Tjenester du kan bestille eller aktivere selv

i

E-post, E-postfilter og Lagring

Alle kunder i Telenor har Telenor e-post inkludert, og alle i husstanden din få sin egen e-postadresse. Det er inkludert 2 GB lagringsplass. Lurer du på hva e-postadressen din er, finner du kontoinformasjon Mine sider. Kom i gang med e-post fra Telenor.

Har du full innboks? Med E-postfilter og Lagring stoppes uønskede e-post før de når pc-en din. 

Du får også 10 GB ekstra lagringsplass til e-postene du vil ta vare på. Bestill E-postfilter og Lagring på Mine sider.

i

Sikkerhet på nett

Nettkriminalitet og hacking tiltar i omfang, derfor får alle kunder som surfer på Telenors nett ekstra sikkerhetsbeskyttelse med Nettvern. Det er et innbebygget sikkerhetsfilter i Telenors nett. Surfer du utenfor vårt nett får du ikke denne ekstra sikkerhetsbeskyttelsen. Derfor er det viktig at du sikrer din bærbare datamaskin i tillegg. Les mer om Nettvern

Det er alltid en fordel å ha ekstra sikkerhetsbeskyttelse på datamaskinen din, spesielt om du har en bærbar maskin. Da er maskinen din sikret også når du surfer utenfor hjemmet ditt, og spesielt om du surfer på et usikret trådløst nett. Med bredbåndsabonnementet fra Telenor får du med en av markedets beste sikkerhetspakker til din pc eller Mac - helt uten ekstra kostnad. Les mer om sikkerhetspakken

i

Telenoreksperten

Trenger du hjelp til å sette opp hjemmenettverket eller koble opp bredbåndsruteren?

Telenoreksperten gir deg teknisk hjelp over telefon, og hjelper deg med både data- og nettverksproblemer på pc-en, nettbrettet eller mobilen din. Du treffer Telenoreksperten på nummer 820 90 100 (ikke mulig å ringe fra utlandet). 

Pris samtale til Telenoreksperten

Kr/min
26,-
Makspris per henvendelse
598,- (23 min)
i

Telenorhjelpen

Telenorhjelpen er et program du installerer på pc-en din. Programmet hjelper deg på nett hvis du har problemer med din internettforbindelse, e-post og mye mer.