Internet of things (IoT) handler om å digitalisere produkter, infrastruktur og maskiner som før var analoge. Effektive løsninger er helt avhengige av å være online på et stabilt og sikkert datanett. Vi mener at den mest fremtidsrettede løsningen for IoT er over Telenors 4G-nett.

Bare fantasien setter grenser for mulighetenes internett

Hva er NB-IoT?

Narrowband internt of things (NB-IoT) er en ny kommunikasjonsteknologi som benytter det eksisterende 4G-nettet. Teknologien åpner muligheten for at millioner av hverdagslige ting som søppelkasser, strømmålere og brannalarmer kan knyttes til internett. NB-IoT kjennetegnes av utvidet dekning og sensorer med svært lang batterilevetid.
Internet of thing illustrasjon med frekvenser

Fundamentet er god dekning

Suveren dekning og kapasitet er ryggraden i enhver IoT-satsning. Vår ambisjon er å alltid kunne tilby den beste IoT-teknologien på markedet. Derfor er vi blant verdens ledende selskaper på utvikling og testing av blant annet Narrow Band IoT.

Våre M2M-abonnement gir tilgang til internett over mobilnettet, den tryggeste og mest robuste tilgangen for digitale løsninger på tingenes internett.

Vår 4G-dekning - en premissfaktor

  • Over 20 års erfaring med tingenes internett og M2M
  • Egen kompetanseavdeling som kan lage spesialtilpassede løsninger
  • Dedikert kundeservice for M2M for åpning og bestilling av abonnement
  • Over NB IoT kan vi snart levere sikre løsninger med betydelig lengre batteritid enn tidligere

Viktig informasjon om endring av M2M-abonnement med tilhørende priser

Vi endrer og forenkler abonnementene våre for maskin-til-maskin, M2M. Alle priser eks. mva.

Våre oppdaterte M2M-abonnement

Telenor Kontrollsenter

Telenor Kontrollsenter sørger for enkel selvbetjening og administrasjon av M2M-abonnement. Løsningen er bygget på Jasper-plattformen til Cisco, og er det markedsledende verktøyet for administrasjon og selvbetjening av M2M-abonnement. Tjenesten gjør at du kommer deg fortere i gang med dine IoT-løsninger.

Viktig informasjon fra Telenor til våre kunder