Vi sørger for å få deg enkelt på nett med rask, sikker og stabil internettaksess. Dimensjonert for akkurat ditt behov. Du kan velge den løsningen, fiber eller 4G/5G, som passer best for din bedrift. Av nettverk kan vi levere SD-WAN, LAN, Wi-Fi og basis sikkerhet - levert som en tjeneste med forutsigbare kostnader. Og har du behov for en kundeeid løsning som åpner for skreddersøm og tilpasninger, eller en hybrid løsning. Ja, da kan vi hjelpe deg med det også. Da står vi for design, implementering, konfigurering og drift.

På jakt etter beste nettverksløsning for din bedrift?
Fyll ut og send inn skjema, så kontakter vi deg for en nettverksprat.

Kontakt oss nå!

Nettverk som tjeneste

Nettverk SD-WAN som tjeneste
Nyhet!

SD-WAN som tjeneste

Fleksibel og fremtidsrettet nettverkstjeneste inkludert sikkerhet

Nettverk - Meraki som tjeneste

Meraki som tjeneste

Fullspekket nettverkstjeneste med Wi-Fi, sikkerhet og SD-WAN inkludert.

Hvorfor velge nettverk fra Telenor?

Nettverk - fagfolk ikon

Tilgang på fagfolk

Vi har meget dyktige og erfarne nettverkskonsulenter og arkitekter med dybdekompetanse på stabil drift av nettverk inkludert samfunnskritisk infrastruktur. De kan sørge for at du får god oversikt, enklere administrasjon og et sikrere og mer stabilt nettverk.

Les mer
Nettverk - Fordeler med Nettverk som tjeneste

Fordeler med Nettverk som tjeneste

Implementering av Nettverk som en tjeneste har en rekke fordeler: som ingen binding av kapital, redusere kostnader, øke oppetiden, maksimere ytelsen og mye mer. Og ikke minst – det øker sikkerheten og gir tilgang på riktig kompetanse.

Les mer
Nettverk - konnektivitet ikon

Ende-til-ende konnektivitet

Vi sørger for at alt er koblet sammen med alt og at en ende-til-ende konnektivitet fungerer optimalt. Alt på tvers av både enkle, avanserte, skybaserte og hybride nettverksløsninger.

Les mer
Cisco gullpartner logo

Sertifisert Cisco Gullpartner

Som sertifisert gullpartner har vi bevist vår brede kompetanse på tvers av alle Ciscos teknologier, og for deg som kunde innebærer det at vi har høy kompetanse og meget god kvalitet på utføring av leveranser.

Les mer