppdatering som IT-avdelingen installerer på en gang, i stedet for å forskyve den over tid. Ved å identifisere årsaken til dette problemet kan du ta grep for å løse det og forhindre at det skjer igjen. Som din partner kan vi avdekke slike problemer og sørge for optimal oppetid og minimale forsinkelser i den daglige driften.

6. Tilgang til kompetanse og erfaring

Ved å jobbe med en NaaS-leverandør som oss betyr at du får ett ekspertteam i ditt hjørne. Vi kan systemintegrasjon, har noen av Norges beste IT-hoder, besitter et erfarent, kompetent og kvalifisert personell som kan sine ting til fingerspissene. Og de er klare til å hjelpe deg og din virksomhet.

7. Alltid oppdatert løsning

NaaS er bygget mer skalerbart enn tradisjonelle, maskinvarebaserte nettverk. NaaS-kunder kjøper ganske enkelt mer kapasitet i stedet for å kjøpe, distribuere, konfigurere og sikre ekstra maskinvare. Dette betyr at de kan skalere opp eller ned raskt, og alltid ha en oppdatert løsning, etter hvert som behovene endrer seg.

8. Ingen investeringskostnad

Nettverk som tjeneste gir økonomisk fleksibilitet og eliminerer infrastrukturinvesteringer (CAPEX). Finansieringsfleksibiliteten gjør det lettere for bedrifter å møte dagens dynamiske forretningsklima der endringer kan skje raskt. Og det gjør det mulig for virksomheter å takle tradisjonelle økonomiske hindringer ved å tilby et alternativ til forhåndsinvesteringer. Muligheten til å betale etter hvert som du vokser er en av hovedfordelene med NaaS.

Vår konklusjon

Med mindre du allerede er i nettverksbransjen, vil det å bruke tid på å bygge din bedrifts nettverk distrahere dere fra kjerneprioriteringene som virksomhet. Implementering av Nettverk som en tjeneste har en rekke fordeler: redusere kostnader, øke oppetiden, maksimere ytelsen og mye mer. Og ikke minst – det øker sikkerheten og gir tilgang på riktig kompetanse!