Internet of things (IoT) handler om å digitalisere produkter, infrastruktur og maskiner som før var analoge. Effektive løsninger er helt avhengige av å være online på et stabilt og sikkert datanett. Vi mener at den mest fremtidsrettede løsningen for IoT er over Telenors 4G-nett.

Bare fantasien setter grenser for mulighetenes internett

Hva er NB-IoT?

Narrowband internt of things (NB-IoT) er en ny kommunikasjonsteknologi som benytter det eksisterende 4G-nettet. Teknologien åpner muligheten for at millioner av hverdagslige ting som søppelkasser, strømmålere og brannalarmer kan knyttes til internett. NB-IoT kjennetegnes av utvidet dekning og sensorer med svært lang batterilevetid.

IoT-katalogen

IoT-katalogen er for kommuner og bedrifter som vil komme raskt i gang med digitale løsninger. Telenor samarbeider med mange tjenesteleverandører som leverer ferdige løsninger som er enkle å ta i bruk. I katalogen finner du noen av Telenors partnere innen Internet of Things.
Internet of thing illustrasjon med frekvenser

Fundamentet er god dekning

Våre M2M-abonnement gir tilgang til internett over mobilnettet, den tryggeste og mest robuste tilgangen for digitale løsninger på tingenes internett.

Telenor Kontrollsenter

Telenor Kontrollsenter sørger for enkel selvbetjening og administrasjon av M2M-abonnement. Løsningen er bygget på Jasper-plattformen til Cisco, og er det markedsledende verktøyet for administrasjon og selvbetjening av M2M-abonnement. Tjenesten gjør at du kommer deg fortere i gang med dine IoT-løsninger.

Møt våre kunder og partnere

Last flere