Vi bygger fremtidens mobilnett for norske bedrifter og tallene fra Ookla er klare: ingen surfer og jobber raskere i verden enn våre Telenor-kunder.

Datagave til deg!

ikon_datagave


Vi feirer verdens raskeste mobilnett - og deler ut 5 GB til våre mobilkunder! Aktiver din datagave i Mitt Telenor-appen og bruk før 31. oktober. apple_nyandroid_ny

Bedre mobilopplevelser

Mobilen er et viktig arbeidsverktøy som er med oss overalt, og vi forventer dekning uansett hvor vi er.

Vi vet at du som bedriftskunde er avhengig av fart og dekning for å få jobben gjort der du er, enten det gjelder opp- og nedlasting av store dokumenter, videosamtaler eller det å være tilgjengelig.

Med Telenor surfer du på verdens raskeste mobilnett. Vi har flest basestasjoner i Norge, og er størst på 4G+. Det betyr at det alltid er tilstrekkelig kapasitet i nettet vårt, selv i travle perioder når mange er på nett samtidig.

Målinger fra brukere

Resultatet som plasserte Telenor øverst på pallen, er basert på målinger foretatt med hastighetsappen Speedtest by Ookla gjennom hele andre kvartal 2018.

Det som gjør disse testene ekstra verdifulle, er at det er Telenor-kundene selv som tester farten – under de faktiske forholdene de bruker mobilen i. Det er snittfarten fra alle disse målingene, som så blir sammenlignet med tallene fra andre operatører over hele verden.
frifart-180_ikon

Tregt nett? Prøv verdens raskeste!

Vi er størst på 4G+ i Norge og alle våre mobilkunder har fri fart inkludert - uansett mobilabonnement. Fri fart gir teoretiske hastigheter opptil 300 Mbit/s, forventet opplevd hastighet opptil 100 Mbit/s. Opplevd hastighet vil variere etter kapasitet og andre forhold.