Tjenesten samler all intern og ekstern kommunikasjon i et lukket nett. Jobb enkelt og sikkert med e-post, kalender, SAP, regnskap eller andre datasystemer når du er på jobb, hjemme eller på reise. Bygget på landets mest robuste og sikre kjernenett. Velg mellom WAN og Ethernet Connect.

Kontakt oss om Nordic Connect

Nordic Connect WAN - vår driftede WAN-løsning

Du får et eget WAN eller IP VPN-nettverk mellom alle lokasjoner i bedriften. Dette garanterer et sikkert nett, og at båndbredden utnyttes maksimalt. I tillegg kan kapasiteten i nettet styres slik at dere unngår unødvendig trafikk mellom for eksempel ulike avdelingskontor. Du får døgnåpen kundeservice, i tillegg til at vi tilbyr en proaktiv varslings- og feilrettingsberedskap for ekstra driftsikkerhet.

Nordic Connect WAN passer deg som har behov for:

Høy linjekapasitet mellom forskjellige geografiske lokasjoner

Dedikert båndbredde i eget VPN

Sikre løsninger i alle ledd

Styring av datatrafikken til virksomhetskritiske løsninger

Sikker tilgang til skytjenester

Utvalgte tilleggstjenester til Nordic Connect WAN

i

IP-telefoni

Med IP-telefoni fra Telenor kobles bedriften til det offentlige telefonnettet via virksomhetens datanett. Dette gir virksomheten en sikker, kostnadsoptimal og helhetlig kommunikasjonsløsning, hvor kjente funksjoner fra det tradisjonelle telefoninettet er tilgjengelig med IP-telefoni.
i

Backup og redundans

Backup for deg som trenger sikkerhetskopiering, og redundans eller duplisering av kritiske systemkomponenter for å oppnå større driftssikkerhet. Hvor mange og hvilke komponenter som dupliseres avhenger av bedriftens krav til for eksempel stabilitet.
i

Hjemmekontor

Med hjemmekontorløsningen Telenor OutOffice kan du arbeide der det er mest lønnsomt og effektivt for bedriften. Du får en trygg og rask tilgang til bedriftens lokale nettverk fra hjemmekontor eller på reise (via eget VPN). Så lenge du har tilgang til Internett, gir OutOffice deg full tilgang til egen e-post, intranett, dokumenter og de sentrale programmene du bruker kontoret.
i

Brannmur

En fulldriftet tjeneste som gir deg sikker internettilgang for ditt Nordic Connect IP VPN gjennom en brannmur driftet av Telenor. Ved behov kan Telenor også drifte brannmurer som er lokalisert hos brukeren.

Ethernet Connect - løsningen for operatører som drifter selv

Med Ethernet Connect kan profesjonelle aktører etablere og drifte WAN-løsninger basert på Ethernet Lag 2 teknologi.

Ethernet Connect passer for:

Nettverksoperatører i inn- og utland som ønsker Lag 2 oppkobling av norske lokasjoner

Virksomheter med egen support- og driftsorganisasjon

Virksomheter som ønsker å kontrollere rutingen av trafikk gjennom IP-nettet og parametersetting ihht MEF E-line standarden

Løsninger for ulike behov

Våre kunder har ulike behov, både når det gjelder WAN-løsning og tilleggstjenester. Ta gjerne kontakt slik at vi i felleskap kan finne ut hvilket oppsett som er mest optimalt for deg og din bedrift.
Kontakt oss om Nordic Connect