Cisco gullpartner og sertifisert på flere områder

Sammen med Cisco bygger vi det grunnlaget du trenger for å digitalisere, innovere og skape nye forretningsmuligheter.

Som sertifisert Cisco gullpartner har vi bevist vår brede kompetanse på tvers av alle Cisco sine teknologier. Og vi har den nødvendige kompetansen for å forstå dine digitale utfordringer.

Som en ledende leverandør av nettverks- og sikkerhetsløsninger leverer vi forretningskritisk IT-infrastruktur til store og små virksomheter. Vi hjelper også til med å utvikle essensielle funksjoner tilpasset vårt moderne samfunn.

Verdi for deg som kunde

For deg som kunde innebærer det at vi har høy kompetanse og meget god kvalitet på utføring av leveranser. Våre kunder velger oss på grunn av vår sterke kunnskap og vårt gode rykte som samarbeidspartner. Tilliten har vi tilegnet oss via flere års leveranser av løsninger og konsulenter til bedrifter og organisasjoner i privat og offentlig sektor.

For å sikre at du får full verdi ut av dine investeringer, er vi opplært og sertifiserte for å integrere komplekse Cisco Lifecycle- tjenester sammen med dine løsninger.

Vi har kompetansen som skal til for å implementere avanserte ende-til-ende-løsninger, og gi deg tett støtte og oppfølging.

Cisco gullpartner - Master Specialization

Master Security Specialization

Master Cloud and Managed Services

Som Master Specialization partner er vi anerkjent av Cisco som eksperter på markedet. Denne elitegruppen av partnere, som vi er en del av, har inngående kunnskap og ekspertise innen flere av Ciscos viktigste teknologier. Det betyr at vi er en pålitelig rådgiver for deg som kunde og jobber sammen med deg for å kartlegge den beste løsningen for din organisasjon.

Cisco gullpartner - Advanced Specialization

Advanced Data Center Architecture Specialization

Advanced Security Architecture Specialization

Advanced Enterprise Networks Architecture Specialization

Advanced Collaboration Architecture Specialization

Som Advanced Specialization partner har vi en høy grad av kunnskap innen viktige Cisco-teknologier, og kan hjelpe deg med å designe, selge og installere løsningene du trenger. Vi kan også tilby support på ulike nivåer.

Cisco gullpartner - Express Specialization

Express Specialization

Denne sertifiseringen viser vår dybdekunnskap og spesialisering innen ulike fagfelt som f.eks. sikkerhet, nettverk og samarbeid. I denne sertifiseringen inngår kunnskap om salgsmetodikk, og løsningsplanlegging og design.

Ønsker du å vite mer om hva vårt gullpartnerskap med Cisco kan by på av forretningsmuligheter for deg og din virksomhet?

Kontakt oss om Cisco-løsninger