Nettverk

Cisco Meraki – sikker, oversiktlig og brukervennlig

Cisco Meraki har blitt en favoritt blant IT-sjefer og teknikere over hele verden. Årsaken er enkel – bokstavelig talt; nettverksløsningen er brukervennlig, lett å drifte, rask å tilpasse og enkel å skalere.

Cisco Meraki – sikker, oversiktlig og brukervennlig

– Cisco Meraki er en robust plattform hvor hardware og software spiller veldig godt sammen. Brukervennligheten og den ekstremt lave nedetiden har gitt nettverksløsningen mange tilhengere, forteller Henning Elvestad, teknisk rådgiver i Telenor.

Kort fortalt er Cisco Meraki en komplett, skybasert nettverksplattform. Den ferdig-designede løsningen konfigurerer seg selv når du kobler nettverksboksene til strøm ute på et kontor, i en fabrikk eller i en butikk. I etterkant av den første installasjonen er det enkelt å bygge på med ny funksjonalitet knyttet til for eksempel skymigrasjon, tilrettelegging for samarbeid eller kundenett i en butikk. Og hele tiden er sikkerheten ivaretatt med avansert teknologi og løpende, automatiske oppdateringer.

– Det unike med Cisco Meraki er hvor fort kundene våre blir glad i løsningen. Med Cisco Meraki har IT-ansvarlig kontroll over hva som skjer i nettverket til enhver tid samtidig som løsningen leverer den fleksibiliteten og mobiliteten en moderne arbeidsplass krever, sier Elvestad.

Få med deg saken: Derfor bør du investere i nettverk nå

 Siden Cisco Meraki er skybasert har du tilgang uavhengig av hvor du er.
SKYBASERT: Siden Cisco Meraki er skybasert har du tilgang uavhengig av hvor du er.

Nettverksplattform designet for brukeren

Cisco Meraki har eksistert i nærmere femten år. I løpet av denne tiden har Cisco utviklet og optimalisert løsningen slik at den i dag utgjør et moderne, skybasert nettverk og fungerer som en svært stabil plattform for IT-driften. I starten var Cisco Meraki hovedsakelig beregnet på små og mellomstore bedrifter, men i dag brukes nettverksløsningen av flere av de største Telenor-kundene i Norge og globalt.

Fordi Cisco Meraki er skybasert har både Telenor og kunden tilgang uavhengig av hvor de befinner seg. Implementering og oppdateringer gjøres i fellesskap – og kundene avgjør selv hvor involvert de ønsker å være i den daglige driften av løsningen.

– Mange kunder setter pris på muligheten til å gjøre mindre justeringer i nettverket selv, forklarer Elvestad.

Flere IT-sjefer som har tatt i bruk Cisco Meraki forteller at de opplever å ha tatt tilbake kontrollen over nettverksdriften. Det visuelle dashbordet og den delingsvennlige plattformen gjør det enkelt å hente frem statusrapporter for komplett oversikt over nettverket, brukerne og potensielle trusler.

«Du kan stole på at Cisco Meraki fungerer som det skal».

— - Henning Elvestad, Telenor

Nyhet! Nå kan du kjøpe Cisco Meraki som tjeneste fra Telenor. Slik fungerer det.

FULL KONTROLL: Administrasjonspanelet til Cisco Meraki er intuitivt, visuelt og enkelt å navigere.

Meraki som tjeneste passer for deg som:

1 – Ønsker forutsigbare kostnader rundt nettverksdriften

2 – Vil ha en standardisert fremtidsrettet nettverksløsning

3 – Ønsker alt levert fra en leverandør

Les mer om fordelene her

Kostnadseffektivt nettverk og installasjon

Leveransen og installasjonen av Cisco Meraki krever svært få kontaktpunkter. Det kundespesifikke etableres av tekniker i skyen, og den fysiske leveransen av hardware setter kunde enkelt opp med en såkalt «zero touch»-installasjon.

Så fort det fysiske er satt opp kan teknikeren koble det opp mot det kundespesifikke i skyen. Dette kan gjøres fra hvor som helst og Cisco Meraki er derfor et godt valg for bedrifter med flere lokasjoner eller ansatte som sitter på hjemmekontor.

– Med en effektiv implementering og lite nedetid sparer bedrifter store beløp på driftskostnader for nettverk og IT under hele livssyklusen til Cisco Meraki, avslutter Elvestad.

Sertifisert Cisco gullpartner – Hva betyr dette for deg som kunde?

Det betyr at du som kunde får tilgang på:

- Konsulenter med meget høy kompetanse

- God kvalitet på utføring av leveranser

- Verdifullt samspill mellom viktige teknologier

- Ekspertise på implementering av avanserte ende-til-ende løsninger

- Ledende leverandør av nettverks- og sikkerhetsløsninger

- Leverandør av forretningskritisk og samfunnskritisk IT-infrastruktur

- Leverandør med kunnskap om leveranser til både privat og offentlig sektor

- Full verdi ut av dine investeringer

Vil du vite mer om Cisco Meraki og nettverksløsninger fra Telenor?

Ta en nettverksprat med oss

Ta kontakt!