Mobilt Bedriftsnett Medium

Noen bedrifter har kun behov for et hovednummer med en svarkø til bedriften, mens  andre trenger for eksempel flere tastevalg og køer. Vi har flere alternative løsninger som er mulige med Mobilt Bedriftsnett Medium. Her er noen eksempler:

Dette er alltid inkludert i Medium

 • Ett felles hovednummer til bedriften
  Hovednummeret kan være et lokalt fastnettnummer eller et mobilnummer. Du kan beholde ditt eksisterende hovednummer eller få et nytt enkelt nummer kundene dine kan nå deg på og som kobles inn i løsningen. Hovednummeret kan være visningsnummer når dine ansatte ringer ut i arbeidstiden, noe som gjør det enkelt for den som blir oppringt å se hvem som ringer.

 • Håndtering og styring av innkommende samtaler basert på åpningstider
  Tastevalg er oftest brukt for å styre innringer direkte til en rolle eller avdeling. Har dere en bestemt åpningstid eller et arrangement/ferie som gjør at innkomne samtaler skal behandles annerledes kan deres kunder få en tilpasset talemelding eller settes direkte til en person eller rolle i bedriften. Tastevalget kan også gå direkte til en egen vakttelefon. 

 • Ruting av samtaler til tre svargrupper, to med køfunksjon og mulighet for å bli ringt tilbake
  Samtalestyring gjør det mulig for flere kunder å ringe inn samtidig og de ansatte kan håndtere de innkommende samtale og sette over. Med køfunksjon fordeles innkommende anrop til ansatte som er pålogget. Køen holder anrop til en ansatt blir ledig. Innringer kan velge å bli satt på vent  eller velge å blir ringt tilbake. Samtaleloggen vil gi oversikt over status på samtalen - om den er besvart, ubesvart eller fulgt opp.

 • En brukertilgang til sentralbord i nettleseren
  Brukeren har full oversikt og kan enkelt og effektivt håndtere innkommende anrop og styre trafikken, slik at innringer raskt får svar. Sentralbordløsningen er web-basert og krever ingen installasjon.

Priser

Månedspris: fra 249,- per måned
Per bruker: 39,- i måneden
Etablering 249,-

Kom i gang

Før du bestiller er det flere ting du bør ta stilling til. Vi har laget en behovskartlegging og basert på dine svar vil du få presentert et løsningsforslag. Fyll inn informasjonen din og antall brukere, og send inn din bestilling. Vi kontakter deg innen kort tid og sørger for at du får det beste oppsettet for din bedrift, tilpasset dine behov.

Start kartlegging

Bestillingsprosessen steg for steg

 • 1. Start behovskartlegging

  Behovskartleggingen hjelper deg på vei. Trykk på "Bestill" over for å komme i gang. Her tar du stilling til hvilke behov du har og hvilken funksjonalitet du trenger, slik at du får presentert beste løsning for deg.

 • 2. Se løsningsforslag

  Basert på behovskartleggingen du har gjort vil du få presentert et løsningsforslag. Vi anbefaler deg her hvilken pakke du bør velge for å få best løsning tilpasset dine behov, og du ser eksakt hva det vil koste bedrifter hver måned.

 • 3. Bestill

  Etter at du har vurdert løsningsforslaget du fikk presentert, kan du fylle inn bestillingsskjema med din informasjon og antall brukere. Når du til slutt sender inn din bestilling får du presentert en bestillingsbekreftelse på skjermen. Du vil også få en bestillingsbekreftelse tilsendt på e-post.

 • 4. Rådgiversamtale

  Vi sjekker din bestilling og en rådgiver ringer deg innen kort tid for å avtale leveringstid og gå igjennom bestillingen og alle detaljene. For eksempel avklarer dere hvilken velkomstmelding dere trenger. Da er du sikker på at løsningen blir akkurat slik du ønsker.

 • 5. Oppfølging og opplæring

  Vi hjelper deg hele veien, både i forkant av at løsningen settes i drift og i etterkant. Samme dag som løsningen settes i drift får dere en opplæring av oss, slik at alt skal gå på skinner. Vi håper du blir fornøyd med Mobilt Bedriftsnett!