Når stadig flere produkter, tjenester og prosesser digitaliseres. Økes også kravene til en digital platform som sørger for samspill mellom teknologier. Vi sørger for at du står støtt, er sikker og at du har den infrastrukturen som er nødvendig. Slik kan du lykkes med innovasjon, nytenkning og bærekraftig verdiskapning.

Vi befinner oss i en tid preget av teknologisk innovasjon

Nettverk og kommunikasjonsløsninger, lagring og enorme mengder data i kombinasjon med at de fleste av oss har en smarttelefon og en PC, har skapt et perfekt utgangspunkt for å digitalisere prosesser og tjenester. Og de fleste er enige om at fremtidig verdiskapning avhenger av vår evne til digital omstilling.

Teknologisk innovasjon forutsetter en solid digital grunnmur og en sikker og automatisert infrastruktur. Det er denne som avgjør hvor godt du lykkes med å forenkle, fornye og forbedre tjenester og tilbud til kunder, ansatte eller innbyggere.

Fremtiden må bygges på en solid, digital grunnmur

Vi jobber sammen om leveransen

Kundebehov

Prosessen starter med at vi kartlegger dine behov i dialog med deg. Basert på vår erfaring, kompetanse og teknisk ekspertise finner vi løsningen som passer for deg og din virksomhet.

Rådgivning

Våre fagfolk har lang erfaring fra IT-bransjen. Vi samarbeider med markedsledende leverandører i bransjen og er konkurransedyktige på innovative løsninger.

Drift og Support

Vi tilbyr drift og support innenfor nettverk, sikkerhet og kommunikasjon. La oss ta ansvaret for systemene dine slik at du kan frigjøre tid til kjernevirksomheten din. Les mer

Design, arkitektur og leveransemodell

Vi mestrer og forstår dagens og fremtidens krevende forretningsmiljø, og har vært med på å etablere den grunnmuren som vi bygger morgendagens kundeopplevelser på. Vi designer løsning og anbefaler arkitektur basert på virksomhetens behov. Leveransemodell kan være skybasert, hybrid eller on-premise.

Integrasjon

Vi kjenner bransjen og markedet, ser mulighetene og realiserer potensialet. Sammen med deg, leverandørene og partnere. Vi sørger for verdiskapning gjennom smartere bruk av teknologi og mer effektive prosesser. Vi jobber kundenært med innovasjon og sørger for nødvendige integrasjoner for løsninger og tjenester.

Tjenester

Vi kan bistå med å ta de riktige teknologivalgene, utvikle strategier og utføre teknisk design. Har du et digitaliseringsprosjekt og trenger kompetente fagfolk? Våre Digitale arkitekter, Tekniske konsulenter, Løsningsarkitekter, Prosjektledere og Sikkerhetsarkitekter er klare til å bistå deg med digitaliseringen.

Les mer

Vi tar vare på sikkerheten i din digitale grunnmur

Når forretningskritiske tjenester og enheter integreres i nettet, sensitive data digitaliseres og de ansatte jobber fra hvor som helst, øker også sårbarheten og behovet for sikkerhet, innsikt og kontroll. Da blir en intelligent og sikker digital grunnmur avgjørende.

Avansert teknologi, kunstig intelligens og lang erfaring er med på å oppdage angrepsforsøk tidlig. Programmer og tjenester i kombinasjon med adgangskontroll og rettighetsadministrasjon beskytter data og verdier. De legger til rette for sømløst samspill og kunnskapsdeling og sørger for at ressurser, teknologi og mennesker snakker sammen, uten å måtte bekymre seg for datasikkerheten.

Lær mer om hvordan du kan trygge din bedrift