Microsoft Synkronisering henter informasjon fra kalender og katalog i Microsoft365 til Mobilt Bedriftsnett. Statusinformasjon mellom Microsoft Teams og Mobilt Bedriftsnett oppdateres automatisk begge veier.

Kontakt oss

Hva er Microsoft Synkronisering?

Microsoft Synkronisering er en tilleggstjeneste til Mobilt Bedriftsnett. Synkronisering av kataloginformasjonen gjøres kun ett sted, og gjør det enklere å holde katalogen over ansatte og eksterne kontakter oppdatert.

Når de ansatte legger til møter i sin kalender, synkroniseres statusen automatisk med Mobilt Bedriftsnett slik at sentralbordet og kollegaer kan se hvem som er i møte og når de er tilbake.

Vi synkroniserer status begge veier; fra Teams til Mobilt Bedriftsnett og fra Mobilt Bedriftsnett til Teams. I tillegg vises status fra Teams som et eget symbol i både MBN Sentralbord, Admin, Appen og Mitt MBN – på den måten får du en komplett oversikt over status på dine kolleger

Dette får du med Microsoft Synkronisering:

Enklere MBN bruker-informasjon

Brukeradministrasjon forenkles ved å synkronisere MBN med Microsoft katalogen. Du trenger kun å oppdatere status ett sted.

Oppdatert møtestatus

MBN status oppdateres med MS kalenderavtaler slik at dette er synlig for sentralbord, kunder og kolleger.

Teams status

MBN blir oppdatert når brukere er opptatt i Teams samtaler eller møter, og Teams blir oppdatert med telefonistatus fra MBN.

Enkel å ta i bruk

Microsoft Synkronisering er en skytjeneste og krever ingen lokal installasjon. Den konfigureres og administreres fra MBN Admin.

Se demo av Microsoft Synkronisering: