Med WiFi Connect får virksomheten lokalt- og trådløst nettverk. Samt basis sikkerhet og gjestenett - alt levert som en tjeneste. WiFi Connect passer spesielt godt for virksomheter som ønsker en standardisert løsning. Basert på virksomhetens og brukernes behov, velger dere riktig kapasitet og kvalitet for løsningen. Vi tar ansvar for leveranse og drift. Og du får et kontaktpunkt for feilmeldinger, leveranse og faktura. Tjenesten leveres med nødvendig antall svitsjer og trådløse aksesspunkter. I tillegg kabler vi etter behov.

WiFi Connect – for deg som ønsker et nettverk som bare virker, og hvor Telenor blir IT-avdelingen din!

Du betaler kun ett fast månedsbeløp. Dette dekker det antall aksesspunkter og svitsjer virksomheten trenger.

Med WiFi Connect blir hverdagen enklere

Og bedriften får et stabilt og moderne, lokalt og trådløst programvaredefinert nettverk, slik at du kan konsentrere deg om kjernevirksomheten din.

Lær mer om WiFi Connect

Fordeler med WiFi Connect

WiFi Connect passer for deg som:

  • Ønsker forutsigbare kostnader
  • Vil ha en driftet nettverksløsning
  • Har behov for et standardisert, moderne og enkelt nett for ansatte og gjester
  • Ønsker alt levert fra en leverandør med singel Point of Contact (SPOC)
info icon

Selvbetjening

I tillegg til at Telenor drifter tjenesten, ligger det også en mulighet til å følge med på WiFi Connect gjennom en selvbetjent administrasjonsportal. Her får du full oversikt over tjenesten med status på trådløse aksesspunkter, og du kan administrere det trådløse nettverket dersom du ønsker det.

I selvbetjeningsportalen Min Bedrift, får du oversikt og kontroll over virksomhetens produkter og tjenester. Der kan du enkelt administrere abonnement og bestille tjenester.

Nyttig tilleggsinformasjon om WiFi Connect

?

Inkludert i tjenesten

Svitsjer, aksesspunkter og oppkobling av spredenettet.

Vi sørger for kabling mellom utstyr levert som en del av tjenesten.  Support på utstyr levert som en del av tjenesten er inkludert

?

Standardisert kundebehov

Egner seg godt for bedrifter med standardiserte og enkle behov for trådløst nett og lokalnettverk, og som ikke selv ønsker å investere i utstyr.

?

Kan leveres i Norden

WiFi Connect kan utvides med leveranser i Sverige, Finland og Danmark.