Åpner for digitalisering

Med ny teknologi kan de fleste ting kobles til internett. Internet of Things (IoT) gjør at tingene kan kommunisere med hverandre og samle inn store mengder data. Det gjør at vi kan effektivisere arbeids- og forretningsprosesser, redusere kostnader eller skape nye digitale tjenester – og gjennom det øke bedriftens konkurransekraft og lønnsomhet. Eksempler på bruksområder er sporing, droner og måling av strøm, vann og temperatur.

Vi leverer SIM, abonnement, konnektivitet for overføring av data, sikker tilkobling og plattform for å administrere enheter/sensorer og lagring og visualisering av data.

Stenging av 2G-nettet

Telenors 2G-nett stenger ned i løpet av 2025. Fra og med 1. januar 2024 er det ikke mulig å aktivere abonnement på utstyr som utelukkende benytter 2G nett.

Nedstengningen av 2G-nettet er en del av den pågående moderniseringen av mobilnettet der 2G og 3G blir erstattet av 4G og 5G. 

For deg som i dag bruker utstyr som er avhengig av 2G-nettet, vil et bytte av utstyr som støtter 4G eller 5G være nødvendig. Vi anbefaler at du starter oppgraderingen av din løsning allerede i nå, slik at du unngår å miste tilgang til nettet.

Henvend deg gjerne til din kontaktperson i Telenor om du har spørsmål eller ønsker mer informasjon.

Hvorfor velge Telenor som IoT-partner