• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Apple iPhone 12

4.4 (133)

6,1" Super Retina XDR-skjerm, samt støtte for 5G og helt ny design. A14 Bionic, den raskeste chipen i en smarttelefon. OLED-helskjerm med Ceramic Shield som gir fire ganger bedre beskyttelse ved fall. Og Nattmodus på alle kameraene.

Med støtte for 5G og helt ny design. A14 Bionic, den raskeste chipen i en smarttelefon. OLED-helskjerm med Ceramic Shield som gir fire ganger bedre beskyttelse ved fall. Og Nattmodus på alle kameraene. iPhone 12 mini har alt, i hendig størrelse.

5G-fart. A14 Bionic, den raskeste chipen i en smarttelefon.
OLED-helskjerm. Ceramic Shield som gir fire ganger bedre beskyttelse ved fall. Og Nattmodus på alle kameraene.
iPhone 12 mini har alt -  i hendig størrelse.Med støtte for 5G og helt ny design. A14 Bionic, den raskeste chipen i en smarttelefon.OLED-helskjerm. Ceramic Shield som gir fire ganger bedre beskyttelse ved fall. Og Nattmodus på alle kameraene.iPhone 12 mini har alt -  i hendig størrelse.
Les mer

Velg minne

64GB 128GB
  • Mer enn 20 på nettlager
  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...

Anbefalt tilbehør til Apple iPhone 12

Apple iPhone 12

A14 Bionic

A14 Bionic er den raskeste chipen i en smarttelefon. Den gjør det umulige mulig. Som å ta seg av mange billioner instruksjoner med Neural Engine. Eller filme i Dolby Vision – noe ikke engang profesjonelle videokameraer er i stand til å gjøre. Chipen er ekstremt effektiv, som gir telefonen overlegen batteritid.

Super Retina XDR-skjerm

Mye bedre kontrast. Helt utrolig farge­gjengivelse. En enorm forbedring av pikseltettheten. Med OLED blir lyst lysere og mørkt mørkere – og alt vises i høyere oppløsning.

Dobbelt kamera-system

Nå har kameraene med vidvinkel og ultravidvinkel Nattmodus – slik at du kan ta enda bedre bilder i dårlig lys. Det nye vidvinkelkameraet fanger 27 prosent mer lys. Så uansett om du tar bilder om dagen eller i månelyset, kan du heretter fange detaljer og farger som ikke har vært mulig tidligere.

HDR-video og Dolby Vision

Fra nå av kan du ta opp enda bedre og mer detaljert video døgnet rundt, og du kan også ta opp tidsforløp i Nattmodus. Bare plasser iPhonen stødig og la nattens lysspor komme.

Du ta opp 4K HDR-video i Dolby Vision. Redigere den i Bilder eller iMovie. Og vise den på TV‑en med AirPlay for virkelig å se alle fargene og detaljene.

En ny standard

5G på iPhone er superraskt. Du kan laste ned filmer på farten. Strømmevideo i enda bedre kvalitet. Eller snakke med andre på FaceTime i HD-kvalitet over mobilnettverk med mye mindre hakking.