Vi bygger kontinuerlig ut mobilnettet. Med over 1700 nye 4G-basestasjoner på plass, betyr det at du som Telenor-kunde kan jobbe på det nettet som er raskest, mest stabilt og har den beste dekningen.

Sjekk dekningen

Vis i kart >

Dekningen er beregnet ut fra kartgrunnlag og datasimuleringer. Merk at det er flere faktorer som kan påvirke hastigheten.

Basis dekning God dekning Meget god dekning
  • 4G+ dekning
  • 4G dekning
  • 3G dekning
  • 2G dekning

Vi gir alt for å være raskest

Derfor er vi stolte av å være raskest ifølge Speedtest fra Ookla for 4. kvartal 2016. Som Telenor-kunde har du aldri før kunnet surfe like raskt på mobilen i Norge som du kan nå.
Graf som viser hastighet fra august til desember 2016

Hva er Speedtest fra Ookla?

Speedtest fra Ookla er en av verdens mest bruke apper til å måle hastigheter for ulike mobilnett og fastnett. Bare i Norge er det omtrent 50.000 målinger med mobilen per måned med denne appen. Den er enkel å bruke og gir deg hastigheten i mobilnettet akkurat der du er.
Tabell fra Ookla Speedtest som viser snittfart
     Basert på og godkjent av Speedtest fra Ookla Intelligence fra 01.10.16 - 31.12.16. Opplevd hastighet
     varierer etter kapasitet og andre forhold.
Vi er størst på 4G+ i Norge og alle våre mobilkunder har fri fart inkludert - uansett mobilabonnement. Fri fart gir teoretiske hastigheter opptil 300 Mbit/s, forventet opplevd hastighet opptil 100 Mbit/s. Opplevd hastighet vil variere etter kapasitet og andre forhold.