Den trådløse infrastrukturen er ofte en viktig komponent i mange virksomheter. Med stadig økende bruk av mobile enheter, er det viktig at det trådløse nettet er både raskt og stabilt. Med Wi-Fi fra Telenor vil du fjerne tidstyvene som oppstår ved ustabilt nett. Og du vil i tillegg ha full kontroll på økonomien forbundet med nettverket.

Våre løsninger på trådløst nettverk Wi-Fi

Trådløst nettverk som en tjeneste - WiFi Connect

Med WiFi Connect får virksomheten lokalt- og trådløst nettverk, basis sikkerhet og gjestenett – alt levert som en tjeneste.

Skybasert Wi-Fi – Cisco Meraki

Sikkert, skybasert, kablet eller trådløst nettverk som er brukervennlig, lett å drifte, raskt å tilpasse og enkelt å skalere.

Easyguest

Bidrar til at virksomheten får en enkel, brukervennlig og bekymringsfri pålogging til det trådløse nettverket.

Enterprise Wi-Fi – Cisco Enterprise

Bygger bro mellom forretningsdrift og IT, og gir deg et on-prem nettverk med proaktiv administrasjon, som kontinuerlig tilpasser seg og sørger for sikkerhet gjennom hele nettverket.

Mer info kommer

Hvorfor velge nettverk fra Telenor?

Nettverk - fagfolk ikon

Tilgang på fagfolk

Vi har meget dyktige og erfarne nettverkskonsulenter og arkitekter med dybdekompetanse på stabil drift av nettverk inkludert samfunnskritisk infrastruktur. De kan sørge for at du får god oversikt, enklere administrasjon og et sikrere og mer stabilt nettverk.

Les mer
Nettverk - konnektivitet ikon

Ende-til-ende konnektivitet

Vi sørger for at alt er koblet sammen med alt og at en ende-til-ende konnektivitet fungerer optimalt. Alt på tvers av både enkle, avanserte, skybaserte og hybride nettverksløsninger.

Les mer
Cisco gullpartner logo

Sertifisert Cisco Gullpartner

Som sertifisert gullpartner har vi bevist vår brede kompetanse på tvers av alle Ciscos teknologier, og for deg som kunde innebærer det at vi har høy kompetanse og meget god kvalitet på utføring av leveranser.

Les mer
Nettverk - -	Telenor sikkerhetssenter icon

Telenor sikkerhetssenter

Sikkerhetssenteret er hjertet og hjernen i vår sikkerhetsarkitektur og her monitorerer vi våre egne og kunders tjenester hver dag, året rundt.

Les mer