Hva er Mobilt Bedriftsnett?

Mobilt Bedriftsnett er en tjeneste som hjelper din bedrift med å yte bedre service mot kunder og samarbeidspartnere, i tillegg til bedre samhandling internt. De ansatte kan enkelt styre sin egen tilgjengelighet og få oversikt over sine kollegaers status. 

Mange nyttige tjenester for bedriftens ansatte

Så enkelt fungerer det

Dette er noen av funksjonene i Mobilt Bedriftsnett (MBN)
Hovednummer
Hovednummer

Hovednummer

For bedrifter som ønsker å beholde sitt eksisterende nummer eller oppstartsbedrifter som ønsker ett hovednummer inn til bedriften.

Alltid svar
Alltid svar

Alltid svar

Kunden møter en velkomsthilsen med tastevalg som styrer samtalen videre. Løsningen er fleksibel og settes opp etter din bedrifts ønsker og behov
Viderekobling
Viderekobling

Viderekobling

I bedriftens åpningstid settes samtaler videre slik at kunden raskt kommer frem til rett person eller avdeling.
Aldri stengt
Aldri stengt

Aldri stengt

Utenfor bedriftens åpningstid møtes kunden av en talemelding som informerer om åpningstider og kontaktpersoner når bedriften er stengt.

Ny app for MBN

Telenor har lansert en helt ny app for MBN. Denne appen har mange nye funksjoner som gir deg muligheter du før kun hadde via webgrensesnittet på PC/Mac. De nye funksjonene inkluderer:

  • Helt nytt design

  • Varsel for samtaler i kø

  • Bedre og mer intelligent søk

  • Varsel om nyheter

  • Anropslogg inntil 12 mnd.

 

For å få tilgang til disse funksjonalitetene må du laste ned den nye MBN app’en. Du finner den på Google Play og App Store. Du må ha en telefon med Android 6 / iOS 12 eller nyere for å kunne ta i bruk den nye appen. Den gamle MNB appen vil ikke lenger oppdateres, så vi anbefaler at du sletter den og laster ned den nye så fort som mulig.

Alle nyheter i MBN sommeren 2021

Slik blir løsningen brukt av våre kunder:

Grafisk Spiralisering

Med 150 til 200 innkommende samtaler om dagen er det viktig med et godt sentralbord for å håndtere telefonene for bokbinderiet Grafisk Spiralisering.

Norsk Tilhengersenter

Norsk Tilhengersenters gamle telefonsystem skapte stress og tapte anrop. Nå har de fått en tilrettelagt løsning som har gjort dem mer effektive.

SHS Data

- Hvis ingen av oss er på kontoret, så har Telenor satt det opp slik at det raskt blir satt over til nestemann. Det gjør oss tilgjengelige nesten hele tiden.