Med WiFi Connect får virksomheten lokalt- og trådløst nettverk. Samt basis sikkerhet og gjestenett - alt levert som en tjeneste. WiFi Connect passer spesielt godt for virksomheter som ønsker en standardisert løsning. Basert på virksomhetens og brukernes behov, velger dere riktig kapasitet og kvalitet for løsningen. Vi tar ansvar for leveranse og drift. Og du får et kontaktpunkt for feilmeldinger, leveranse og faktura. Tjenesten leveres med nødvendig antall svitsjer og trådløse aksesspunkter. I tillegg kabler vi etter behov.

WiFi Connect – for deg som ønsker et nettverk som bare virker, og hvor Telenor blir IT-avdelingen din!

Du betaler kun ett fast månedsbeløp. Dette dekker det antall aksesspunkter og svitsjer virksomheten trenger.

Med WiFi Connect blir hverdagen enklere

Og bedriften får et stabilt og moderne, lokalt og trådløst programvaredefinert nettverk, slik at du kan konsentrere deg om kjernevirksomheten din.

Lær mer om WiFi Connect

Fordeler med WiFi Connect

Fast månedspris

Fast månedspris – ingen investeringskostnad

Med WiFi Connect får du lokalnett med WiFi til en fast pris per måned. Prisen vil variere avhengig av størrelsen på nettet, det vil si antall trådløse aksesspunkter, svitsjer etc.

Sikker

Sikkerhet

WiFi Connect inkluderer kryptering av trådløs trafikk, web-filter som gir vern mot nettsider med uønsket innhold samt nettsentrisk brannmur ved behov.

Tilgangskontroll

Tilgangskontroll

WiFi Connect inkluderer tilgangskontroll for å forhindre at uvedkommende får tilgang til deres trådløse nett.

Valgfrihet

Valgfrihet

Fleksibel tjeneste som kan benyttes med ulik tilkobling til internett og bedriftsnettverk. WiFi Connect kan kobles mot eksisterende IP VPN eller internettaksess uavhengig av leverandør.

Vi tar det totale ansvaret

Vi tar det totale ansvaret

Vi tar hånd om drift av løsningen, sørger for å bytte ut aksesspunkter og svitsjer når dette er nødvendig – alt i henhold til en kontraktfestet SLA. Ved å velge oss som leverandør av både det lokale og det eksterne nettverket vil du få en leverandør som ser løsningen ende-til-ende. Dette bedrer brukeropplevelsen og vil oppleves mye smidigere for deg.

WiFi Connect passer for deg som:

Ønsker forutsigbare kostnader

Vil ha en driftet nettverksløsning

Har behov for et standardisert, moderne og enkelt nett for ansatte og gjester

Ønsker alt levert fra en leverandør med singel Point of Contact (SPOC)
Selvbetjening

I tillegg til at Telenor drifter tjenesten, ligger det også en mulighet til å følge med på WiFi Connect gjennom en selvbetjent administrasjonsportal. Her får du full oversikt over tjenesten med status på trådløse aksesspunkter, og du kan administrere det trådløse nettverket dersom du ønsker det.

I selvbetjeningsportalen Min Bedrift, får du oversikt og kontroll over virksomhetens produkter og tjenester. Der kan du enkelt administrere abonnement og bestille tjenester.

Nyttig tilleggsinformasjon om WiFi Connect

?

Inkludert i tjenesten

Svitsjer, aksesspunkter og oppkobling av spredenettet.

Vi sørger for kabling mellom utstyr levert som en del av tjenesten.  Support på utstyr levert som en del av tjenesten er inkludert

?

Standardisert kundebehov

Egner seg godt for bedrifter med standardiserte og enkle behov for trådløst nett og lokalnettverk, og som ikke selv ønsker å investere i utstyr.

?

Kan leveres i Norden

WiFi Connect kan utvides med leveranser i Sverige, Finland og Danmark.