Hva er Mobilt Bedriftsnett?

Mobilt Bedriftsnett er en tjeneste som hjelper din bedrift med å yte bedre service mot kunder og samarbeidspartnere, i tillegg til bedre samhandling internt. De ansatte kan enkelt styre sin egen tilgjengelighet og få oversikt over sine kollegaers status. 

Mange nyttige tjenester for bedriftens ansatte

Så enkelt fungerer det

Dette er noen av funksjonene i Mobilt Bedriftsnett (MBN)
Hovednummer
Hovednummer

Hovednummer

For bedrifter som ønsker å beholde sitt eksisterende nummer eller oppstartsbedrifter som ønsker ett hovednummer inn til bedriften.

Alltid svar
Alltid svar

Alltid svar

Kunden møter en velkomsthilsen med tastevalg som styrer samtalen videre. Løsningen er fleksibel og settes opp etter din bedrifts ønsker og behov
Viderekobling
Viderekobling

Viderekobling

I bedriftens åpningstid settes samtaler videre slik at kunden raskt kommer frem til rett person eller avdeling.
Aldri stengt
Aldri stengt

Aldri stengt

Utenfor bedriftens åpningstid møtes kunden av en talemelding som informerer om åpningstider og kontaktpersoner når bedriften er stengt.

Slik blir løsningen brukt av våre kunder:

Norsk Tilhengersenter

Norsk Tilhengersenters gamle telefonsystem skapte stress og tapte anrop. Nå har de fått en tilrettelagt løsning som har gjort dem mer effektive.

Barnevognhuset Rudo

For Barnevognhuset Rudo betyr god service det å følge opp hver enkelt kunde på en skikkelig måte. Se hvordan Mobilt Bedriftsnett har vært med på å løfte kundebehandlingen.

SHS Data

- Hvis ingen av oss er på kontoret, så har Telenor satt det opp slik at det raskt blir satt over til nestemann. Det gjør oss tilgjengelige nesten hele tiden.