Vi jobber tett med en rekke IoT-partnere - både små og store, og i alle bransjer.  Her er noen av våre partnere: Zaptec, Safedrive, Abax, Sector Alarm og GSGroup.

Ved å kombinere integrerte løsninger, applikasjoner og hardware fra våre partnere med Telenors konnektivitet kan du både digitalisere, effektivisere prosesser og utvikle innovative løsninger. 

Alt du trenger å gjøre som kunde er å kontakte oss i Telenor, så hjelper vi deg med å finne riktig partner for deg. Her er noen grunner til at du bør velge oss til dine IoT-løsninger:

1. Ekspertene og verktøyene du trenger

Sammen med din Key Account Manager hos oss lager vi en plan for partnerskapet med tilpasset forretningsmodell. Du får tilgang til IoT-eksperter i hele verdikjeden: både rådgivning, opplæring og veiledning i våre produkter og løsninger. Du vil også bli introdusert til våre partnere i økosystemet.

I Min Bedrift kan du bestille SIM-kort til dine enheter. Du kan bruke standard løsninger eller tilpasse funksjonalitet og skalerbarhet. Våre partnere veileder deg eller bestiller resten av utstyret du vil trenge.

2. Alltid tilstede - 24/7

Vi er tilgjengelige for deg hele døgnet. I tillegg til vår kundeservice som er åpen 24/7, så har våre partnere et eget 800-nummer som du kan nå de på. Skulle du trenge rask bistand er vi her for deg.

Telenor har i dag to dedikerte nett for IoT (LTE-M og NB-IoT) som vil dekke behovene avhengig av hvilken oppgave IoT-enheten har. Vi har lang erfaring med å bygge og drifte sikre nett og er i dag best på dekning og kapasitet. Les mer om dekning her

3. Synliggjør din løsning for flere

Vi ønsker at alle våre IoT-kunder og partnere skal få mest mulig ut av en avtale med oss.

Vi er stolte over alle de spennende løsningene vi er med på å utvikle, og prosesser vi automatiserer og effektiviserer. Derfor deler vi gjerne de gode historiene og løsningene med andre kunder, og i våre kanaler som på nettsiden, sosiale medier, nyhetsbrev og pressemeldinger. Dette gjør vi selvfølgelig sammen, og kun hvis du ønsker å synliggjøre dette.

Vi arrangerer også bransjerettede kundearrangement hvor det er mulighet for å synliggjøre seg. Vi holder til i flere verdensdeler og deler både kompetanse, løsninger og muligheter på tvers av landegrenser.

4. Test ut en idé eller løsning - lag en IoT nyvinning!

Har du en idé og ønsker å teste ut en løsning, så har vi stedet for det! I Telenor Innovation Centre på Fornebu, eller i AI-labben i Trondheim er det satt opp løsninger for å kjøre en hel eller deler av en innovasjonsprosess, enten det er alene eller sammen med deres kunder.

5. Vi har landsdekkende og internasjonalt nett

Selv om vi har flere nett for IoT i Norge, er det mange partnere som har behov for løsninger utenfor Norges grenser. IoT er stort sett en internasjonal forretning. Telenor har ett av de største roamingnettverkene på 2G og 4G og jobber fortløpende med å etablere nye roamingavtaler på NB og LTE-M med lokale operatører når de åpner disse nettene.