• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Farge. Velg den du liker best.

Lagring. Hvor mye lagringsplass trenger du?

Apple iPhone 12

iPhone 12 har en Super Retina XDR-skjerm på 6,1’’, støtte for 5G og MagSafe-teknologien. OLED-helskjerm med Ceramic Shield, som gir fire ganger bedre beskyttelse ved fall enn sin forgjenger. A14 Bionic-chipen gjør alt lynraskt. Dobbelt kamerasystem og Nattmodus på alle kameraene.

  • Forventet levering 13.12.23
  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...
60 dagers åpent kjøp

60 dagers åpent kjøp

Prøv mobilen i to måneder før du bestemmer deg!

Ingen bindingstid på mobilabonnement

Ingen binding

Ingen binding på mobilabonnement

Apple iPhone 12

A14 Bionic

A14 Bionic-Chip gjør det umulige mulig. Som å ta seg av mange billioner instruksjoner med Neural Engine. Eller filme i Dolby Vision – noe ikke engang profesjonelle videokameraer er i stand til å gjøre. Chipen er ekstremt effektiv, som gir telefonen overlegen batteritid.

Super Retina XDR-skjerm

Mye bedre kontrast. Helt utrolig farge­gjengivelse. En enorm forbedring av pikseltettheten. Med OLED blir lyst lysere og mørkt mørkere – og alt vises i høyere oppløsning.

Dobbelt kamera-system

Kameraene med vidvinkel og ultravidvinkel har Nattmodus – slik at du kan ta enda bedre bilder i dårlig lys. Vidvinkelkameraet i iPhone 12 fanger 27 prosent mer lys enn forgjengeren iPhone 11. Så uansett om du tar bilder om dagen eller i månelyset, kan du heretter fange detaljer og farger som ikke har vært mulig tidligere.

HDR-video og Dolby Vision

Du kan ta opp enda bedre og mer detaljert video døgnet rundt, og du kan også ta opp tidsforløp i Nattmodus. Bare plasser iPhonen stødig og la nattens lysspor komme. Du ta opp 4K HDR-video i Dolby Vision. Redigere den i Bilder eller iMovie, og vise den på TV‑en med AirPlay for virkelig å se alle fargene og detaljene.

Støtte for 5G

5G på iPhone er superraskt. Du kan laste ned filmer på farten. Strømmevideo i enda bedre kvalitet. Eller snakke med andre på FaceTime i HD-kvalitet over mobilnettverk med mye mindre hakking.