Fordelene med dekning i særklasse

  • Tilgang til Norges største mobilnett. Med over 86% arealdekning som sørger for sømløs mobilitet. Slik at du kan arbeide hvor som helst og når som helst. Og alltid med dekning i særklasse.

  • Innovasjon og fremtidsrettet teknologi muliggjør skalerbarhet. Og gir støtte for IoT-enheter og avanserte IoT-applikasjoner innendørs og utendørs.

  • Vi sørger for at bedrifter har dekning i særklasse, som man alltid kan stole på. Med tilstrekkelig kapasitet, slik at man får jobben gjort.

  • Gir virksomheten din muligheten til å ta i bruk mobilnettet på nye måter. Takket være mobilfrekvenser og omfattende dekning i byområder, tettsteder og distrikter. Støttet av flest basestasjoner på landsbasis.

  • Skreddersydde 4G/5G-løsninger for å sikre dekning i særklasse. Med kapasitet både innendørs og utendørs, driftet av oss.

  • Eksepsjonell hastighet sørger for lynrask dataoverføring. Noe som øker produktiviteten og effektiviteten i virksomheten din.

Nysgjerrig på hvilke muligheter som finnes?
Ta kontakt med oss for å utforske hvordan dekning i særklasse kan skape nye muligheter for din virksomhet!

Kontakt meg om 4G/5G for min virksomhet

5G

Høy pålitelighet, lav forsinkelse og ekstrem datahastighet.Fremtidsrettet og sikkert nett for data, tale og ting. Skreddersydd for virksomheter i alle størrelser.

4G

Vi moderniserer 4G-nettet. Tar i bruk flere frekvenser. Og gir virksomheter rask og pålitelig internettforbindelse som støtter effektiv kommunikasjon og økt produktivitet.

Utendørsdekning

Sikkert, raskt og trygt mobilnett sikrer pålitelig tilkobling og dataoverføring over store områder, noe som støtter mobilitet og effektiv drift for virksomheter.

Innendørsdekning

God innendørsdekning sikrer pålitelig kommunikasjon og dataoverføring. Dette forbedrer produktivitet og effektivitet for virksomheter.

Bruksområder

Sikkert, raskt og trygt mobilnett innendørs og utendørs forbedrer helsevesenets fjernbehandling. Industriens automatisering. Retails kundeopplevelse. Samt offentlige tjenesters tilgjengelighet og eiendomssektorens smarte løsninger.

IoT

Vi hjelper din bedrift med å komme i gang med Internet of Things (IoT). Vi har IoT-abonnement, mobilnettet, tjenester og partnere, som kobles sammen og gjør dine smarte løsninger mulig.

Slik spiller dekning for virksomheter en viktig rolle på flere måter

dekning for virksomheter - tilkobling

Bedre tilkobling

Dekning i særklasse gir en betydelig forbedring i hastighet, kapasitet og pålitelighet for trådløs tilkobling. Og kan brukes til å samle inn og overføre store mengder data fra sensorer, maskiner og utstyr. Dette muliggjør raskere og mer effektiv datainnsamling og behandling i sanntid.

dekning for virksomheter - lav ere forsinkelse

Lavere forsinkelse

Dekning i særklasse gir en betydelig reduksjon i forsinkelsen eller "latency" i dataoverføringen. Dette er viktig for å kunne håndtere og reagere på sanntidsdata. Dette er spesielt viktig for applikasjoner som krever presisjon og hastighet, som autonome kjøretøy og roboter.

dekning for virksomheter - bedre kommunikasjon

Bedre kommunikasjon

Dekning muliggjør forbedret kommunikasjon mellom enheter og systemer, inkludert IoT-enheter og skybaserte applikasjoner. Dette gjør det mulig for enheter og systemer å samhandle og samarbeide bedre, for eksempel for å koordinere produksjonsprosesser eller optimalisere leveringsruter i sanntid.

dekning for virksomheter - skalerbarhet

Skalerbarhet

Gir høy grad av skalerbarhet, som gjør det mulig å støtte en stor mengde enheter og systemer samtidig. Dette er viktig for å håndtere den enorme mengden data som skapes av digitale sensorer og andre IoT-enheter.

dekning for virksomheter - sikkerhet

Sikkerhet

5G-teknologien har avanserte sikkerhetsfunksjoner som kan beskytte data og kommunikasjon mot trusler og angrep. Dette er viktig for å sikre at digitalisering av industri og smart logistikk er sikre og pålitelige.

Sjekk dekning i ditt område

Utrullingen av det nye mobilnettet vil skje i to faser.

Først skal hastigheten forbedres, der 4G-teknologi frakter datastrømmene mye raskere enn hva som har vært mulig tidligere.

I fase 2 fraktes datastrømmer i et eget, spesialdesignet nett for 5G. Dette vil gi kundene ny funksjonalitet som rask, robust og trygg innendørs og utendørs dekning i særklasse.

Se våre utbygningsplaner

Sjekk dekningskartet
dekning for virksomheter - sjekk din dekning

Stenging av 2G-nettet

Vi moderniserer mobilnettet og erstatter 2G-frekvenser med 5G. Dersom du i dag bruker utstyr som er avhengig av 2G-nettet, bør du allerede nå oppgradere til utstyr som støtter 4G eller 5G.